Şimdi Ara

honda euro civic - eksileri artıları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
10.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

beyler bu euro civic hem çok ucuz hemde donanımlı.
    japon civiclerde o kadar donanım yok.

euro civic 1.4 tavsiye edermisiniz.
    euro civic 1.6 mı daha iyidir.

yakıt performans konusunda bildiklerinizi paylaşabilirmisiniz?

• bilen yokmu arkadaşlar.
  • 1.6 motoru 125 hp yanılmıyorsam. performanslı bir araç olduğu için bir miktar fazla yakar. yakıtı lpg ile çözülebilir. 1.6 sını tavsiye ederim..

tablo gibi bir araç, örnek ilan :

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-a-k-t-i-f-den-honda-euro-civic-1-6i-es-lpg-sunroof-full-80227504/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Life Eternal -- 30 Mart 2012; 17:08:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Life Eternal

1.6 motoru 125 hp yanılmıyorsam. performanslı bir araç olduğu için bir miktar fazla yakar. yakıtı lpg ile çözülebilir. 1.6 sını tavsiye ederim..

tablo gibi bir araç, örnek ilan :

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-a-k-t-i-f-den-honda-euro-civic-1-6i-es-lpg-sunroof-full-80227504/detay

98 euro civic olarak 12 bin tl ye de var.
    ama euro ile normal japon civik ile arasında çok fark var mı?
    motor farkı kasa kalitesi farkı yoksa euro alınır o zaman

• 1.6 ies kadar tutulmuyor bunlar.bir ara yağ yakıyor diyorlardı bu model için.

bence daha modelli bişeyler bakın ama ies olabilir.
  • eurolar cok güzel bir modeldir, konforludur. Yalnız kronik bir problem olarak sıcaklık müşürü arıza arıza yapıyor ve araçlar hararet yapıyor. Araç alırken hararet olayına kesilikle dikkat edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakNSX

eurolar cok güzel bir modeldir, konforludur. Yalnız kronik bir problem olarak sıcaklık müşürü arıza arıza yapıyor ve araçlar hararet yapıyor. Araç alırken hararet olayına kesilikle dikkat edin

yağına suyuna dikkat ettikden sonra da mı hararet yapar. benim ilk arabam uno'ydu. kaç kere motor suyu bitti motor hararet yaptı ama motora birşey olmadı.
    bu civicler daha mı beter.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bunun bakım ile ilgisi yok, kronik bir arıza. Zaten hararet yapmamış bir araç olsa, hararet müşürü değiştirilip sorun çözülebilir ama boyle bir aracın bulunması çok zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakNSX

Bunun bakım ile ilgisi yok, kronik bir arıza. Zaten hararet yapmamış bir araç olsa, hararet müşürü değiştirilip sorun çözülebilir ama boyle bir aracın bulunması çok zor

aklıma geldi şimdi. bir ara 94 model 10 bin ya da 12 bin tl ye bir otomatik civic bulmuştum. adama yarın sabah ustasına gösterelim dedim. araç ta sanayicideymiş. sabah aradım geliyorum abi diye, dedi ki : araç conta yaktı. motor aksamından bir yerin kablosunu bağlamayı unutmuş o yüzden conta yakmış. çok önemli bir sorunmu motora zarar verirmi dedim. yok öenmli değil motora zarar vermez dedi. kadir ustayı aradım. motora zarar verir dedi. sen o araçdan vazgeç başka bak dedi.

• konforludur
    113 hp motor gücünde seri bir araçtır
    sunroofa kadar full donanımdır. bz 6 ay kadar önce arkadaşa aldık. 14500 e 97modelini. ancak ondada hararet yükselmesi oluyordu. fakat zarar vercek br durum olmadı daha. br not. farları çok kör aydınlatır. 98 öncesilerde. fakat ben koltuklarına bayıldım. hem spor hem konforlu gibi. japon kaslardan o konuda 1-2 adım önde euro civcler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kendikendine

konforludur
    sunroofa kadar full donanımdır. bz 6 ay kadar önce arkadaşa aldık. 14500 e 97modelini. ancak ondada hararet yükselmesi oluyordu. fakat zarar vercek br durum olmadı daha. br not. farları çok kör aydınlatır. 98 öncesilerde. fakat ben koltuklarına bayıldım. hem spor hem konforlu gibi. japon kaslardan o konuda 1-2 adım önde euro civcler.

o zaman bu euro civiclerden vazgeçecem. koltukları çok mühim değil
    93-94 normal 1.6 civic alacaz o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali_candan

quote:

Orijinalden alıntı: kendikendine

konforludur

o zaman bu euro civiclerden vazgeçecem. koltukları çok mühim değil
    93-94 normal 1.6 civic alacaz o zaman.

euro civic öyle kolay vazgeçilecek araç değil üstad :) benim 2005 var çok performanslı bir araba kesinlikle biniciyi memnun ediyor. yakıt olarak lpg de şehir içi 25 şehirler arası 18 kr'ye kadar düşüyor. otomatik şanzumanlı arabaya göre gayet normal bence ama karar senin tabi...

