Şimdi Ara

iOS 12 [ANA KONU] - iOS 12.4.1 Final Sürümü (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.265
Cevap
61
Favori
707.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İpsw indirip itunes tan kurabiliyormuyuz direk

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • paldov P kullanıcısına yanıt
    gönder al tercihleri mail değil numara yani ?
    Vay arkadaş. Peki senin hattından sms atılmış olabilir mi yurtdışına
  • artık hep kendisini tekrarlıyor. yeni bir yaklaşım şart
  • hayir. atilmadan once bildirim gonderiyor zaten.
  • İtunes ve facetime sıkıntısı olan arkadaşlar yurtdışı sms gönderimi operatör üzerinden kapalıdır arayıp açtırın düzelir defalarca başıma gelmiş bir sorun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RecepB10 R kullanıcısına yanıt
    Emmesin faturayı Arayım bakalım
  • Apple watch kullanıp 12’ye güncelleyen arkadaşlar saati de güncellerse benim gibi, 11’e geri dönemezler. Ben ettim siz etmeyin :)

Çok normal olarak bug dolu sürüm haliyle.

Ne zaman çıkıyor ios12?

• RecepB10 R kullanıcısına yanıt
    Öncelikle daha önceden sıkıntısız aynı hat aynı telefon çalışıyordu. Bir ton güncelleme yaptım şimdiye kadar. İlk kez buna denk geldim.
    Aradım Turkcell'i, Facetime açık gözüküyor ayarlarınızda, sıkıntı yok dediler.

Şöyle bir hata alıyorum. 3 kez denedim, istisnasız karşılaşıyorum. iPhone 6 - iPhone 7

1- Telefon kapat - aç.
    2- Sms gönderilemiyor.
    3- Telefon açık iken uçak modunu aç - kapat.
    4- Sms gönderilebiliyor.
  • ezimuse kullanıcısına yanıt
    Hocam bazen bug oluyor, hoparlörden müzik çalarken birisini arayınca bir süre müzik sesi ahizeden geliyor mesela.
  • Arkadaşlar dün gece iPhone 6 cihazım ile ios 12 ye geçiş yaptım. Sabah kalktığımda kullandığım bir program çalışmıyor diye geri dönüş yapmak için recovery moduna aldım. İtunes'den geri yükle dediğimde Bu iphone iphone yüklerken bilinmeyen bir hata ile karşılaştı 4013 ve 14 hataları ile karşılaştım. Şimdi ise cihaz recovery modunda kaldı ne yapmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz kaldım böyle.
  • Türkçe siriye sonunda spor sonuçları gelmiş. Örneğin Fenerbahçe son maçta ne yaptı, şu an Galatasaray maçı kaç kaç, süper lig - la liga puan durumu gibi soruları cevaplıyor güzel olmuş.
  • 4013 veya 4014 hataları genellikle telefonun donanımıyla alalalı oluyor , farklı usb portuna bağlayarak restore atmayı deneyin , olmazsa farklı pc oda olmazsa servis

• daha smooth ve gayet hizli bataryada gayet guzel gidiyor sabaha karsi 5 ten aksam su anda bes yuzde 55 sarj var 4 saat kullanim 3 saat ekran suresi var. Full lte wifi bluetooth konum siri alayi ne varsa acik

• Klavyede boşluk tuşuna basınca gezinme özelliği 3d touch olmayan telefonlar için çok iyi olmuş. Ah birde dosya yöneticisi gelseydi tam olacaktı bu ios 12.

• Privyet kullanıcısına yanıt
    Başka bir bilgisayar da denedim şimdi nihayet sıfırladı telefonu ve açıldı. Şimdi ise kurulum esnasında "it may take a few minutes to set up your Apple ID" ekranın da takılı kaldı 7-8 dakikadır bekliyorum bu ekranı geçmesini. Hay nereden yükledim iOS 12 si batsın ya.
  • Depolamada ki sistemin fazla alan kaplama problemini hala düzeltmediler 13gb olarak gösteriyor telefonda çok az yer kalıyor bu olay yüzünden bir çözümü var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.Hamilton -- 5 Haziran 2018; 17:43:23 >
  • 6s plus'a yeni kurdum. 30 dakikadır kurcalıyorum telefonu. gözle görülür bir hızlanma var. kamera ve klavye 11.4'e göre daha seri.
    edit: klavye gerçekten eski hızına dönmüş. whatsapp'ta 3-4 sn klavye beklerken her uygulamada direk açılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darklight8 -- 5 Haziran 2018; 18:7:11 >
  • Artık başka çare yok zaten, sağolun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: TesseractD

Ne yaparsak yapalım 5S ölmüyor yahu. Dedim bu sene değiştirmek lazım ama bu betadan sonra biraz daha ertelemeyi düşünüyorum çok iyi olmuş.
    Al benden de o kadar se2 beklediğim fiyatta gelmez ise bir yıl daha devam 5s ile...zaten 12 ile küllerinden doğacak gibi duruyor 👍🏽

• quote:

Orijinalden alıntı: f3lla

Başka bir bilgisayar da denedim şimdi nihayet sıfırladı telefonu ve açıldı. Şimdi ise kurulum esnasında "it may take a few minutes to set up your Apple ID" ekranın da takılı kaldı 7-8 dakikadır bekliyorum bu ekranı geçmesini. Hay nereden yükledim iOS 12 si batsın ya.
    Ağlama hemen milyonlarca kullanıcı var yoğunluk var az sabır nedir öğrenin bende güncelleme yaptım sıkıntı olmadı.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.