Şimdi Ara

mazda cx-3 eksileri artıları neler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
10.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu suv tarzı aracı kullananlar deneyimleyebilirmi artılarıyla eksilerini

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Orijinalden alıntı: jooker123

bu suv tarzı aracı kullananlar deneyimleyebilirmi artılarıyla eksilerini

Tucson varken cx3 mokka gibi araclardan ancak cacik olur.
    Buyrun size Türkiyede yapılmış en iyi CX-3 testi

2010 model dizel otomatik Golf'ün yerine yine highline Golf veya Bmw 1.16d alacaktık. Mazda CX-3'ü gördükten ve test ettikten sonra kararımız bu Mazda yönünde değişti.
    Yeniden Golf almak cazip gelmedi, BMW de iç mekan olarak pek cazip gelmedi. Özellikle Joy paketle gelen döşeme çok çirkin ve klostrofobik.
    Yerine muhteşem beyaz deri döşemeli, seramik gri renkte power donanımlı CX-3 aldık.
    Yakıt tüketimi gayet düşük ve performansı son derece yeterli...
    İç hacmi ise arka koltuklar çok önemli olmadığı için bizim için yeterli...
    Bagaj da keza aynı şekilde önemsiz. Çünkü evde suv tipi diğer bir aracımız daha var...
    İç hacim ve bagaj ile ilgili sorun yoksa gayet de alınabilir, harika tasarımlı ve son derece keyifli sürüş vaadeden bir otomobil
    Tüm elektronik ve güvenlik donanımların ve son derece şık iç mekanın dışında 4x4 olması da bence bonusu
    Arazi taşıtı değil ama kış koşullarında sizi mahçup etmeyecek bir araba...
    Kesinlikle tavsiye ediyorum...
    5 yıl garantili ve (servis aralıkları evet 10.000km) bakım ücretleri 350-550TL arasında değişiyor...
    Yani kullanım maliyetleri de son derece makul bir otomobil... Boyutları ve belki görece yüksek fiyatı (ama karşılaştırabilecek bir rakibi de yok) dışında olumsuz bir yönü olduğunu düşünmüyorum, çünkü gerçekten özene bezene üretilmiş bir otomobil
    Yapay Zekanın Yanıtı

Mazda CX-3'ün Eksileri ve Artıları

Mazda CX-3, Mazda'nın sunduğu popüler bir kompakt SUV'dur. Her araç gibi CX-3'ün de kendine özgü avantajları ve dezavantajları bulunmaktadır.

Artıları:

• Şık ve modern tasarım: CX-3, göz alıcı dış tasarımı ve konforlu iç mekanıyla dikkat çeker.
    • Yüksek yakıt verimliliği: CX-3, sınıfındaki en iyi yakıt verimliliği oranlarından birine sahiptir.
    • Eğlenceli sürüş deneyimi: CX-3, çevik yol tutuşu ve duyarlı direksiyonuyla sürüş keyfi sunar.
    • Kapsamlı güvenlik özellikleri: Mazda CX-3, çarpışma uyarısı, şeritten ayrılma uyarısı ve kör nokta izleme gibi çeşitli gelişmiş güvenlik özellikleriyle donatılmıştır.

Eksileri:

• Sınırlı arka koltuk alanı: CX-3'ün arka koltukları, daha uzun yolcular için biraz fazla dar olabilir.
    • Yetersiz kargo kapasitesi: CX-3'ün kargo alanı, benzer büyüklükteki diğer SUV'lardan daha küçüktür.
    • Bazı kronik sorunlar: Mazda CX-3, geçmişte bazı kronik sorunlar yaşamıştır, örneğin;

• Mazda CX-3 kronik sorunları: Mazda CX-3'ün bilinen kronik sorunları arasında motor titreşimleri, yakıt pompası arızaları ve şanzıman sorunları yer alır.
      • Mazda CX3 kronik sorunları: Bu sorunlar, model yılına ve spesifik araç özelliklerine bağlı olarak değişebilir.

