Şimdi Ara

İntihar edecem haa!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Neymiş efendim gömleğimin düğmelerini göğsüm görünene kadar açıcakmışım .Bir kıyafet giydiğimde en üst düğmeye kadar iliklerim her zaman yaz kış far etmez alışkanlık oldu artık ama annem de her gördüğünde o düğmeleri aç diyor ve demekle de kalmıyor kalkıp kendi düzeltiyor çekiştiriyor kıyafetin göğüs bölgesini başlıyor yukardan açmaya sonra da heh böyle iyi oldu diyor şimdi kızlar beğenmesin de göreyim diyor ama bense bu duruma çok üzülüyorum kızlar benim göğsümü görüp ya tahrik olurlarsa sonra ben günaha girerim ama? Ben böyle bir şeyi nasıl kabul ederdim hemen aklıma kız arkadaşımın olduğu geldi ve dedim ki anneme: Anne ben bunu Rahime'ye nasıl yaparım benim göğsümü bi tek o görebilir ama o da anca anca işte evlenince falan. Annem gülerek yanıt verdi: Oğlum seni ben ne için erkek doğurdum, kızlarla haşır neşir ol hayatını yaşa diye sense gelmiş yok efendim gömleğimin düğmesini çeneme kadar kapatacam diyorsun. Babanı aramamı istemiyorsan sakın karşılık verme doğru yoluna git. Neyse ayrıldım evden hasbinallah hasbinallah, bunlar da geçer diye söylenerek. Sizce anneme karşılık verip gömleğimin düğmelerini sonuna kadar kapatmalı mıydım yoksa böyle yapmam iyi mi oldu? Biraz içime kapanık biriyim ama kız arkadaşım Rahime beni yanlız bırakmıyor her gün çay, kahve içiyoruz beraber. Beni mutlu etmesini bir tek o biliyor. Babam desen 2-3 günde bir gelir eve ne yaptığı belli değil, ablam da üniversitede onun da orada ne ettiği belli değil erkeklerle beraber öğrenci evinde kalıyor. Kısacası benim hayatım çok kötü ben en iyisi intihar edeyim ama beni bu hayatta bir tek anlayan biricik Rahime'mi nasıl bırakacaktım????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I_r_u_n -- 16 Eylül 2016; 20:42:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: I_r_u_n

Neymiş efendim gömleğimin düğmelerini göğsüm görünene kadar açıcakmışım .Bir kıyafet giydiğimde en üst düğmeye kadar iliklerim her zaman yaz kış far etmez alışkanlık oldu artık ama annem de her gördüğünde o düğmeleri aç diyor ve demekle de kalmıyor kalkıp kendi düzeltiyor çekiştiriyor kıyafetin göğüs bölgesini başlıyor yukardan açmaya sonra da heh böyle iyi oldu diyor şimdi kızlar beğenmesin de göreyim diyor ama bense bu duruma çok üzülüyorum kızlar benim göğsümü görüp ya tahrik olurlarsa sonra ben günaha girerim ama? Ben böyle bir şeyi nasıl kabul ederdim hemen aklıma kız arkadaşımın olduğu geldi ve dedim ki anneme: Anne ben bunu Rahime'ye nasıl yaparım benim göğsümü bi tek o görebilir ama o da anca anca işte evlenince falan. Annem gülerek yanıt verdi: Oğlum seni ben ne için erkek doğurdum, kızlarla haşır neşir ol hayatını yaşa diye sense gelmiş yok efendim gömleğimin düğmesini çeneme kadar kapatacam diyorsun. Babanı aramamı istemiyorsan sakın karşılık verme doğru yoluna git. Neyse ayrıldım evden hasbinallah hasbinallah, bunlar da geçer diye söylenerek. Sizce anneme karşılık verip gömleğimin düğmelerini sonuna kadar kapatmalı mıydım yoksa böyle yapmam iyi mi oldu? Biraz içime kapanık biriyim ama kız arkadaşım Rahime beni yanlız bırakmıyor her gün çay, kahve içiyoruz beraber. Beni mutlu etmesini bir tek o biliyor. Babam desen 2-3 günde bir gelir eve ne yaptığı belli değil, ablam da üniversitede onun da orada ne ettiği belli değil erkeklerle beraber öğrenci evinde kalıyor. Kısacası benim hayatım çok kötü ben en iyisi intihar edeyim ama beni bu hayatta bir tek anlayan biricik Rahime'mi nasıl bırakacaktım????

Güldüğüm yerler oldu ama....

Tekniğini geliştirmen lazım evlat

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.