< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
iOS 18 | ANA KONU | 18.3.1 (218. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Buna katılıyorum ayrıca çok daha seri çalışıyor
-
Merhaba arkadaşlar SwiftKey klavye kullanıyorum, WhatsApp’ta sesli yazdırıyorum bir kelime düzeltmek istediğimde üstüne tıkladığımda yandaki kelimeleri de seçip altını mavi ile işaretliyor sadece tıkladığım kelimeyi seçmesini nasıl sağlayabilirim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Fitness uygulamasında şöyle bir durum var.Adım sayarda halka tamamlanıyor fakat sayısal olarak 0 yazıyor.Geçen hafta gösteriyordu.Bu hafta hiç göstermiyor.
ip16 ios 18.2.1 sürüm.
-
Apple Intelligence ,ChatGBT ile sekronlayabilirsiniz ve kullanabilirsiniz. Apple Intelligence gücünü alt yapısını ChatGBT almaz modeli örnek alır.Günümüzde akıllı zeka olarak ChatGBT türevleri yaygın olarak dünyada kullanılır.Entegre olma ve uyum adımını Apple birleştirir. Apple Intelligence kendi başına bir akıllı zeka yapısıdır.Kendi server kullanır ve veri gizliliğini üçüncü tarar şirketlere açmaz.Apple iCloud bilgilerinizi ,resim ,döküman vs ChatGBT açmaz ve sizi korurur.Siz ChatGBT anonim olarak cihaza entegre edersiniz ve Apple Intelligence serverları içeriğinizi korur. ChatGBT yapı gereği tüm içeriğini depolar ve bir çok kaynakla paylaşır. ChatGBT Türkçe konuşabilir çünkü veri tabanı farklıdır. Apple Intelligence şuan İngilizce ile sınırlıdır ve zamanla gelişme tamamlanınca sunacak. Apple Intelligence kendi başına bir akıllı zeka yapısıdır ve sıfırdan kurulan adım adım büyüyecek bir hizmettir. ChatGBT gücünü globale açıp tüm akıllı zeka ile entegre olmayı hedeflemiş bir kaynaktır .Apple kişisel veri koruma iCloud bilgilerini müsterilerini koruma amaçladığı için globale paylaşmaz.Zaten globale paylaşmayı hedefleseydi Apple Intelligence yerine direk ChatGBT türevlerine açardı.IOS 18 ile akıllı zeka hedefleyip Apple Intelligence adımına geçti.Zaman alacak ve Apple ekosistemine sıfırdan kendi teknolojisi ile yapı oluşturduğunu bilmemiz gerek.Siri ilk adımı idi ve zamanla globale yayılacak. ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 24 Ocak 2025; 13:13:50 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Sanırım bu cevabı da akıllı zeka verdi, ilginç bir dille yazılmış yada Ai çeviri olabilir.😄
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PehliOne- -- 24 Ocak 2025; 18:10:48 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beta olayına nasıl geçebilirim iPhone 13 cihazım
yazılım güncelleme kısmından beta güncellemeri kısmını açın
chatCBT yazdı belkide
-
İp 13 kullanıyorum ve 18.2.1 sürümdeyim. Bildirimler geldiğinde ses geliyor ama ekrana düşmüyor kayboluyor ekranı açtığımda hangi uygulamadan geldiğini göremiyorum kayboluyor ne yapmam lazım sizde de böyle bir durum var mı arkadaşlar?
18.3 kullananlar memnun mu? Özellikle 15 Pro ve sonrasi…
İyi akşamlar
Bu hafta 2 defa whatsapp da fotoğraf çekmek isteyince telefon tamamen kapandı , güç tuşuna basarak telefonu tekrar açmak zorunda kaldım , benden başka böyle sıkıntısı olan var mı (18.0.1)
-
apple intelligence ne zaman gelecek allah bunları top etsin emi
18.3 rcye geçtim. Telefon araması gelince müziği kısan özellik çalışmaz oldu, başka eksik görmedim. Klavye kasması daha azaldı
İos 19 yada ios 20 bekle,şimdiden alt yapiyi hazirliyolar sonra türkçeye de gelir 1-2 yili daha var :) ios 19 da yazin herşey belli olucak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 25 Ocak 2025; 0:36:53 >
sırf ai için 15’ten geçtim gelmeyeceğini bilseydim geçmezdim memnundum ben telefonumdan
Hiçbir sorun yok hocam geçebilirsiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Öyle bir seçenek yok bende
-
Öncelikle bu siteden Apple hesabınızla giriş yaparak betaya kayıt olmanız gerekiyor ondan sonra görünür güncelleme sayfasında.
https://beta.apple.com/
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X