Şimdi Ara

iOS 12 [ANA KONU] - iOS 12.4.1 Final Sürümü (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.265
Cevap
61
Favori
707.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Iphone 6s plus, ios 12’yi 1 saattir falan kullanıyorum, tıkır tıkır çalışıyor baya hızlı. Benim pilimde sorun var, 1 senelik telefon ama yüzde 86’ya düştü, herhangi bir iyileşme bende gözükmüyor, yine yiyor pili. Benim telefon pil için kıstas değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İos 11.4 sürümüne dün geçtim, Şu an için yazılımınız güncel diyor, ios 12 sürümü gözükmeyenler var mı. sorun bende mi acaba :)
  • Tavsiye etmiyor musunuz
  • İpsw dosyası şeklinde yok dimi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar benim bildirimler ekrana düşmüyor kilitliyken yukarı kaldırıp baktığımda görebiliyorum sadece sizde de böyle mi?
  • 10.35 de alarm olmamasına rağmen alarm çaldı
  • Beta sürümünü download yapmadan, telefonun yazılım güncellemelerinde ios 12 ne zaman çıkar tahmin olarak
  • wakeupua W kullanıcısına yanıt
    Eylül ayında hocam, yeni telefon tanıtıldığı zaman yayınlanır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • DarkGathering kullanıcısına yanıt
    11 e göre akıcılık nasıl geçişler vs...

• ezimuse kullanıcısına yanıt

• quote:

Orijinalden alıntı: Mhmmt4991

11.5 bu bildigin durma geç akıyor masallah. Hız testleri yayınlandı YouTube da bakabilirsin orda da önde. Batarya konusu belirsiz tabi aksama göreceğiz ne olduğunu.
    Bu akşam geçeceğim beta sürümüne. Aklımı çeldin sonunda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wakeupua

İos 11.4 sürümüne dün geçtim, Şu an için yazılımınız güncel diyor, ios 12 sürümü gözükmeyenler var mı. sorun bende mi acaba :)
    Beta profilini yüklemeniz lazım yoksa çıkmaz
  • Betaya geçmekten korkmayın. Hala Ios 10'da falan duranlara valla şaşırıyorum.

Ios 11'in ilk sürümden beri developer beta'dayım. Hiçbir sorun olmadı. 12'yi de şu anda kuruyorum.
  • Ne yaparsak yapalım 5S ölmüyor yahu. Dedim bu sene değiştirmek lazım ama bu betadan sonra biraz daha ertelemeyi düşünüyorum çok iyi olmuş.
  • Kimse paylaşmamış ama pil kullanım grafiği değişmiş. Hoş da olmuş.

• Düşmüş hocam buldum sağolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dentisttry -- 5 Haziran 2018; 11:37:38 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TesseractD

Ne yaparsak yapalım 5S ölmüyor yahu. Dedim bu sene değiştirmek lazım ama bu betadan sonra biraz daha ertelemeyi düşünüyorum çok iyi olmuş.
    5S harbi efsane. Bu telefon gibi ne 6 serisi destek alır ne 7 serisi. 5 tane büyük güncelleme aldı. 5S’i ilk çıktığında alan adam 5 sene boyunca her yazılım güncellemesini uygulama güncellemesini aldı ve diyelim ios 12 son güncellemesi.. 3 sene ekstra gerekiyor ki güncelleme desteği kesilsin. Aralıksız 8 sene kullanabiliyor.

2013’te android alan adamın 2015 te güncelleme desteği kesiliyordu Elimde 2013 çıkışlı G2 var, custom romlarla ayakta tutuyorum ve anca android 6 aldırabildim. Custom romla uğraşmayan kişiler şuan android 5’tedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ezimuse

Kimse paylaşmamış ama pil kullanım grafiği değişmiş. Hoş da olmuş.

Hocam pil deneyiminizi yazarmısınız? Pil iyiyse bu akşam geçeceğim betaya inşallah.

• 6 plus a kurdum 12 yi. 11.3 e göre hızlandığı doğru. daha hızlı tepki veriyor OS.
  • bence eski modellere yönelik bir sürüm olmuş performans ve kararlılık odaklı bildirimlerin gruplaşması dışında hiçbir yenilik mayetinde birşey olduğunu düşünmüyorum,bari dark modu getireydiniz.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.