Merhaba sistemi yeni aldım sistemim i3 6100 8gb ram asus anakartekran kartı on board hd 530 benim sorunum youtube den video izliyorum bi sorun yok video yu pause edip ekran uyuyup yeniden uyandırdığımda videoyu tekrar oynat dediğimde video ağır çekimde oynuyor ve ses gelmiyor sayfayı kapatıp yeniden açıyom aynı başka biyeren video açıyorum yine aynı taki bilgisayarı yeniden başlatıyorum düzeliyor birde daha önce den "görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu" katası veriyordu bana yardımcı olabilirmisiniz
Ben acaba işlemcidenmi diye düşünüyorum işlemcide ısınma sorunu falan yok..
quote:
Orijinalden alıntı: youngdoctor27
Merhaba sistemi yeni aldım sistemim i3 6100 8gb ram asus anakart ekran kartı on board hd 530 benim sorunum youtube den video izliyorum bi sorun yok video yu pause edip ekran uyuyup yeniden uyandırdığımda videoyu tekrar oynat dediğimde video ağır çekimde oynuyor ve ses gelmiyor sayfayı kapatıp yeniden açıyom aynı başka biyeren video açıyorum yine aynı taki bilgisayarı yeniden başlatıyorum düzeliyor birde daha önce den "görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu" katası veriyordu bana yardımcı olabilirmisiniz
Ben acaba işlemcidenmi diye düşünüyorum işlemcide ısınma sorunu falan yok..