|
Bildirim
iOS 17 ye geçmemek için nedenleri saysak daha baskın olur özellikle en azından 17.x.x yani yarısına gelene kadar sorunları olacaktır ki halen daha 16 nın sorunları var
Bir de 17 nin bazı özellikleri hemen ilk güncellemede kullanabilir olmayacak yanlışım yoksa Bu arada x 11 se gibi serisi modellerin yavaşlatma eskitme adımları hatta 12 serisine bile yansıyabilir günün sonunda bence |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0667FD738 -- 18 Ağustos 2023; 21:30:7 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 18 Ağustos 2023; 22:48:25 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blitz. -- 19 Ağustos 2023; 14:20:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gördüm haberi milattan önce iPhone 7’lerden kalma bir muhabbet. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Androiddeki daha beter, katlanılamaz seviyede < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
benim gibi çift iphone taşıyan arkadaşlar namedrop 'dan muzdariptirler , telefonları üst üste koyup taşıyorum boyna bir birine kişi kartı gönderiyorlar |
Markaya göre değişir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Android'de yavaşlama olunca custom rom yükler yoluna devam edersin. Cihaz ilk halinden bile hızlı çalışır. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 20 Ağustos 2023; 15:6:34 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |