Şimdi Ara

İos 10da 3d touch sayesinde uygulamaları kapatma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İos 11 i yüklemeden önce 3d touch sayesinde ekranın kenarlarına bastırarak açık uygulamaları kapatıyordum home tuluna çift basmadan şimdi onu yapamıyorum ayarı mı var yoksa tamamen mi kalktı ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kaldırmışlar maalesef...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xattorneyx

kaldırmışlar maalesef...

Olamaaaz olamazzz kesinlikle olamaz

Ya ben nasıl tuşa alışacam ya ne güzeldi öyle tuşu az kullanıyorduk

• mstfktsl M kullanıcısına yanıt
    yalnız değilsin merak etme, yerli yabancı çoğu kişi apple'a sövüyor zaten. senin için olmazsa olmaz ise imzalar kapanmadan ios 10'a dönebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: xattorneyx

yalnız değilsin merak etme, yerli yabancı çoğu kişi apple'a sövüyor zaten. senin için olmazsa olmaz ise imzalar kapanmadan ios 10'a dönebilirsin.

İlerde geri gelme ihtimali yok mu onun yav şimdi 10 o dönsek belli bi zaman sonra 11i yükleyeceğiz zaten ondanda alışsam olur

• mstfktsl M kullanıcısına yanıt
    apple'ın aldığı bir karardan geri döndüğüne pek şahit olmadım ama belli olmaz yine de çok fazla tepki alırsa belki getirir yine.

• Napıyorsun Apple sen geri zekalı bunlar ya, telefondaki en etkin kullandığım fonksiyon buydu naptın sen şimdi gerzek gerizekalı apple ya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İos 7 takvim ve bildirim sorunu..
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çözümü AssistiveTouch düğmesine tek hareket bırakıp çoklu görev atamakta buldum, ayrıca Assistive nin 3D touch tetiğine yine ana ekrans dön ya da yine çoklu görev konulunca sorun kısmen halloluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: EnginAKB

Napıyorsun Apple sen geri zekalı bunlar ya, telefondaki en etkin kullandığım fonksiyon buydu naptın sen şimdi gerzek gerizekalı apple ya

Muazzam bi kolaylıktı aga çıldıracam ya bir sürü tepki gösteren var inş doğru yolu bulurlar

Şurayadahttp://apple.co/21hffBr feedback atabilirsin 3d touch çoklu görev için ne kadar istediğimizi belli etsek iyidir

• quote:

Orijinalden alıntı: mstfktsl

quote:

Orijinalden alıntı: EnginAKB

Napıyorsun Apple sen geri zekalı bunlar ya, telefondaki en etkin kullandığım fonksiyon buydu naptın sen şimdi gerzek gerizekalı apple ya

Muazzam bi kolaylıktı aga çıldıracam ya bir sürü tepki gösteren var inş doğru yolu bulurlar

Şurayadahttp://apple.co/21hffBr feedback atabilirsin 3d touch çoklu görev için ne kadar istediğimizi belli etsek iyidir

bazı patentleri falan konu etmiş bi dümen var sanırım yoksa böyle etkin bir özelliği kaldırmak için aptal olmalı. şimdilik ben Assistive ile idare ededeğim

• İos 11 ile geri geldi arkadaşlar bilginize

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.