Şimdi Ara

interpals app hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dün burada gezerken interpals diye bir site olduğunu öğrendim.çok faydalı ve güzel bir site.play storedan uygulamasına baktım ve unofficial bi app çıktı indirdim iyi hoş fakat bugün mesajlar gelmemeye başladı.yani bildirimi geliyor uygulamayı açıyorsun gelen kutusu boş diyor yenile yenile olmuyor.sildim tekrar kurdum biraz uğraştım ama nafile.belki aynı hatayla karşılasan vardır diye yazdım buraya umarım çözümü vardır.

• Merhabalar, Interpals bugün mesajlaşma sistemini değiştirdi, yani Craven'in yeni sisteme entegre etnesi gerekiyor. Site üzerinden ulaşalım bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Time Lord kullanıcısına yanıt
    o zaman bir problem yok.kısa zamanda düzelir sonuçta.yeni kayıt oldum zaten ve zamanımın çoğu okulda geçiyor.eve gelince de sürekli bilgisayar başında mesaj atamam.o nedenle endişelendim uygulumaya ne oldu düzelir mi diye.neyse teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: duncan op!

o zaman bir problem yok.kısa zamanda düzelir sonuçta.yeni kayıt oldum zaten ve zamanımın çoğu okulda geçiyor.eve gelince de sürekli bilgisayar başında mesaj atamam.o nedenle endişelendim uygulumaya ne oldu düzelir mi diye.neyse teşekkürler.

İlgileneceğini sanmam, 3 hafta öncee yapılmış son giriş, "güncellemelerle dahası gelecek" yazıyor ama 15 Nisan 2013'te olmuş son güncelleme.

Bence uygulamadan bildirimleri alın, normal siteden mesajlaşın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Time Lord kullanıcısına yanıt
    hayır zaten evde olduğum zaman genelde bilgisayarım açık oluyor.ilgilensem de ilgilenmesem de.önemli olan bildirimler değil.dediğim gibi günümün çoğunu okulda geçiriyorum.o yüzden telefondan çok güzel oluyordu.maalesef fazla kullanamadan böyle bir hatayla karşılaştım.bilemiyorum belki problem bu kadar büyük olunca bi el atar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Offline Blog Uygulaması
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.