Şimdi Ara

inZOI Türkçe Yama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
8
Favori
2.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy şu anda #3
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Atomfall Türkçe Yama ve Kurulumu (Düzenlenmiş Makine Çevirisi)

inZOI Türkçe Yama

Yama Bilgileri

Türkçe yama oyunun orijinal sürümü ile uyumludur.

Türkçe yama bütün platformlarda çalışır.

Türkçe Yama Düzenlenmiş makine(DeepL Pro) çevirisidir.

Emeği Geçenler

VolkTyson / Sweaty

Kurulum

Aşağıda vermiş olduğumuz linkten indirdiğiniz Rar dosyasındaki Türkçe Yama exesini, oyunun kurulu olduğu ana dosya konumuna atarak, Türkçe yama exesini çalıştırın. Oyunun ana dosya konumunun seçili olduğunu kontrol ettikten sonra, hangi platformdan oynuyorsanız, o platformun yükle butonuna basarak yamayı yükleyebilirsiniz.

Yama Kaldırma

Yamayı kaldırmak için dosya konumundaki İnZOI_YamaKaldır.exe den yamayı kaldırabilirsiniz.

NOT

NOT 1: Bizlere destek olmak, bizlerle daha hızlı iletişime geçebilmek, yama isteğinde bulunmak ve yamaların eski sürümlerine ulaşmak için Discord kanalımıza aşağıdaki linkten gelebilirsiniz.

NOT 2 : Windows defender veya virustotal'da karşınıza çıkan virüs uyarıları, setup programımızın bir lisansa sahip olmaması ve bu yüzden de virustotal'de bulunan antivirüs şirketlerinin ve defenderin altyapılarının bizim programı tanıyamayıp şüpheli program olarak etiketlemesinden kaynaklanıyor. Güvenmeyecek olanlar için ise programa herhangi bir şifreleme uygulamadık. Eğer isteyen yazılımcı olursa, kodları inceleyip herhangi bir risk teşkil edip etmediğini kontrol edebilir.

NOT 3: Türkçe yamayı yüklemeye çalışırken erişim reddedildi hatası alanların "Yönetici Olarak Başlatması" gerekiyor. Bunun nedeni ise var olan dosyayı değiştirmek için gerekli izine sahip olmamasıdır. Bu yüzden de yama dosyasını, var olan dosyanın üstüne yazmak için yönetici olarak başlatmanız gerekiyor.

NOT 4: Karşılaştığınız veya gördüğünüz hataları bizlere geri bildirebilirsiniz. Buradan veya discord üzerinden iletişime geçtiğiniz takdirde yama güncellenecektir.

LİNKLER

Türkçe Yama V1 Link: https://www.mediafire.com/file/pg6g65g988eiyg2/inZOI+Türkçe+Yama+V1.rar/file

Discord Link: https://discord.com/invite/9zJe7ttAjS

Kurulum Videosu

inZOI Türkçe YamaCalypsoyoutube
    Calpyso ekibi olarak inZOI Türkçe çevirisini hazırlayıp, paylaştık. Bu videoda size kurulumunu göstereceğiz. Herhangi bir sorun yaşarsanız bizlerle discord üzerinden hızlı bir şekilde iletişime geçebilir ve destek alabilirsiniz. Yeni yamalardan, güncellenen yamalardan daha hızlı şekilde haberdar olmak, hızlı bir şekilde destek almak ve yamaları direkt indirebilmek için alttaki linkten discord sunucumuza katılabilirsiniz. Discord Link : https://discord.com/invite/9zJe7ttAjS Donanım Haber Konu Linki :https://forum.donanimhaber.com/inzoi-turkce-yama--161032866 Techolay : https://techolay.net/sosyal/uye/calypso-ceviri.18775/ Technopat : https://www.technopat.net/sosyal/konu/inzoi-tuerkce-yama.3711668/#post-27787816
    https://www.youtube.com/watch?si=AGoni6AQBDxDI4U8&v=AvJPAB_9WQk&feature=youtu.be

Oyun İçi Görüntüler

inZOI Türkçe Yama
    inZOI Türkçe Yama
    inZOI Türkçe Yama
    inZOI Türkçe Yama

Yönetim uyarınca gerekli düzenlemeler yapılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volktyson -- 30 Mart 2025; 12:15:26 >

• Şimdiden teşekkürler  

• Thema kullanıcısına yanıt

Rica ederizz inZOI Türkçe Yama 

• Tahmini ne zaman çıkacak yamanız acaba?

• inZOI Türkçe yamasını v1 olarak paylaştık arkadaşlar, oyunda ilerledikçe ve sizlerde hata görürseniz atmanız durumunda yama güncellenecektir. Konu içerisine indirme linkleri eklendi. Calypso ekibi olarak iyi oyunlar dileriz...

• Hiç bir çeviri grubunun yapmadığını,yapamadığını volkan yaptı ne diyebilirim ki.Eline emeğine sağlık oyunları sayesinde ücretsiz ve Türkçe oynuyoruz. <3

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ömer9595 Ö kullanıcısına yanıt

Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz ekip olarak, Sweaty ile birlikte baya uğraştık inzoi için ama değeceğini düşünüyorum. Rica ederiz, iyi oyunlar inZOI Türkçe Yama 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hellsign türkçe yama
    6 yıl önce açıldı
    ITORAH Türkçe Yama [swat]
    3 yıl önce açıldı
    Indika Türkçe Yama
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Emeğinize sağlık çok teşekkür ederiz. Erken erişim olduğu için kimse uğraşmak istemiyordu. Sayenizde beklemek zorunda kalmadık.