CX-3'ün eksilerinin, senin için önemli olup olmadığı, kişisel ihtiyaçlarına ve tercihlerine bağlıdır. Araştırma yaparak ve farklı kaynaklardan bilgi alarak, sana en uygun araç olup olmadığına karar verebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Xv,Cx3 karşılaştırma.

• Çok başarılı süspansiyona sahip, tasarımı güzel ve iç mekan kalitesi emsallerinden iyi.

Ancak yüksek fiyatı, neredeyse turbo benzinli motora yaklaşan tüketimi ile geride kalıyor.

Ben bu sınıfta 1.6 Cdti active select mokkayı tercih ederim
  • Eksileri

İç hacminin A segmenti gibi olması

Fiyatının 20000TL kadar olması gerekenden yüksek olması

Crossover için alçak olması

Motorunun zayıf olması

Bakım aralığının 6 ayda 1 olması

Tutulmadığı için ilerde satarken rakiplerinden %20-30 fazla zarar ettirmesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arranger.

Xv,Cx3 karşılaştırma.

Testi yapan Mazda yani objektif değil ayrıca xv ile cx3 aynı sınıf dahi değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Arranger.

Xv,Cx3 karşılaştırma.

Su abuk sabuk mazda reklamini koymaktan bikmadi insanlar

• Otopark.com cx3'ü test etti bu hafta testi yüklenecekmiş
    Sert süspansiyonları dışında baya beğenmişler aracı söylediklerine göre
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cello1234

Otopark.com cx3'ü test etti bu hafta testi yüklenecekmiş
    Sert süspansiyonları dışında baya beğenmişler aracı söylediklerine göre
    fiyatı haricinde muhteşem .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 25 Şubat 2016; 15:19:13 >
  • Ford gibi dıştan büyük ve güzel içi dar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhani

Ford gibi dıştan büyük ve güzel içi dar.
    arka yaşam alanı hayalkırıklığına uğratır, b-suv sonuçta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

arka yaşam alanı hayalkırıklığına uğratır, b-suv sonuçta

Alıntıları Göster
    Aracın iç mekan hacmi çok aşırı derecede küçük.Biz fuarda inceledik 4 kişi gittik araca tam anlamı ile sığamamıştık çok dardı gerçekten
    Diğer b suv rakiplerine kıyasla gerçekten çok basık ve dar bir araba.Gerek diz mesafesi veya baş yada koltuk mesafesi olarak a sınıfı gibi berbat bir hacim.Rahat edememiştim ben aracın içinde

Süspansiyonlarının darbe emişi fena değil eh işte biraz sert ama bazı rakiplerinden daha iyi orta karar yani. Yol tutuş mazdanın sert karakteri ve 4x4 olmasına rağmen çok etkilemedi beni rakiplerinden daha zayıf buldum fazla yatıyordu virajlarda salınım fazlaydı.Yalıtım olarakta çok hoşuma gitmedi motor sesi çok içerideydi
    4x4 var ama o fiziki özelliklerle arazi yapamaz yol güvenliği olarak 4x4ü koymuşlar.Çünkü araç yerden yüksek falan değil tasarımı çok güzelde arazi yapılmaz o arabayla.Karda kışta güvenlik için koyulmuş bir sistem ve kötü çalışmıyor gayet güzel.
    Şanzıman güzel ve sorunsuz.Dizel olduğu için az yakıyor.Dış tasarım çok çok güzel.En büyük artısı bunlar ama o fiyat edicek bir araç değil hiç etkilememişti beni dış görüntüsünün hakkını vermeyen bir araç olarak buluyorum o fiyata fazla satamaz hakkedecek sürüş özellikleri yok diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobil alemi -- 25 Şubat 2016; 18:12:33 >

• quote:

En buyuk eksisi MAZDA olmasi.

Daha dogrusu mazda ve turkiye gercegi.

