Şimdi Ara

İONİA DAKILER BURAYA BI ZAHMET BAKARMISINIZ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEYLER 17 YASINDAYIZ FEN LISESINDE OKUYORUZ BU DURUMDAN DOLAYI YENI SERVERE YAZIN BASLIYACAGIZ....TAKIMIMIZ TAMAM 1 PREST 1 ASAS 6MAGE....SIZCE YAZIN YENI SERVERDE DUZENLI OLARAK GUNLUK 10 -12 SAAT ONLINE OLARAK BISEYLER YAPABILIRMIYIZ..SUAN IONIA SERVERININ DURUMU NASIL...VE YAZA KOSP KALKARMI....IONIADA OYNAYANLAR BILGILENDIRIRSE SEVINIRIM..BIDE ORC MU OLALIM HUMAN MI...HANGISI GUCLU SUAN BILGILENDIRIRMISINIZ...

• Valla Humanlar full koxper şu anda nerdeyse

Yaza koxp kalkacağını sanmıyorum aksine daha çok çoğalacaktır

6 Mage 1 Priest 1 Asas ile süper party dönersiniz + cz de güzel slot basarsınız 10-12 saat de baya çok zaman baya iş yaparsınız gibime geliyor.

Orc'um Human'ları daha fazla eziyoruz gibime geliyor cz de ama benim oynadığım pt de bu oluyor başka partyde humanları eziyolarmı bilemiyorum.

Gözlemlerim orclar 1 adım önde diyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Van HaLLen

Valla Humanlar full koxper şu anda nerdeyse

Yaza koxp kalkacağını sanmıyorum aksine daha çok çoğalacaktır

6 Mage 1 Priest 1 Asas ile süper party dönersiniz + cz de güzel slot basarsınız 10-12 saat de baya çok zaman baya iş yaparsınız gibime geliyor.

Orc'um Human'ları daha fazla eziyoruz gibime geliyor cz de ama benim oynadığım pt de bu oluyor başka partyde humanları eziyolarmı bilemiyorum.

Gözlemlerim orclar 1 adım önde diyor.

Sen Humanlar Full Koxper Diyosun Humanlarda Orclara Diyor Ne Bu ^^
  • Hocam valla izlenimlerim öle kasma açısından koxper bizimkiler full ama cz de en azından ölümsüzlük açıp town'a dalmıyo bizimkiler
  • humanların sayısı karuslara göre baya önde
  • quote:

Orjinalden alıntı: Van HaLLen

Hocam valla izlenimlerim öle kasma açısından koxper bizimkiler full ama cz de en azından ölümsüzlük açıp town'a dalmıyo bizimkiler

Öyle oLsun:)
    Bişi Sorucam..Koxp Sadece Hf mi war yoksa ücretsizde varmı ?
  • Koxp kullanmıyorum ama ücretsiz koxp piyasada var legit kasdım şu ana kadar 60 lvl priestim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bir çok çeşit kosp war usta... orclar olsn humanlar olsn hepsi kullanıyOR..
    o kadar ban olmasına raqm3n halen kosp kullanan WAr..
  • Bende başlamayı düşünüyorum tekrar..Exp için koxp indirmeyi düşünüyorum bulabilirsem
  • Kardeşim Genel Olarak ßakıldıgında Human ve Orc Koxp Fll Times Yazın İse Kox'plar Devam ederler Yani anlıcaqın Kış"a Kadar durmazlar....
    Gm'de Günde Rahat 1000 Kişiye :D ßanned!!!! Showw.w.
  • aslında knightde belirli bi saat ayarasalar güzel olur sadece exp kasmak için koxp izinli olsa güsel olur
    cz de falan da rahat oynarız sora
  • Günde 10-12 saat online olarak, İyi kasarsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.