Şimdi Ara

iOS 12 [ANA KONU] - iOS 12.4.1 Final Sürümü (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.265
Cevap
61
Favori
707.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben performans olarak beğendim beklemiyordum böyle olacağını. Şarjı da tatmin ederse tadından yenmez artık. Apple adam olma sinyalleri mi veriyor yoksa? :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Measure adlı uygulamadan tam sürüm çıkana kadar uzak durun 54 şarjım vardı bu neymiş dedim girdim çıktığında şarj 24 ve cihaz alev alıyordu ölçüm için bir uygulama ve çok yararlı bir uygulama. Henüz beta ve çok şarj tüketiyor aynı ios 11 ile gelen il AR özelliği gibi. O zamanda böyle bir deneyim demiştim şarjı içiyordu.

• İphone SE kullanıcısıyım, en son iOS 11.3 yükledim, telefonun bariz yavaşladıgını kastığını hissettiğimden üst sürümlerini yüklemedim.

Şimdi iOS 12’de hızlandığını,batarya performansı arttığını vs. yazmış beta sürüme geçenler. Sizce 11.4’ten 12’ye geçiş yapmalı mıyım? Bu kasmalar azalır mı? çok kararsızım

• Do not disturb özelliği ios a yeni mi geliyor ben mi yanlış görüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel olmuş beğendim gayet stabil son sürümlerden iyi ios 11in

• quote:

Orijinalden alıntı: Lunamina

İlk defa beta sürüm indireceğim beyler, asıl ios 12 çıktığında güncelleme gelecek mi banada?
    Evet

• Dosya yöneticisi gelmedi mi yine

• Ryan Oreily kullanıcısına yanıt
    Yeni gelmiyor. Örneğin "1 saat boyunca açık kalsın" gibi veya "evden çıkana kadar açık kalsın" gibi konum bazlı ve takvim destekli " saat 15-16 arasındaki toplantımda açık olsun" gibi özellikler eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerfbc -- 5 Haziran 2018; 3:45:11 >
  • 5s de bile bariz hızlanma görülüyor arayüz akıcılığı uygulama açılışları ilk betaya göre cok iyi duruyor 👍🏽

• Borsa uygulamasında stocks yazan bi benmiyim

iOS 12 [ANA KONU] - iOS 12.4.1 Final Sürümü

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nimotech

Borsa uygulamasında stocks yazan bi benmiyim

Değilsin bendede aynı durum hatta bazı yerler ayarlar bölümünde felan ingilizce

• İos 11 in hangi sürümü olduğu farketmeden ios 11 kullanan tüm kullanıcılar beta profil yükleyip gönül rahatlığı ile geçiş yapabilir ios 11 üzerine herhangi bir bug yok aksine çoğu sorun düzelmiş performans artmış çok daha iyi 11 e göre benim tek farkettiğim sorun youtube da videoyu tam ekran yapınca denetim merkezini açamıyorum tek farkettiğim durum bu belkide youtube güncellemesi gelmesi gerekiyordur ama bu sürüm cidden çok iyi olmuş inşallah batırmazlar.

• Beta yorumcuları şuana kadar çok iyi şeyler yazmışlar. Pil de iyiyse ilk kez beta kullanıcısı olabilirim.

• 5S için şunları söyleyebilirim;

Uygulama açılışları bariz hızlanmış

5Ste iOS 10 yüklüymüş gibi bir performansta

Safaride bir sayfadayken Denetim Merkezini açmaya çalıştığımda sayfa aşağı doğru kayıyor.
    Safaride kasmalar mevcut aynı şekilde ilk açılışta ayarlarda da bu kasmalar var
    Ayarlarda ve Borsa uygulamasında birkaç yer ingilizce

3. Parti uygulamaların açılışlarında bir değişiklik yok gibi

Zaten ilk beta olduğundan böyle şeyler gayet normal diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F.U. -- 5 Haziran 2018; 7:58:39 >
  • iPhone 8 15 sn de açılıyordu bugün farkettim çok geç açıldı. Şarj da hızlı tükenmeye başlamış.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 6S e yükledim, iOS11 den pek bir fark göremedim. Yeni bir duvarkagidi, Bildirimlerin gruplasmasi, Measure diye kamera ile ölcüm yapan bir uygulama, Telefonun daha hizli olmasi. Verilen güncelleme 6S,7 ve 8 icin iOS11.5 olmus, iPhone X icinse Memoji, ALways On gibi ek özelliklerle 11,8 olmus gibi . Acikcasi ne Dark Mod nede arayuzde bir degisim yok, ayni tas ayni hamam. iOS7 den bu yana tam 5 sürüm gelmis, arayüz hala ayni. Widget özelligi vermemekte hala israrcilar.

Asil yenilik MAC OS ta olmus
  • 13 ü bekliyenler henüz gelmemiş
  • SE den bildiriyorum telefon cidden bayagi guzel oldu ayrica batarya da iyi gibi duruyor daha erken ama gozlemledigim su ana kadar patir patir dusmuyor kesinlikle. Bu betada bir omur boyu kalabilirim 👍

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    11.5 bu bildigin durma geç akıyor masallah. Hız testleri yayınlandı YouTube da bakabilirsin orda da önde. Batarya konusu belirsiz tabi aksama göreceğiz ne olduğunu.

• _turbo_ kullanıcısına yanıt
    İos 12 zaten yenilik güncellemesi değil ki..ios 11le gelen yeniliklerin performans anlamında yarattığı sıkıntıların giderilmesi için yapılmış bir güncelleme..youtubede iapplebytes isimli kanalın videolarını izlersen özellikle eski cihazlarda hem deneyim olarak hemde benchmark testleri anlamında oldukça gelişme var ios 12de..kaldıki bu daha ilk beta..şimdi bunun finali gelene kadar 4 ay sürecek..daha sonra 12.1-12.2 vs gelecek..yani demem o ki oldukça iyi bir başlangıç yapıldı..özellikle eski cihazlar için pili değiştirip devam edebilcek bir sürüm olacak..ios 11in ilk betası ile kıyaslarsak rüya gibi fark var zaten..

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.