• Euro civic ler pek tutulmadı nedense. Ama aracın donanımlı oldugu asikar. Tavsiyem satması da kokay olacagı icin dediginiz gibi 94 95 civic lere bakmak
  • lantis aldım arkadaşlar. çok araştırdım ve karar kıldım. pişman değilim.
    ben böyle bir araca binmedim daha önce. accord vardı, accordda yapamadıklarımı çok rahat bu araç ile yapıyorum. anlattıkları kadar varmış. gaza dokunduğunda kendini ileri fırlatıyor. gazda da çok seri, benzinde düşünemiyorum.serisi devam etse iyi olurdu. bu aracın miyadı dolunca bunun alternatifi sanırım honda civic hb 2012 olacak. lantise benziyor biraz, ya da lantise benzetmişler

honda euro civic  - eksileri artıları

lantisin perhizi biraktigi görünümü honda civic hb 2013 biraz şişmanlamış

honda euro civic  - eksileri artıları

• hayırlı olsun,güle güle kazasız belasız binin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_daniel's

hayırlı olsun,güle güle kazasız belasız binin...

TEŞEKKÜR EDERİM. İNŞALLAH.
  • Honda Euro Civic kullanıcıları ve bilgi sahibi olanlar buraya lütfen..

1997 model 1,6 otomatik şanzıman euro civic aracım var.Aracımda vites geçişlerinde hissedilir derecede vuruntu vardı.şanzıman yağını 1 hafta önce değiştirdim.mobil atf 320 yağ kullanıldı..ama vuruntu geçmedi..ayrıca aracım soğukken D pozisyonunda 1.vitesde kalkıştan sonra yumuşak pedal kullanımlarda 4.000 devirde motoru bağırttırarak vites değişiyor.. motor iyice ısınana kadar bu durum devam ediyor..motor ısındıktan sonra vites geçişlerim 3.000 devirlere normale dönüyor lakin vuruntu devam ediyor..ustaların dediği şanzıman sökülmeden birşey diyemiyorlar..tabikide beyinden olabilir,selonoidlerden olabilir,konvertörlerden olabilir gibi birçok neden olabilir deniliyor..kimi usta hiç uğraşma çıkma şanzıman bul tak diyor..kimide rektefe yapılırsa 3 ile 10 bin lira arası tutar diyor..kimide basit birşey de olabilir diyor..

Forumlardan okuduğum VAKUM MODÜLATÖRÜ diye bir parça vardı..bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun..bu vakum modülatörü şanzıman üzerinde motora yakın bir yerde oluyormuş ve görevide motordan aldığı vakum bilgiler dahilinde şanzımanın vites geçişleri düzeni ni sağlıyormuş..yani vites devir aralıklarını düzenliyormuş..Belki diyorum bu parçanın bozuk olması benim aracımıda etkileyebilir diye ihtimal veriyorum..hatta bu vakum modülatörünün temizliğide yapılabiliyormuş..ama bu parçayı bir türlü bulamadım..çoğu ustaya sordum ama onlarda baştan savma ve altta zor konumda olduğundan dolayı kaçamak cevap verdiler..bu parçanın yerini bilen varmı? Veyahutda bu parça benim aracımda mevcutmu? Çünkü eski sistem otomatik şanzımanlarda bulunduğu söyleniyor.. yedek parçacılara ve hurdacılara bu parçayı varmı diye soruyorum, adamlar vakum modülatörü diye parçanın varlığından bile haberleri yok..kimseyi kötülemiyorum ama ufak işler için çoğu usta eline anahtarı bile almıyor..aracımın vites geçiş devirlerini etkileyecek başka parçalar varmı? Mesela oksijen sensörü gibi,yada gaz kelebeği konum sensörü gibi..Sizlerden ricam bu konu hakkında bilgi sahibi olan varsa lütfen benimle iletişime geçsin 0544 257 1671

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.