Şimdi Ara

inverter klima ama sonuca bağlayalım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • muğla bodrumda dublex evimin salonunda klima kullanmak istiyorum.salon üst katta yaklaşık 40 metrekare, ara açık,yalıtım yok,pencereler pvc çift cam.malum pek soğuk olmuyor.ısıtma ve sogutmada kullanabileceğim neredeyse yılın 9 ayı hep açık olacak bşr klima tavsiyesi bekliyorum sizlerden.ev kendime ait o nedenle biraz masraf edebilirim yeterki elektrik çok yakmasın.şu anda bekonun epey eski24000lik klasşk kliması var 350 lira elektrik ödüyorum.bu dertten beni kurtaracak çok yüksek fiyatı olmayan 24000 veya 18000 btuluk inverter klima ismi vermenizi rica ediyorum.bu konuda tecrübali arkadaşların fikirleri çok önemli.bu işlerden anlamam siz ne diyorsanız gidip onu alacağım.şimdiden yardımcı olacak tüm arkadaşlara teşekkür ederim.herkesin cumhuriyet bayramı kutlu olun.

• arkadaşım emeğine sağlık da fiyatları görünce gözlerim pörtlemiş eşim ne oldu diye sordu.ben klima için 4000 tl de veremem yalnız daha uygun fiyatlı ürünlere ihtiyacım var.aklımda lg ve arçelik var koctaşta satılıyor 2000 lira civarı
  • teşekkür ederim arkadaşım.bütce 2000-2500 civarı ama sana güveniyorum hemen zibro için bodrumda araştırma yapacağım zibrolardan hangisi olsun sence
  • başka daha ucuz alternatiflerde varsa olabilir ama zibronun rakamı bir nebze bana olumlu geldi.ilgilendiğin için teşekkür ederim 1a1b1c
    birde özel bir modelini seçmelimiyim.benim konunun hemen altında bir arkadaşta zibro dan dondugunu yazmışta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toprak2009 -- 29 Ekim 2011; 23:37:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.