Şimdi Ara

Megane II lerde manuel klimanın performansı nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
7.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende Skoda Fabia vardı ve kliması gerçekten bir işe yaramıyordu.
    Sormak istediğim Megane II lerin anolog klimalı olanların klima performansı nasıldır? Yani klimayı sonuna kadar açınca üşümek istiyorum sizce megane lerde bu mümkün müdür?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezerbaris -- 6 Haziran 2007; 22:10:37 >

• Bende dijital klima var ve üşütür valla ama gerek olmadığını -üşümeye- düşünüyorum.
  • Analog kliması gayet iyidir. Ben de ziebart cam filmi de vardı. Yazın sıcaklarda iç sirkülasyon açık 2. devir yeterli oluyordu.

Beklentini karşılar üşütür
  • Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar.
    Başka görüşü olan yok mu bu konuda?
  • 2 leri bilmem ama

megane-1 yaz kış oldukça performanslıdır.

quote:

Orjinalden alıntı: sezerbaris

Arkadaşlar bende Skoda Fabia vardı ve kliması gerçekten bir işe yaramıyordu.
    Sormak istediğim Megane II lerin anolog klimalı olanların klima performansı nasıldır? Yani klimayı sonuna kadar açınca üşümek istiyorum sizce megane lerde bu mümkün müdür?

• bende symbol var sistem aynıdır heralde.. sıcak oldu 2 ye getirip(4e kadar yolu var) ayaklara verdim 2-3 dk çalıştı üşüdüm hemen kapadım buz+buz yani motoruda etkilediğini düşünmüyoreum denedim çünkü
  • Bende Megane 2 var ve klima da analog gayet memnunum ,bugüne kadar hiç bir sorunla karşılaşmadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • megane II lerdeki digital ve analog klimanın performansı arsında hiçbir fark yok...polen filtresini zamanında değiştirdiğin sürece sorun yok(39ytl:) )ama sadece klima için megane yi almayı düşünüyorsan şaşorma sakın:)))))
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdarozer

megane II lerdeki digital ve analog klimanın performansı arsında hiçbir fark yok...polen filtresini zamanında değiştirdiğin sürece sorun yok(39ytl:) )ama sadece klima için megane yi almayı düşünüyorsan şaşorma sakın:)))))

polen filtresi ne kadar da değişmeli
  • 2006 önceki modellerde 30,000km de bir önerilir ancak yeni modellerde(dizellerde) 10,000de bir değiştilmesi öneriliyor..bana sorarsan 30,000km yetiyor..ancak yaz aylarında 20.000de değiştirmek daha mantıklı...

quote:

Orjinalden alıntı: makifozcan

quote:

megane II lerdeki digital ve analog klimanın performansı arsında hiçbir fark yok...polen filtresini zamanında değiştirdiğin sürece sorun yok(39ytl:) )ama sadece klima için megane yi almayı düşünüyorsan şaşorma sakın:)))))

polen filtresi ne kadar da değişmeli

• şunu biz 15000 yapalım ortası olsun :-) kullanıma ve ortama göre değişir diye düşnüyorum

2006 önceki modellerde 30,000km de bir önerilir ancak yeni modellerde(dizellerde) 10,000de bir değiştilmesi öneriliyor..bana sorarsan 30,000km yetiyor..ancak yaz aylarında 20.000de değiştirmek daha mantıklı...
  • teşekkürler
  • arkaddaşlar 2005 megane 2 otantik var bende.kliması kesinlikle arkadaşın sorduğu gibi değil.ben vectraya bindim kliması resmen kartopu atıyodu.ondan sonra meganın klimasının klima olmadığın anladım.aracım daha 10 binde.ha birde 4. seviyeye getirdiğnizde sesten durulmuyo.en iyisi 2. seviyede çalıştırmak.acaba benim arabanın klimasındamı problem var diye düşündüm.baktım arkadaşınkine onunkide aynı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cetinsdr

arkaddaşlar 2005 megane 2 otantik var bende.kliması kesinlikle arkadaşın sorduğu gibi değil.ben vectraya bindim kliması resmen kartopu atıyodu.ondan sonra meganın klimasının klima olmadığın anladım.aracım daha 10 binde.ha birde 4. seviyeye getirdiğnizde sesten durulmuyo.en iyisi 2. seviyede çalıştırmak.acaba benim arabanın klimasındamı problem var diye düşündüm.baktım arkadaşınkine onunkide aynı.

İşler iyice karıştı şimdi niye görüşler arasında bu kadar fark var. Sonuçta klima yeterlimidir yoksa bizim skoda gibi buda üfürükten teyyare mi
  • Son zamanlarda ısı farkından o kadar hasta yaptı ki, uzun yol dışında artık kullanmıyorum. Soğuttuğu kesin.
  • klima konusuna katılıyorum , megane 2 anolog klima bendede aynı durumda , sogutmuyor sadece daha sıcak olmasını önlüyor , birde kapattıgımda 2 dk içerisinde arabanın içi hemen ısınıyor ,
  • Soğutmuyor diyenler polen filtresini değiştirsinler, yine olmuyorsa klima gazına baktırsınlar.
    Ben küçük çocuk da olduğu için 6 ayda bir filtresini değiştiriyordum, kesinlikle farkediyor.

Ayrıca ziebart cam filmi vardı, antalya'ya eylül başında klima 1. devirde sıkıntı yaşamadan gittim. (1.6 authentique)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taris1 -- 9 Ocak 2007; 11:42:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mbfatih

klima konusuna katılıyorum , megane 2 anolog klima bendede aynı durumda , sogutmuyor sadece daha sıcak olmasını önlüyor , birde kapattıgımda 2 dk içerisinde arabanın içi hemen ısınıyor ,

Dostun senin kliman da mutlaka bir bozukluk var bence sen en kısa zamanda servise götür daha önce de üşüttüğünü söylemiştin bir servise baktır bence
  • abi naptın sen ya 3-4 calistımı donuyoruz kapatıyoruz adamı hasta ediyor
    nasıl soğutmuyormuş anlayamadım
  • arkadaşlar o zaman benim bindiğim tüm meganelerin kliması bozuk.hasta edecek seviyede bir soğukluk ,üşütecek kadar bi bozukluk yok.ilk kez klimalı bir aracım olduğu için bunu normal seviye sanıyodum.ama vectranın klimasının kartopu attığını görünce klimadan gönlüm geçti.arkadaşın dediği gibi.sadece içerinin aşırı ısınmasını önlüyo.hepsi o kadar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.