Şimdi Ara

iOS 18.3 güncellemesi yayınlandı: İşte gelen yeni özellikler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iOS 18.3 güncellemesi yayınlandı: İşte gelen yeni özellikler
    Apple, iOS 18.3 güncellemesini kullanıma sundu. Güncelleme yalnızca Apple Intelligence yükseltmeleri getirmekle kalmıyor, aynı zamanda bazı yeni özellikler ve bazı sorunlara çözüm de getiriyor.

iOS 18.3 güncellemesi neler getiriyor?

Apple, iOS 18.3'ün yanı sıra Ayarlar uygulamasından da indirilebilen iPadOS 18.3'ü de halka sundu. Ayarlar > Genel > Yazılım Güncellemesi'ne giderek güncellemeyi yükleyebilirsiniz. iOS 18.3 ile gelen özelliklerin listesi şöyle:

Kamera kontrolü ile görsel yapay zeka (Tüm iPhone 16 modelleri)

• Bir poster veya el ilanından Takvim'e etkinlik ekleme

• Bitkileri ve hayvanları kolayca tanımlama

Bildirim özetleri (Tüm iPhone 16 modelleri, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max)

• Kilit Ekranından bildirim özetleri için ayarları kolayca yönetme

• Özetlenmiş bildirimler için güncellenen stil, italik metin ve glifle diğer bildirimlerden daha iyi ayırt edilir

• Haber ve Eğlence uygulamaları için bildirim özetleri geçici olarak kullanılamaz

Hata düzeltmeleri

• Hesap makinesi, eşittir işaretine tekrar dokunduğunuzda son matematiksel işlemi tekrarlar

• Yazılı Siri isteği başlatıldığında klavyenin kaybolduğu bir sorunu düzeltir

• Apple Music kapatıldıktan sonra bile şarkı bitene kadar sesin çalmaya devam ettiği bir sorunu çözer

Ayrıca Bkz.iPhone SE 4 ilk kez canlı olarak görüntülendi: İşte tasarımı

Apple'ın yakında iOS 18.4 için yeni bir beta yayınlaması bekleniyor. Bu sürüm, platforma çok sayıda Apple Intelligence özellikleri ve önemli diğer özellikler getireceği için tüm kullanıcılar için daha da büyük bir güncelleme olacak.

Kaynak:https://wccftech.com/ios-18-3-released-for-iphone-features/

• 14 Pro Max var, cihazımdan tiksindirdiler yemin ederim. Üvey evlat muamelesi çekip şaplağı ağzımıza yapıştırdılar, ne gelen yeni telefonlara bir heyecan duyuyorum, ne yeni gelen güncellemelere. Ulan bulut tabanlı yapay zeka bari verseydin 14,13,12’ye felan o kadar kötü telefonlar değil bunlar ya.

15/16 serisi 2 saniyede cevap veriyorsa bize de 10 saniyede verseydi de sunsaydın kardeşim ya.
    Hayır bir de o kadar övdünüz İngilizce destekliyor şuan sadece 16 alsam ne olacak?
    Yapay zeka konusunda Apple baya baya çuvalladı
  • Artık hiç heyecan vermiyor. Resmen kullandığım 14pm cihazı üvey evlat gibi kenara attılar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 14 Pro Max var, cihazımdan tiksindirdiler yemin ederim. Üvey evlat muamelesi çekip şaplağı ağzımıza yapıştırdılar, ne gelen yeni telefonlara bir heyecan duyuyorum, ne yeni gelen güncellemelere. Ulan bulut tabanlı yapay zeka bari verseydin 14,13,12’ye felan o kadar kötü telefonlar değil bunlar ya.

15/16 serisi 2 saniyede cevap veriyorsa bize de 10 saniyede verseydi de sunsaydın kardeşim ya.
    Hayır bir de o kadar övdünüz İngilizce destekliyor şuan sadece 16 alsam ne olacak?
    Yapay zeka konusunda Apple baya baya çuvalladı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Apple iyi çuvalladı AI konusunda. Umarım satışlara da yansır da düzeltirler kendilerini.

