Şimdi Ara

iOS 12 [ANA KONU] - iOS 12.4.1 Final Sürümü (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.265
Cevap
61
Favori
707.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sıkıntılar
    - Kullanım açısından hız-pil ömrü farklılığı hissetirmedi. Pil yine aynı çöp.
    - Apple hesabını görüntüle yaptığımız seçeneklerde iki kere basmak gerekti çoğunlukla.
    - Gönderilen sms'e basılı tutup fazlası seçeneğini açıktan sonra vazgeç butonu çalışmıyor.
    - iMessage ve Facetime telefon numarası için Etkinleştirme Bekliyor'a düştü. (mail hesabıyla çalışıyor)
    - Facetime alttan çekilen menü kapanmıyor. İlla konuşmayı kapatmanız lazım.
    - Klavye önerileri gri üzerinde beyaz yazı iken siyaha evrilmiş. Aşırı itici durdu. Umarım beta diye böyledir.
    - Daha önceden beyaz duvar kağıdı kullanıyordum sıkıntısız. Şu anki durum bu!
    iOS 12 [ANA KONU] - iOS 12.4.1 Final Sürümü

Değişmeyenler
    - Safari için hala çek bırak yenile özelliği yok.
    - Mesajlar için toplu silme seçeneği yine yok.
    - Alarm düzenlemek için alarma tıklayıp detaya girmek yerine hala navbardaki Düzenle butonuna basıp alarmın detayına girmeye devam. Anlamıyorum bunu kendileri günlük hayatlarında kullanmıyorlar mı! Madem hiç bir büyük değişiklik getirmeyecektiler, performans düzenlmesenin yanına bu kullanım kolaylıklarını da getirseydiler.
    - 3 gün önce açmış olduğunuz bir youtube bildirimi kendi kendine bildirim panelinde gözükmeye devam edebiliyor.

Yenilikler (iPhone 6 için)
    - Kilit ekranda müzik çalar güzel olmuş.
    - Bir adet yeni duvar kağıdı.

• ezimuse kullanıcısına yanıt
    Ses ve Dokunuş ayarlarından Sistem Dokunuşları yıllardır kapalıydı bende. O yüzden ilk kez farkettim bunu açınca oldu şimdi. Çok güzel bi detaymış cidden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w00t. -- 5 Haziran 2018; 13:53:46 >
  • Measure uygulaması hayvan gibi sarj yiyor. alt tarafı sehpa ölçüsü aldık
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkbluestaz

İos 12 de numarası gözükmeyen reklam mesajlarını engelleyebiliyormuyuz? Bi bakabilirmisiniz arkadaşlar.
    Bende merak ediyorum özellikle bu durumu deneyen oldu mu acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geywe54 kullanıcısına yanıt
    Kur bence. Zararı yok. iOS 11 zaten dip nokta, bundan sonra hep artıya gider. Fakat dünyanın değişmesini de bekleme bizim model için. Pil-Kasma iyileşir diye ümit edelim. Bu konular içinde ilk günlerden net birşey denemez.
  • Pilde gelişme varmı

• ipsw ye düşse çok iyi olur da dayanamadım yine indiriyorum 5s için.

• 8+ ilk kez bu vakitte %55 e düştü şarjım. Yeni rom yükledikten sonra birkaç gün indexleme vs diyorlar ya hani,şu an berbat ama birkaç döngü sonra düzelir mi bilmiyorum.

Biriyle konuşma yapıp kapattıktan sonra ana ekrana çift tıklayıp arka plan uygulamalarına bakınca arama orada gözüküyor hala ve kaydırarak silemiyorsunuz. Arama bitiyor ama orada kalıyor o şekilde.
    Skype Çalışmıyor. Yeniden silip yüklesem çalışır mı bilmiyorum denemedim henüz ama şu an açılır açılmaz çöküyor uygulama her seferinde.
    Üçüncü parti uygulamalarda uyumsuzluklar söz konusu video izlerken ses çaıp kapattığınızda ses barı altta kalıyor çok önemli değil ama sorun işte.
    Smule uygulamasında şarkı dinlerken arama geldi ve çağrıya cevap vermeme rağmen arka planda şarkı çalmaya devam etti. Bi sn Bi sn diye diye zor kapatım şarkıyı. Diğer arkaplanda çalışabilen ses uygulamalarında da sonuç aynıdır muhtemelen.
    Ekran görüntüsü aldığımda Sol üst köşede bitti yazısına tıklamak bazen eziyet haline geliyor bildiğin tıklanmıyor bazende sorunsuz tıklanıyor.

Buna benzer şeyler mevcut. Henüz geçmemiş arkadaşlar için söylüyorum burada yazılan iyi yorumlara bakıp hemen yüklemeyin. Tamam arkadaşlar haklı bugüne kadarki en stabil beta sürümü ama kesinlikle 11.4 ten daha stabil değil.

