|
Bildirim
Artık hiç heyecan vermiyor. Resmen kullandığım 14pm cihazı üvey evlat gibi kenara attılar.
|
14 Pro Max var, cihazımdan tiksindirdiler yemin ederim. Üvey evlat muamelesi çekip şaplağı ağzımıza yapıştırdılar, ne gelen yeni telefonlara bir heyecan duyuyorum, ne yeni gelen güncellemelere. Ulan bulut tabanlı yapay zeka bari verseydin 14,13,12’ye felan o kadar kötü telefonlar değil bunlar ya.
15/16 serisi 2 saniyede cevap veriyorsa bize de 10 saniyede verseydi de sunsaydın kardeşim ya. Hayır bir de o kadar övdünüz İngilizce destekliyor şuan sadece 16 alsam ne olacak? Yapay zeka konusunda Apple baya baya çuvalladı |
Apple iyi çuvalladı AI konusunda. Umarım satışlara da yansır da düzeltirler kendilerini. |
14 pro kullanıcısı olarak bende hiç memnun değilim. Fotoğraflar uygulamasındaki silme özelliğini bari verseydiniz. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple iyi çuvalladı AI konusunda. Umarım satışlara da yansır da düzeltirler kendilerini. |
14 pro kullanıcısı olarak bende hiç memnun değilim. Fotoğraflar uygulamasındaki silme özelliğini bari verseydiniz. |
Merak etme nesne silme iğrenç çalışıyor hiç yapmasalardı daha iyiydi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayloft -- 28 Ocak 2025; 0:48:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Al benden de o kadar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 28 Ocak 2025; 9:25:19 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 28 Ocak 2025; 10:14:55 > |
|
iphone 15 performans iyileştirmeleri, hata düzeltmeleri, güvenlik güncelleştirmeleri :) |
google fotoğrafları indir. Onda düzgün çalışıyor silme. özelliği. |
14 ve alti icin hicbir yenilik icermiyor. Bosuna güncelliyoruz gibi birsey. |
15 pro max var ama sanırım hala 17 sürümdeyim sürümümü bile bilmiyorum çünkü güncellemeye değecek bir yenilik görmedim , yapay zeka desteği bile türkçe değil diye vermiyor türkiyeye gerek yok güncellemeye |