Şimdi Ara

inventus montajı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyun bilgisayarı topluyodum ve en başta vatanı düşünüyodum tabi sonra yorumları okudum ve vatanı kafamdan sildim
    inventusda 1 tane bile şikayet bulamadım ve internet üzerinden inventustan alışveriş yapmaya karar verdim.
    ama aklıma bi şey takıldı şimdi ben sipariş vereceğim ve montajı bilmediğimden onlara yaptıracağım
    acaba 0 olmayan ürünleri takarlar mı kullanılmış vb. sonuçta o yeni ürünletrin paketten çıkışını göremiycez

• İnventus kardeş bu sorgulaman bile hata

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FarguvseN kullanıcısına yanıt
    insanın içinde bi soru işareti kalıyo ama sonuçta gözle görmek ayrı bi his

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scatman1337 -- 4 Haziran 2016; 20:52:15 >
  • inventus iyidir güvenebilirsin dostum. Bende başta ne alaka herkes bunu övüyo diyodum ama baya güvenilir bir yer. Hiç reklam yapmadan sadece işlerini düzgün yaparak kullanıcılar tarafından öneriliyor sürekli. Bende kasa toplamıştım güvenebilirsin yani. 15k mesajım var forumda yazan 2.500 boş reklam yapacak değilim.
  • Vict0ry kullanıcısına yanıt
    istanbul kadıköyden mi toplamılştın sen yoksa internetten sipariş mi vermiştin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scatman1337 -- 4 Haziran 2016; 21:06:44 >
  • Bende eve kargo ile alıcaktım ama herkesin agzında inventus soyle iyi soyle güzel diye konusuluyodu kadikoydeyim zaten neden elden almıyorum dedim gittim kucuk bi ofisleri var ama calısanlar güler yüzlü içten insanlar güvenebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bütün Türkiyeye kargo ordan yapılıyor dı mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ssd Arızası Hakkında.
    6 ay önce açıldı
    İTOPYA Sistem Toplama Yorum
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Scatman1337 S kullanıcısına yanıt
    evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scatman1337

istanbul kadıköyden mi toplamılştın sen yoksa internetten sipariş mi vermiştin?

siteden toplattım ama toplattıktan sonra gidip elde almak en güveniliri tabi. Kargo şirketi sağa sola vuracak mı Allah korusun belli olmaz.
  • Vict0ry kullanıcısına yanıt
    teşekkür ettim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.