Şimdi Ara

iOS 12 [ANA KONU] - iOS 12.4.1 Final Sürümü (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.265
Cevap
61
Favori
707.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 15sn de açılan telefon 30sn de açılmaya başladı. Bir sonraki betada düzeltseler bari. Betadan geri dönüş var mı bu arada? 11.4'e, veri kaybetmeden?
  • sistem 16gb yer kapliyor. saka mi bu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darklight8

6s plus'a yeni kurdum. 30 dakikadır kurcalıyorum telefonu. gözle görülür bir hızlanma var. kamera ve klavye 11.4'e göre daha seri.
    edit: klavye gerçekten eski hızına dönmüş. whatsapp'ta 3-4 sn klavye beklerken her uygulamada direk açılıyor.
    aynen
  • Geç açılma sıkıntısı bende de var sanırım bu sıfırdan kurulumda felan düzelir anca
  • Boş yapmasan mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: f3lla

Boş yapmasan mı acaba?
    Ya kes uzatma hemen bir sorun yaşayınca sanki dünya geneli olan bir şey gibi konuşmayın.
    Bloklusun yavrum zırlama daha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melih Albayrak -- 5 Haziran 2018; 19:55:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yerimizi alalim...

• Hala boş yapıyorsun.
  • İlginç bir şekilde İphone 5s ios 12 beta 1 ios 11.4'ten daha iyi ve hızlı çalışıyor normalde applenin bu telefonu öldürmesi lazımdı.
  • Arkadaşlar iOS12 'yi iPad ve iPhone 'a kurulum yaptım. Biraz amatör oldu ama imovie ile video düzenledim. iphone 'da kişisel veriyi paylaşmayı göremedim, bağlantımı ipad ile paylaşamadım bitürlü.

• ahmetfx kullanıcısına yanıt
    Beta sürümleri her zaman geç açılır zaten bu eskiden beri böyledir..ona takılmayın..önemli olan kullanım esnasındaki hızı..

• quote:

Orijinalden alıntı: hie

Arkadaşlar iOS12 'yi iPad ve iPhone 'a kurulum yaptım. Biraz amatör oldu ama imovie ile video düzenledim. iphone 'da kişisel veriyi paylaşmayı göremedim, bağlantımı ipad ile paylaşamadım bitürlü.

Eline emeğine sağlık kardeşim videoya beğeni verdim. Herkes beğensin bu mesajı üste çıksın emek boşa gitmesin

• Hocam ben VLC video oynatıcısına film gibi büyük dosya attığımda bu verileri sistem içinde gösterdiğini farkettim. VLC uygulaması 300 mb yer kaplarken sistem 17gb yer kaplıyordu. Videoları fotoğraflar uygulamasına aktardım direk sistem 4 kusur gb oldu fotoğraflar yükseldi. Sende de benzer bir durum olabilir.

Birde ayarlar gizlilikten analiz paylaşmayı kapat mutlaka kaplı değilse.

• quote:

Orijinalden alıntı: darklight8

6s plus'a yeni kurdum. 30 dakikadır kurcalıyorum telefonu. gözle görülür bir hızlanma var. kamera ve klavye 11.4'e göre daha seri.
    edit: klavye gerçekten eski hızına dönmüş. whatsapp'ta 3-4 sn klavye beklerken her uygulamada direk açılıyor.
    3-4 saniye mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Eline emeğine sağlık kardeşim videoya beğeni verdim. Herkes beğensin bu mesajı üste çıksın emek boşa gitmesin

Alıntıları Göster
    Güzel desteğin için teşekkür ederim. yavaş yavaş öğreniyorum
  • troy kullanıcısına yanıt
    Eylül
  • Sonunda düzeltmeyi başarmışlar anlaşılan

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    geçtin mi müdür 12 ye :)
  • hie kullanıcısına yanıt
    Hocam wifi kopmalari var mi 11.? Surumlerinde en buyuk sorunum wifi kopmasi ve cekim gucu kalitesiydi.

• iOS 12 ilk gün şarj olarak 11.4 ten biraz geride. Ota kurulumda yazılımın oturması birkaç gün sürdüğü için kesin sonuç sayılmaz ama yazayım ben. 11.4 ile ayni kullanımda eve %45 50 şarjla girerken bugün %30 ile girdim.

Kötü değil beni aksama çıkarsa yetiyor zaten. Cihaz ip6.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.