Şimdi Ara

İntihar düşüncesi olanlara verilen iki tane saçma tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1. Bu kadar şerefsiz varken sen niye ölüyorsun?

2. Sen öldükten sevdiklerini üzmeye değer mi?

Şu iki tane 90 iq tavsiyeleri vermeyin omg bunların hiçbiri öldükten sonra anlamı yok. Ya cehenneme gideceksin ya da yok olacaksın. Eğer cehenneme gidersen düşünmen gereken şey sadece kendin yok olacaksan da ailen de yok olacak bunu düşünmen de saçma. Neyse etmemen için gereken tek sebep cehennem ve yanmamak için dine yönelmen lazım. İster ateist ol ister imanı zayıf bir teist.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kötülere hiçbir şey olmuyor, hepsi mis gibi yaşıyor, sevdikleri olayı da palavra kimsenin kimseyi sevdiği yok kuzenim kanserden öldü ailesi birkaç haftaya tatilde oradan oraya gezmeye başladı, intihar etmemek için en önemli sebep tam olarak da bu zaten, intihar etmeyi düşünen biri büyük ihtimal pek sevilmiyordur ve dışlanıyordur, bu kadar pisliğin rahatlıkla yaşadığı yerde onlara inat ölmeyip devam etmek lazım, senden başka kimseye bir şey olduğu yok hepsi hayatına devam ediyor bir şey olmamış gibi, madem durum bu sen de hayatın ne kadar kötü olursa olsun ben kendim için yaşıyorum diyip kendi keyfine bakacaksın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.