Şimdi Ara

iOS 12 [ANA KONU] - iOS 12.4.1 Final Sürümü (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8.265
Cevap
61
Favori
707.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şu an için çok aşırı eksildiğini hissetmedim. Batarya sağlığım %90. Akşam eve giderken durumu belli olur.
  • Ayrıca bizde niye yok lan dediğim bir olay da 7+a gelmiş.
    8+ da fotoğraf çekince taptic engine titreyerek mekanik shutter titreşimi etkisi veriyordu. Şimdi ios12 ile 7+'a da gelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezimuse -- 5 Haziran 2018; 11:48:29 >
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Aksama kadar yorumlar gelir yine bakarsın duruma. Ben suanda kadar memnunum dikkatimi çeken YouTube izlerken biraz ısınıyor başka birşey dikkatimi çekmedi. Klavye cok hoşuma gitti benim ve genel olarak bir hızlanma var çok net belli. İleride bozmasalar bari :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    5S i çevremde cok kullanan var sırf sekli için birde fiyatta oldukça uygun olunca hala alayım mi diyenler var.

Benim g2 de duruyor hala küçük kardeşime verdim Kitkat ile kullanıyor bir seneden fazladır. Arada bir bakıyorum kasma yavaşlama yok birde cok yoğun kullanıyor taş gibi telefon.

5S ve G2 iki efsane :D

• ezimuse kullanıcısına yanıt
    İp8+ bende yok bu olay bi ayarı falan mı var acaba. 11 de yoktu 12de de yok. :/

• w00t. kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum hocam bende bir ayar görmemiştim arkadaşın cihazda çekince farketmiştim. X de de vardı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 6S Plus anaekranda kaydırma akıcı değil Ping var bilginize.

• ezimuse kullanıcısına yanıt
    Ben tam anlamadım beklemede süresi göstermiyor mu?

• Harbiden g2 gördüğüm en stabil telefonlardan.

5s yoğun ve uzun yıllar kullanım sonrası şarj performansı falan düşmüş ekran kenarları da sararmış ama hâlâ kullanılır.

• link paylasabilirmisiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müzik çalar harika duruyor

iOS 12 [ANA KONU] - iOS 12.4.1 Final Sürümü

• Arayüz, arayüz demişsinizde. Ne bekliyorsunuz? Ne yetmiyor size bunu anlayabilmiş değilim. Sonuçta Mac OS da bu şekilde, diğer cihazlarda. Ortada bir Eko sistem var, bu Eko sistemin içinde insanlar cihazladan cihaza geçtiğinde bocalamıyor. Sizin beklediğiniz değişiklik biraz zor. Eğer değişiklik istiyorsanız CFW ler mevcut. Oradan istediğiniz tasarımı cihaza yükleyebilirsiniz.
  • Arkadaşlar ilk mesaja gelen yenilikleri olabildiğince eklemeye çalıştım. Eğer eksik veya yanlış gördüğünüz kısımlar varsa bana bildirin. Ben de sürekli olarak yeni bir şeyler gördükçe eklemeye çalışacağım.
  • paldov P kullanıcısına yanıt
    http://www.ipodhacks142.com/download-ios-12-0-beta-1-for-free-ipsw-direct-download-links-over-the-air-profile/

• Kesinlikle bu zamana kadar gördüğüm en akıcı beta ios ama yinede tam kararlı değil ufak tefek buglar var ve şarj sanki hızlı gidiyor gibi geldi (6s)
  • Public Beta ne zaman çıkar acaba?
  • İos 12 de numarası gözükmeyen reklam mesajlarını engelleyebiliyormuyuz? Bi bakabilirmisiniz arkadaşlar.

• Kullananlar öneriryor mu , indirdim ona göre kuracağım :D (iphone 6)
  • geywe54 kullanıcısına yanıt
    Valla hocam buglar varda 11e göre daha seri çalışıyor sanki

• Daha seri çalışıyor doğru ancak telefon normal kullanımda ios11 den daha fazla ısınıyor.Bunu farkeden oldu mu?

İphone7

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.