Bildirim
inverter ve düz modelin artıları eksileri
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
güncel -
Ben düz klima seçtim çünkü daha ucuz! -
Epeyce uzun sürüyor diye biliyorum. Bir de bozulursa tamir masrafı daha yüksek, dizel araba mantığı. -
bende ısıtmada faydası var diye duymuştum. Soğutmada pek farketmiyomuşşşş. Devirli kompresör. -
Bu konu hakkında zamanım olunca uzun uzun yazacağım.Konu derin aslında -
inverter klımalar daha sessızdır ısıtmada ve ıklımlendırmede daha etkılıdır konveksıyonel bır klımaya gore elektrıkten ortalama %40 daha tasarrufludur ve bu sayede verdıgınız parayı elektrık faturasıyla kıyasladıgınızda 1 seneye kalmaz normal klımaya gore kendınızı amortı edersınız -
quote:
Orjinalden alıntı: einherjer
inverter klımalar daha sessızdır ısıtmada ve ıklımlendırmede daha etkılıdır konveksıyonel bır klımaya gore elektrıkten ortalama %40 daha tasarrufludur ve bu sayede verdıgınız parayı elektrık faturasıyla kıyasladıgınızda 1 seneye kalmaz normal klımaya gore kendınızı amortı edersınız
yapma ya! klima toplasan en dandiği bile toplamda 500 ytl elektrik harcamaz,nasıl olacakta 1 yılda amorti edeceksin arkadaş.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X