Şimdi Ara

inventory hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çantamızdaki yapamadıgımız yada yarım kalan camp. görevlerinin itemlerini nasıl silebiliriz çöpe atıyorum silinmiyor inventory nin 3/1 i bu saçma sapan şeylerle doldu bir bilen varsa paylaşırsa benim durumumda olan başka arkadaşlarda faydalanmış olur teşekkürler.

• campaing itemleri silinmez yap görevleri gitsin:D
  • Aion online nın belkide en buyuk faciası canta ve banka slotları oyunu basladı gibi bırakanların yıuzde otuzu bu yuzden bırakır zaten neden bir insan oyuncusundan boyle birseyi kısıtlar gercekten anlamak guc okuzluğun ta kendisi, dedigin gibi pot ve gorev itemleri ile canta dolar birde meslek kasmaya kalk 3-4 karakter acman gerekir banka olarak kullanmak icin mail olarak atarsın onada belli bir oranda izin verir gerci bu normal para satıcıları icin alınmıs bir onlem milleti mail bombardımanına tutmsaınlar die bir onlem.zeki ama akılsızlar tarafından yapıldığına inanıyorum bu oyunun:D
  • 4 Yıldır aion oynarım şimdiye kadar hiç çanta sorunu yaşamadım... Çantanızda saçma sapan gereksiz ne işe yaradığını bilmediğiniz itemleri haftalarca saklarsanız tabi ki yer kalmaz...
  • Valla bendede yer sorunu yok fakat düzenli olarak manastone ve enchstoneleri 1 chara, Balic itemleri vıt vızırı başka bir chara koyuyorum. bu aralar için craft itemleri içinde bi char açtım 3 charda iş çözülüyor. Dredteki plat görevini bile almıyorum yer kaplıyo diye 3,0 daki dredteki allahtan kesme görevide yer kaplama derdi olmuyacak.
  • campaing görevlerini üşendiğimden yapmıyordum ezik de olsa yapınca kalabalıktan kurtuldum aslında bu görevlerde zevkliymiş ıvır zıvır kalmadı.
    birde benim çantamda 81 göz var (lvl 50 yim)bunun sayısını artırmak için bir görevi filan varmı daha çok göz açmak için bilen arkadaşlar hangi NPC vs paylaşa bilirmi ?
  • bende oyuna yeni başladım sayılır ve bende bu sorunu yaşıyorum 30 lvl im çantada cube2 nin birinci satırı dahil olmak üzere okadarı açık daha fazlasını nasıl acabilirim en azından cube 2 tamamen açılsa yeterli olur oyunda yeni olduğum için çöpe atmak isstemiyorum herşeyi belki ilerde lazım olur diye ama neyse en azından cube2 yi tamamen açabileceğimiz bi npc varmı acaba?
  • cube 2yi tamamen pandemoniumda acabiliyo olman gerek warehouse'un oldugu yerde cube expanderlardan (odanin tam ortasinda duruyoalr vezne gibi bi yerde)
    bir slotu tigraki ya da black cloud island diye bilinen gizli adalardan birinde Jarumonerk ile konusarak acabiliosun. /pathfinding Jarumonerk yazarsaniz oyun icersinde gostericektir yerini abysste iken.
    diger bi slotu ise quest ile gene pandemoniumda 100 slot cube isimli questle acabiliosun http://www.aionarmory.com/quest.aspx?id=2950 sonrasinda Vindachinerk isimli bi NPCnin gorewlerini yapmaniz gerekiyo
    hepsini yapinca cube4ten 1 sira acilmis diger ikisi kapali bu sekilde kaliyo
    cube 4ün ikinci sirasi veteran rewardla aciliyo. son sira henuz acilmiyo sanirim :)

Google da nasil arayip bulabilceginizi bilmiosaniz en basitinden Youtube'a Aion cube expansion
    yazip aratin biraz bi fikir sahibi olcaksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nytz -- 14 Ağustos 2012; 19:41:47 >

• bu çok faydalı oldu gerçekten teşekkürler.
  • cantanda ne var ki abicim :) , benim çantamda şehir teleport scrolları , mana heal pot , strike pot var , bankadada ap relicleri , manastone , enc stone , pot scroll malzemesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sukru222

Aion online nın belkide en buyuk faciası canta ve banka slotları oyunu basladı gibi bırakanların yıuzde otuzu bu yuzden bırakır zaten neden bir insan oyuncusundan boyle birseyi kısıtlar gercekten anlamak guc okuzluğun ta kendisi, dedigin gibi pot ve gorev itemleri ile canta dolar birde meslek kasmaya kalk 3-4 karakter acman gerekir banka olarak kullanmak icin mail olarak atarsın onada belli bir oranda izin verir gerci bu normal para satıcıları icin alınmıs bir onlem milleti mail bombardımanına tutmsaınlar die bir onlem.zeki ama akılsızlar tarafından yapıldığına inanıyorum bu oyunun:D

+1

Ayrıca bu oyundaki en büyük sorunlardan birisi de bana göre site reklamı yapan spammerlar.Anlamıyorum neden bunlara izin veriyorlar..Onları blocklamaktan block listesinde block'unu kaldırmak istediğim arkadaşın adını bulamıyorum.Na'da bu spammer'lar var mı bilmiyorum fakat benim acayip bir şekilde canımı sıkmaya başladılar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.