O muthis araclar baska logoyla satilsa, inanilmaz satis rakamlarina ulasirlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomobil alemi

Aracın iç mekan hacmi çok aşırı derecede küçük.Biz fuarda inceledik 4 kişi gittik araca tam anlamı ile sığamamıştık çok dardı gerçekten
    Diğer b suv rakiplerine kıyasla gerçekten çok basık ve dar bir araba.Gerek diz mesafesi veya baş yada koltuk mesafesi olarak a sınıfı gibi berbat bir hacim.Rahat edememiştim ben aracın içinde

Süspansiyonlarının darbe emişi fena değil eh işte biraz sert ama bazı rakiplerinden daha iyi orta karar yani. Yol tutuş mazdanın sert karakteri ve 4x4 olmasına rağmen çok etkilemedi beni rakiplerinden daha zayıf buldum fazla yatıyordu virajlarda salınım fazlaydı.Yalıtım olarakta çok hoşuma gitmedi motor sesi çok içerideydi
    4x4 var ama o fiziki özelliklerle arazi yapamaz yol güvenliği olarak 4x4ü koymuşlar.Çünkü araç yerden yüksek falan değil tasarımı çok güzelde arazi yapılmaz o arabayla.Karda kışta güvenlik için koyulmuş bir sistem ve kötü çalışmıyor gayet güzel.
    Şanzıman güzel ve sorunsuz.Dizel olduğu için az yakıyor.Dış tasarım çok çok güzel.En büyük artısı bunlar ama o fiyat edicek bir araç değil hiç etkilememişti beni dış görüntüsünün hakkını vermeyen bir araç olarak buluyorum o fiyata fazla satamaz hakkedecek sürüş özellikleri yok diye düşünüyorum

Alıntıları Göster
    araç nette gördüğünüz gibi değil. ben de internetten gördüğüm resimlerinden falan gaza gelerek bir görmeye gideyim dedim. aracı görmemle birlikte, yav bu yeni mazda 3 de nasıl bir şeymiş diyerek yön değiştirmem bir oldu

• Mazda bu aracı üretirken 15cm daha geniş 20cm daha uzun uretse tam ideal olacakmış. Ama adamlar fırsatı kaçırmışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Mazda bu aracı üretirken 15cm daha geniş 20cm daha uzun uretse tam ideal olacakmış. Ama adamlar fırsatı kaçırmışlar.

O zaman da segment degisirdi herhalde hocam. B crosaover'dan c-suv seviyelerine geliyor ve hatta zorluyor.
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Haketmedim

Alıntıları Göster
    süspansiyonlar çok sert...motor gürültülü çalışıyor...onun dışındaki herşey iyi

• Bence bu araç tek çocuğu olan aileler, çocuksuz çiftler ve bekarlara uyar geniş aile işi değil. Mazda türkiye yetkilileri bu aracı getiriken dizel ve otomatiğe güvenip tam bir türkiye aracı dedi ve bizide ümitlendirdi ama hayal kırıklığı o hacim o bagaj olmaz kardeşim, baksana sen mis gibi cx5 in var koy ona 1,6 dizeli bak noluyo, hiç mi Quaskai den örnek almadın neden bu raç nissanı türkiyede uçurdu göremiyon mu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eshotçu

Bence bu araç tek çocuğu olan aileler, çocuksuz çiftler ve bekarlara uyar geniş aile işi değil. Mazda türkiye yetkilileri bu aracı getiriken dizel ve otomatiğe güvenip tam bir türkiye aracı dedi ve bizide ümitlendirdi ama hayal kırıklığı o hacim o bagaj olmaz kardeşim, baksana sen mis gibi cx5 in var koy ona 1,6 dizeli bak noluyo, hiç mi Quaskai den örnek almadın neden bu raç nissanı türkiyede uçurdu göremiyon mu.
    Araba Türkiye piyasa ve koşullarına uygun değil . Bizim ülkeye göre alınacak araçlar QQ ve Kadjar . Belki biraz fantezi olsun değişik birşey alayım dersen XV ye bak .
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.