• 14 pro kullanıcısı olarak bende hiç memnun değilim. Fotoğraflar uygulamasındaki silme özelliğini bari verseydiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: galaxyg

14 pro kullanıcısı olarak bende hiç memnun değilim. Fotoğraflar uygulamasındaki silme özelliğini bari verseydiniz.

Merak etme nesne silme iğrenç çalışıyoriOS 18.3 güncellemesi yayınlandı: İşte gelen yeni özellikler hiç yapmasalardı daha iyiydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayloft -- 28 Ocak 2025; 0:48:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabletimin sürümü 17.6 ile güncelle ile sona erdi.
    İyiki erdi de bir çok sorundan kurtulmuş oldum.
    İlk bir kaç sene hariç, özellikle de son sürüne kadar her güncelleme öncesi ve sonrası büyük sıkıntılar yaşıyordum.
    Kendi kendine kapanan tablet, arka kısmın oldukça ısınması, kasmalar v.s
    Bütün bunlar son aldığım 17.6 sürümden sonra bıçak gibi kesildi.
    İyi ki kesildi diyorum.
    Binlerce liraya aldığımız cihazın belli bir süre sonra hiç bir donanım sorunu yokken kullanılamaz duruma gelmesi üzücü.
    Biliyorum bir kaç sene sonra bütün uygulamalar desteği kesecek ve sapasağlam cihaz çöp olacak.
    Aynen ipad 3 cihazımda olduğu gibi. En azından video izleyip, navigasyon ekranı olarak kullanabilseydik. Bütün donanımı sapasağlam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 18.2.1 tamamen kusursuz. Yağ gibi akıyor. Böyle stabil bir sürümü en son ios 6’da görmüştüm. O yüzden hayatta güncellemem

• galaxyg kullanıcısına yanıt

Al benden de o kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anilk.34 A kullanıcısına yanıt
    15/16'nız olsa bile şu an yapay zeka ne yapabiliyor ki? Kaydadeğer bir kulanım alanı var mı gerçekten?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 28 Ocak 2025; 9:25:19 >
  • CWaRRioR kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle Hatta fold 5 ve Tab S9 Ultra Sanal zeka varda ne işime yarıyor bir kare fotoğraf üzerinde koparılan fırtına denebilir.

• CWaRRioR kullanıcısına yanıt
    Bir şey yapacağından değil en azından benim için PDF özeti çıkarsa benim için gene yeterli veya mail özetini çıkarsa gene yeterli olurdu. Destan şeklinde yazılmış gelen mailler var, önemli kısımlarını benim için özetlese benim başka isteğim olmaz, yok şöyle devrimsel yok böyle muazzam falan deyip sadece İngilizce dil desteği vermeleri ve 15 serisinden önceki telefonları çöpe atmaları rezalet

• anilk.34 A kullanıcısına yanıt
    Ben Samsung kullanıcısıyım ama söylediklerinize katılıyorum hocam. AI özelliklerinin cihazla sınırlı olmaması gerekirdi. Diğer taraftan hala Gemini kullanıp maillerinizi özetletebilir, doküman özetleri hazırlatabilirsiniz.

S24 Ultra var bende, AI özellikleri güzel ama nadiren kullanıyorum. Samsung da Türkçe desteğini neredeyse 1 yıl sonra getirdi. Zaten Gemini her anlamda daha kabiliyetli geliyor bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 28 Ocak 2025; 10:14:55 >
  • apple iphone 15ve16 serisinden altını salamış gene :)

• iphone 15 performans iyileştirmeleri, hata düzeltmeleri, güvenlik güncelleştirmeleri :)

• galaxyg kullanıcısına yanıt

google fotoğrafları indir. Onda düzgün çalışıyor silme. özelliği.

• 14 ve alti icin hicbir yenilik icermiyor. Bosuna güncelliyoruz gibi birsey.

• Bende 15 var ona da vermiyorlar

• 15 pro max var ama sanırım hala 17 sürümdeyim sürümümü bile bilmiyorum çünkü güncellemeye değecek bir yenilik görmedim , yapay zeka desteği bile türkçe değil diye vermiyor türkiyeye gerek yok güncellemeye

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.