• Iphone 6 da hala 10.3.3 kullanıyorum. Beta bitsin de deneyeyim. Nasıl olsa pil şu anda da rezalet durumda.
  • 5s e kurmuştum gece , ciddi manada fark var 11.3 ile arasında.Umarım apple yan çizmezde finalde daha hızlı bir sürüm ile karşılaşırız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 7 plus a yükledim. Widgetlarda, grupluyor, mesajlar ayrı, face ayrı vs.vs. onun dışında bir yenilik fark etmedim.

Öyle bariz bir fark yaratacak bir yenilik hissemedim, heralde İphone X içindi çoğu yenilik...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aurosonic

Measure uygulaması hayvan gibi sarj yiyor. alt tarafı sehpa ölçüsü aldık
    kamerayı kullandığı için şarjı çok harcaması normal.

bu tarz uygulamalar markette zaten vardı. apple bunu yenilikmiş gibi sunmasa daha iyi olurdu.
  • Keşke siyah tema gelse artık yahu:(
  • 6s plus'a yukledim. 11.4 ten gectim ve serilik artmis. dedikleri gibi kamera acilisi hizlanmis, fotografi gonderme hizi artmis, klavye hizi artmis.
  • Ios 12 ile iphone x lere always ın display geldimi, bilen varmı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulmel

iPhone 6

Sıkıntılar
    - Kullanım açısından hız-pil ömrü farklılığı hissetirmedi. Pil yine aynı çöp.
    - Apple hesabını görüntüle yaptığımız seçeneklerde iki kere basmak gerekti çoğunlukla.
    - Gönderilen sms'e basılı tutup fazlası seçeneğini açıktan sonra vazgeç butonu çalışmıyor.
    - iMessage ve Facetime telefon numarası için Etkinleştirme Bekliyor'a düştü. (mail hesabıyla çalışıyor)
    - Facetime alttan çekilen menü kapanmıyor. İlla konuşmayı kapatmanız lazım.
    - Klavye önerileri gri üzerinde beyaz yazı iken siyaha evrilmiş. Aşırı itici durdu. Umarım beta diye böyledir.
    - Daha önceden beyaz duvar kağıdı kullanıyordum sıkıntısız. Şu anki durum bu!

Değişmeyenler
    - Safari için hala çek bırak yenile özelliği yok.
    - Mesajlar için toplu silme seçeneği yine yok.
    - Alarm düzenlemek için alarma tıklayıp detaya girmek yerine hala navbardaki Düzenle butonuna basıp alarmın detayına girmeye devam. Anlamıyorum bunu kendileri günlük hayatlarında kullanmıyorlar mı! Madem hiç bir büyük değişiklik getirmeyecektiler, performans düzenlmesenin yanına bu kullanım kolaylıklarını da getirseydiler.
    - 3 gün önce açmış olduğunuz bir youtube bildirimi kendi kendine bildirim panelinde gözükmeye devam edebiliyor.

Yenilikler (iPhone 6 için)
    - Kilit ekranda müzik çalar güzel olmuş.
    - Bir adet yeni duvar kağıdı.
    Facetime ve iMessage Etkinleşmemesi problemi için destek ekibiyle konuştum.İlk kayıt için irlanda merkezlerine sms ile arkaplandan bir istek gelmesi gerekiyormuş. Paket faturalı hattım buna izin vermediği için bu kayıt oluşmuyormuş.
    İlginç olan şu daha önce böyle bir durum yaşamadan telefon numaram ile kullanabiliyordum iki özelliği de.

Telefon numarasıyla güncellemeden sonra kullanabilen var mı bu uygulamaları?

• w00t. kullanıcısına yanıt
    arka planda şarkı çalma olayı 11.4 betasında da vardı. Spotify ile müzik dinlerken whatsapp araması geldi müziğin sesi kısıktı ama yine de arka planda çalmaya devam ediyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulmel

Facetime ve iMessage Etkinleşmemesi problemi için destek ekibiyle konuştum.İlk kayıt için irlanda merkezlerine sms ile arkaplandan bir istek gelmesi gerekiyormuş. Paket faturalı hattım buna izin vermediği için bu kayıt oluşmuyormuş.
    İlginç olan şu daha önce böyle bir durum yaşamadan telefon numaram ile kullanabiliyordum iki özelliği de.

Telefon numarasıyla güncellemeden sonra kullanabilen var mı bu uygulamaları?

Alıntıları Göster
    Sms gönderme ile ilgili sıkıntılar var. Başka yaşayan oldu mu?

Sms - iMessage - Facetime resmi olarak patladı bende.

• ne zaman indiribilcez resmi olarak ? iphone x icin soruyorum.
  • her ikiside sikintisiz.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.