Şimdi Ara

İObit driver sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben İObit yüklendikten sonra güncel driverları yükledim sonra ekrana geldiğimde ekran gidip geldi sonra tüm sürücüleri güncelledikten sonra yeniden başlatım kulaklık, mouse ,klavye hicbisey çalışmıyor ve ekran gelmiyo fakat sistem çalışıyor sistemi güç düğmesinden kapanmıyor bende her seferinde fişten çekmek zorunda kalıyorum bunun çözümü nedir?

• Driver'ı elle kurmak. Iobit'e güvenip sisteme driver yükleyen adam bu işlerden anlamıyordur.

• Bende bilmiyordum ki böyle olucağını yoksa yapmazdım
  • Bu tür programlar kullanmayın driverları elle kurun. Baştan temiz bir format atıp tek tek driverları indirip kurun
  • bu tür programlar data hogger'dır ve aslında tuzak programlardır.

windows kurtarma menüsü üzerinden sistem geri yükleme yapın.

• korsan kullanırsanız olacağı bu. ben 2 senedir bu firmanın neredeyse bütün ürünlerini lisanslı kullanıyorum bende neden sorun çıkmıyor? işim gücüm yok bluetooth wifi sürücüsü mü takip edecem? gayet de faideli bir program gereksiz sürücüleri falan da silen ama exe vs kırıyorsunuz programın kahabati oluyor.

• IOBİT ile driver kurarsan yada herhangi bir program ile sonucu windows'un çökmesi olacaktır. windows açılırken mavi ekran yiyeceksin ve boot olmayacaktır.

kaç kere başıma geldi bu tarz programlardan uzak durun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    realtek driver sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Windows Sorun Giderici Sorunu
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu tarz programlardan uzak durun, zamanında laptop elimde kaldı bunlar yüzünden.

• Ama bende mavi ekran çıkmıyor ve sadece yeniden baslatinca ekran gelmiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.