|
Bildirim
Uygulama arkaplanda kill olursa en son kaldigi state'i restore etmesini test etmek icin gelistiricilere sunulmus bir secenek sadece. Gercek kullanicilara sunulmasi gibi bir durum olacagini sanmam.
|
Hangi dili kullanıyorsunuz. Okudum açıklamanızı, ne Türkçe, ne de İngilizce.
|
Cacheleri silme de gelde bi adam akıllı eskisi gibi
|
ios 14 geldi geleli ocağımıza incir ağacı dikti iphone 8 plus kullanıcısıyım şarjım orta yoğunlukta (gün içerisinde 2-3 saat sosyal medya 1 saat arama her bildirim geldiğinde whatsapp kontrolü şeklinde birde lazım oldukça safaride 1 - 2 saat surf ) şeklinde kullanırken 1.5 günü devirip bazen 2 günü zorladığı oluyordu. Cihazın şarjının inişini görüyorum ios 14 sürümünü yüklediğimden beridir. Abartısız söylüyorum 1 günü zor deviriyorum batarya durumum gayet iyi cihazım hiç tamir görmedi parça değişmedi herşeyi orjinal olmasına rağmen.
Bir an evvel bu yeni model sattırma zorbalığından vazgeçmezseler bu kullandığım son iphone olacak benim gibi bir çok apple kullanıcısıda benzer düşünüyordur. Önce bu kendi koydukları batarya sömürme işini düzeltsinler bence... |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akenatons -- 4 Şubat 2021; 13:28:10 > |
|
|
İkisini beraber kullaniyorum. Bazi kelimelerin Turkcesi dogru anlasilmayabiliyor o yuzden ingilizce olarak kullanmayi tercih ettim. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senkron2 -- 4 Şubat 2021; 13:48:45 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akenatons -- 5 Şubat 2021; 13:25:22 > |
|