Şimdi Ara

İnternetten Video İzlerken Kasıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
18.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar.Benim bilgisayarımla ilgili bir sorunum var çok uzun zamandır uğraşıyorum bir türlü sebebini bulamadım.Arkadaşlar benim bir asus ana kartım vardı bozuldu yenisini aldım acer olarak aynı ekipmanları bunun üstüne taktım.haliyle eski asus driver cd lerimin bi önemi kalmadı sonra internetten manuel olarak driverlarını indirdim pc sonradan hep oynadıgım bir oyun vardı dota tekrar bir başlıyım dedim ancak eski asus anakartındaki performansı alamadım ekran aşırı kasmaya oyun oynanmamaya başladı internetten video izlerkende kasma oluyor ses geliyor ama video kasarak oynatılıyor internetle hicbir alakası yok denedım 200 le indirme yapıyor..E tabi sıkıntı bunları yapamıcaksam ben ne yapabılırımki bu bilgisayarla eskiden counter oynarkende fps 69 da kalırdı(ekranın kasmasıyla ilgili bişe ne kadar yüksek o kadar rahat oynanır) ama simdi baktıgımda fps 30 larda 40 larda nvdia güncellemesinide yaptım ancak yine aynı sonra dedimki ben driverları yüklerken bi hata yaptım sanırım bunu biraz kurcalıyım dedim driver genius professional bu programın full sürümünü buldum amacım hani yüklemedigim bir driver kalmıştır belki onu yüklerım belki güncelleme falan unutmusumdur 4 tane driver güncellemesi buldu 1 tanesini yaptı digerleri siteden silindigi icin cekemedi..anlıcanız aynı tas aynı hamam bu sorunu çözen bi arkadaşım varsa yardımcı olabilirmi acaba şimdiden teşekkürler..

------------------
    System Information
    ------------------
    Time of this report: 7/5/2012, 13:46:02
    Machine name: OSMAN
    Operating System: Windows XP Home Edition (5.1, Build 2600) Service Pack 3 (2600.xpsp_sp3_gdr.120504-1619)
    Language: Turkish (Regional Setting: Turkish)
    System Manufacturer: Acer
    System Model: AcerPower Sd
    BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG
    Processor: Intel(R) Celeron(R) CPU 2.40GHz
    Memory: 512MB RAM
    Page File: 508MB used, 741MB available
    Windows Dir: C:\WINDOWS
    DirectX Version: DirectX 9.0c (4.09.0000.0904)
    DX Setup Parameters: Not found
    DxDiag Version: 5.03.2600.5512 32bit Unicode

------------
    DxDiag Notes
    ------------
    DirectX Files Tab: No problems found.
    Display Tab 1: No problems found.
    Sound Tab 1: No problems found.
    Music Tab: No problems found.
    Input Tab: No problems found.
    Network Tab: No problems found.

• Videoya sağ tıklayıp ayarlardaki donanım hızlandırma özelliğinin üzerindeki işaretle oynadın mı hiç?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metehansahin -- 5 Temmuz 2012; 13:16:33 >
  • İnternetten video izlerken donma gibi sorunlar varsa flash playerı güncelleyin.farklı bir tarayıcı deneyin.
  • donanım hızlandırma etkin gösteriyor,flash player son sürüm ekran kartı nvdia gforce fx5200 3 tarayıccıdan denedım aynı opera chrome mozilla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BloodyKiss -- 5 Temmuz 2012; 13:19:09 >
  • Donanım hızlandırma özelliğinin işaretini kaldırmayı dene bir de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BloodyKiss

Öncelikle merhaba arkadaşlar.Benim bilgisayarımla ilgili bir sorunum var çok uzun zamandır uğraşıyorum bir türlü sebebini bulamadım.Arkadaşlar benim bir asus ana kartım vardı bozuldu yenisini aldım acer olarak aynı ekipmanları bunun üstüne taktım.haliyle eski asus driver cd lerimin bi önemi kalmadı sonra internetten manuel olarak driverlarını indirdim pc sonradan hep oynadıgım bir oyun vardı dota tekrar bir başlıyım dedim ancak eski asus anakartındaki performansı alamadım ekran aşırı kasmaya oyun oynanmamaya başladı internetten video izlerkende kasma oluyor ses geliyor ama video kasarak oynatılıyor internetle hicbir alakası yok denedım 200 le indirme yapıyor..E tabi sıkıntı bunları yapamıcaksam ben ne yapabılırımki bu bilgisayarla eskiden counter oynarkende fps 69 da kalırdı(ekranın kasmasıyla ilgili bişe ne kadar yüksek o kadar rahat oynanır) ama simdi baktıgımda fps 30 larda 40 larda nvdia güncellemesinide yaptım ancak yine aynı sonra dedimki ben driverları yüklerken bi hata yaptım sanırım bunu biraz kurcalıyım dedim driver genius professional bu programın full sürümünü buldum amacım hani yüklemedigim bir driver kalmıştır belki onu yüklerım belki güncelleme falan unutmusumdur 4 tane driver güncellemesi buldu 1 tanesini yaptı digerleri siteden silindigi icin cekemedi..anlıcanız aynı tas aynı hamam bu sorunu çözen bi arkadaşım varsa yardımcı olabilirmi acaba şimdiden teşekkürler..

------------------
    System Information
    ------------------
    Time of this report: 7/5/2012, 13:46:02
    Machine name: OSMAN
    Operating System: Windows XP Home Edition (5.1, Build 2600) Service Pack 3 (2600.xpsp_sp3_gdr.120504-1619)
    Language: Turkish (Regional Setting: Turkish)
    System Manufacturer: Acer
    System Model: AcerPower Sd
    BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG
    Processor: Intel(R) Celeron(R) CPU 2.40GHz
    Memory: 512MB RAM
    Page File: 508MB used, 741MB available
    Windows Dir: C:\WINDOWS
    DirectX Version: DirectX 9.0c (4.09.0000.0904)
    DX Setup Parameters: Not found
    DxDiag Version: 5.03.2600.5512 32bit Unicode

------------
    DxDiag Notes
    ------------
    DirectX Files Tab: No problems found.
    Display Tab 1: No problems found.
    Sound Tab 1: No problems found.
    Music Tab: No problems found.
    Input Tab: No problems found.
    Network Tab: No problems found.

Hiç kimse yazdıklarınızı okuyupta yorum yapmamış .

Anakart değiştikten sonra donma sorunu ortaya çıkmış..

AIDA64 Extreme Edition programıyla sistem boştayken ve oyundayken sıcaklıklara bakın SS atın.

Driver farklı sürüm yada hatalı kurma nedenniyle FPS düşebiliyor hiç anlamam..

Anakart aynı marka ve model olabilir bu yüzden format atmaya gerek duymamışlardır siz format atın..

• Fx5200 için en düzgün çalışan driver 71.89. Sonrasını kurmuş olabilirsin. Kaldırıp dediğim sürümü kurmanı öneririm. Sonrakiler directx 9 a çok fazla yükleniyor ve fx5200 dx 9 da sıkıntı çıkartan bir kart.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.