• Hocam elinize sağlık, bir kaç gün içerisinde yamayı yetiştirmek için bu yönlü çalışmanız, yamayı bekleyenler olarak bizi gerçekten çok mutlu etti,üstelik yamayı ücretsiz bir şekilde sunduğunuz için çok teşekkür ederiz. Elinize emeğine sağlık  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Servetpanpa37 -- 30 Mart 2025; 12:30:2 >
  • batuhannafacan B kullanıcısına yanıt

Şahsen daha önce bu türü hiç oynamamış birisi olarak, benim bile istek listemde olup beklediğim için, bu türü seven insanların da bekleyeceğini tahmin ediyorduk. Bayram tatilinde de oynamak isteyenler olur diye, elimizi çabuk tutmaya çalıştık biraz, umarım seversiniz. Rica ederiz ve iyi oyunlar dileriz inZOI Türkçe Yama 

• Servetpanpa37 kullanıcısına yanıt

Elimizden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Bu günlerde insanları biraz bile mutlu edebiliyorsak, bu durum bizi de çok mutlu eder. Bizlerde oyuncu olduğumuz için, bizim için en önemli şey, Türk oyuncularının da oyunlarını herkes gibi ilk günden ve ücretsiz bir şekilde kendi dilinde oynayabilmesidir. Keşke bütün oyunlara Türkçe dil desteği gelse de hiç bu tarz şeylere girişmeden, bizlerde oyunun çıkışıyla direkt girip oynayabilsek ama umarım ilerleyen zamanlarda bu durumda gerçekleşir. Rica ederiz, iyi oyunlar inZOI Türkçe Yama 

• Bir Türkçe yama dosyasında Trojan:Script ne arıyor acaba çok merak ediyorum :)

• tayguncaliskan T kullanıcısına yanıt

Virüstotal sonuçları burada ve gereken bütün açıklama zaten konu içerisinde yazıyor. Güvenmiyorsan indirmek zorunda değilsin.

• selam arkadaşlar, oyun nasıl. çook eski bir sanalikacı olarak sanki bu oyun beni sarar gibi geldi ama 1000tl de şuan benim için bir tık pahalı. yorumlar neler?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kovalenko

selam arkadaşlar, oyun nasıl. çook eski bir sanalikacı olarak sanki bu oyun beni sarar gibi geldi ama 1000tl de şuan benim için bir tık pahalı. yorumlar neler?

Valla oyun çok güzel duruyor şuanda ama eksikleri var. Buglarda var biraz ama zamanla düzelecektir. Bence seversin diye düşünüyorum. Videolarına falan bir bak yada önce demosunu falan indirip bir dene istersen.

• volktyson hocam Türkçe yama için tekrar sonsuz teşekkür ederim, steam sürümünde gayet sorunsuz çalışıyor, hatta dün 1 kaç tane Update aldı ona rağmen text komutları bozulmadı sorunsuz çalıştı. :)

Ben Zoimi video oyun geliştirme kariyerinde ilerletiyorum,üniversiteden bilgisayar bilimleri bölümünü seçtim, gerçekten türkçe oynamak çok keyifli özellikle İnzoi gibi bir oyundan inanılmaz keyif aldım. Bu oyuna verdiğim en iyi 25 dolar olabilir, Sims'in boktan bir DLC'si 30,40 dolar iken, Krafton 25 dolarlık bir oyunda erken erişim olmasına rağmen UE5 motoru ile harika teknolojiler yaratmışlar.

Zaten oyunda yok yok,ister kendi özel tablolarınızı oluşuturun, ister 3d printer özelliği sayesinde sevdiğiniz oyun karakterlerinizi oyun için 3d tasarlayın.

Türkçe yama oyundan aldığım zevki kat kat artırdı, yapay zeka bir çeviri için fazlasıyla iyi olduğunu söyleyebilirim. Türkçe yama ile RP yapmak çok keyifli Sims tarzı oyunlarda.

inZOI Türkçe Yama

Bu özellik Sims 4 de var mı bilmiyorum ama tablolara istediğiniz resmi ve objeleri ekleyenbilme tarzı güzel bir detay eklemişler. Hayal gücümü kullanarak Zoimin odasını GAME DESİGNER odasına çevirdim. Oyun tasarımcısı olmak için genç yetişkin zoimi Üniversitenin Bilgisayar bilimleri bölümünde okutmaya başladım.

inZOI Türkçe Yama

3D Printer özelliğinden hiç bir beklentim yoktu ama gerçekten beni utandırdı, Kratos'un her hangi bir resmini rasgele deneyim demiştim harika modelledi. Adamlar UE5 motorundaki teknolojileri iyi değerlendirmiş, ama modeli oluştururken işlemciyi çok yoruyor, eğer işlemciniz çok iyi değilse çok yüksek çözünürlüklü modeller oluşturmayın. Kratos'un bu modelini bile beş dakikada oluşturabildim :D

inZOI Türkçe Yama

• Servetpanpa37 kullanıcısına yanıt

Valla açıkçası oyunu yaşıyorsun gibi oynarken, böyle mutlu olmana ve sevmene çok sevindim. Makine çevirisi olarak bırakmadım zaten açıkçası, makine çevirisi bittikten sonra 1 gün boyunca full oyun içi düzenlemeler ve her yerin Türkçe olması için uğraştık. Bir kaç yer gözümden kaçmış, oraları da bildirdiler. Bayramdan dolayı pek bakamadım ama bugün yarın v2 olarak paylaşacağım. Gördüğün hatalar olursa atarsan, oraları da düzeltiriz. İyi oyunlar dostum  

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.