Şimdi Ara

iOS 18 | ANA KONU | 18.3.1 (217. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: sagropa Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.728
Cevap
327
Favori
343.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
51. Sırada  bugün en iyi #11
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ooo bayagi erkenciler. Bu kadar cabuk beklemiyordum acikcasi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakulta8585 -- 22 Ocak 2025; 1:11:57 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ozcangoral kullanıcısına yanıt
    IOS 18.3 RC sürümü yayınlandı.Stock sürüm haftaya gelmesi bekleniyor . ..

• QRocKfire kullanıcısına yanıt
    15 pro yağ gibi akıyor. 18.2.1 den sonra daha iyi gibi geldi bana. Umarım değiştirmezler rc2 falan yapmazlar

• ozcangoral kullanıcısına yanıt
    RC 2 gibi bir sürüm gelme olasılığı düşük.Anlık bir hata durumunda olabilir.IOS 18.2.1 gerçekten stabil bir sürüm.iPhone 16 pro Max deneyimim bu yönde.IOS 18.3 için yorum yapmak gerçekçi olmayacaktır. ..

• 18.2.1 stabil başarılı bir sürüm ama bazen animasyonlarda sıkıntı oluyor ona rağmen güzel birazda şarjı iyi gitse

• sfydn S kullanıcısına yanıt
    Animasyonlorda ne sıkıntısı oluyor bendekiyle aynımı onu merak ettim animasyonlarda menüler arası ekranı sağa sola kaydırmalarda takılma yapıyor bazen (13)

• Sero29 S kullanıcısına yanıt
    aynen o sorun bendede var cihazım 15 pm

Düzeltmişlermidir acaba 18.3 ile ben merak ediyorum diğer anlamda fena değil stabil sayılır ama biraz performans istiyor cihaz

Böyle şeylere alısık değiliz apple da sanki düşük güç modunda çalışıyormuş gibi bi tavri var bunu düzeltmeleri lazım ıphone diyince yağ gibi kayması lazım normalde

tabiki iphone demek donanımdan ziyade yazılım demek satın alırken aslında daha çok yazılım satın alıyoruz yoksa birçok android cihaz var deli gibi donanım koyuyorlar hala yetişemiyorlar performans olarak düzelir diye umut edelim

Aynen katılıyorum hocam umarim düzeltirler yoksa dediğin gidin ios kullanmamızın bir mantığı olmaz gider android kullanırız sürüm daha yeni optimizasyon sorunları giderilicektir diye düşünüyorum ama özellikle ios 18e geçtikten sonra bu 18.2 ve18.2.1 sürümleri bu takılma kasma anlamında cok sorun çıkarttı 18.3 ile çözmüşlerdir diye düşünüyorum

• 18.2.1 sürümde kesinlikle stabil bir sürüm performans, akıcılık artışı var. 16 Pro’da Geekbench’te 3590/9344 puanlık skorlar aldım.
    120 hz önceki sürümlerden daha akıcı hissediliyor. bataryada aynı gibi düşüş artış pek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

önceliği en yeni cihazlara veriyorlar daha eski modellerin stabilleşmesi ortadan finale doğru gerçekleşiyor ama illaki stabilleşiyor endişelenmeye gerek yok iOS 17 de ilk başlarda hatalıydı 17.7 finalinde tüm cihazlarda oturdu.

• 18.3 yapay zekayı otomatik açıyormuş sanırım rc yükleyip deneyen oldu mu ben kullanmıyorum kapatamazsak hiç yükleme yapmayayım

Otomatik geçme yok. Dil ayarı Türkçe olduğu sürece Apple intelligence kullanılamaz şeklinde uyarı var.

• bilvolk kullanıcısına yanıt

Oda ayrı bir fiyasko zaten, Apple AI in gücünü aldığı chatgpt şakır şakır Türkçe konuşurken aksan bile yaparken Apple Ai sadece İngilizce çalışıyor. Bir 5 yila gelir artık Tr desteği.

• keyboard772 K kullanıcısına yanıt
    Bu bildirimleri nereden yapıyorsunuz? Nasıl takip ediyorsunuz?

• radyohead R kullanıcısına yanıt

beta aktif edince feedback uygulaması geliyor. oradan yapıp takip edebiliyorsunuz

• 18.3 RC'de sanki Face ID daha geniş açıdan okuyor. Telefonu ilk aldığımda da böyleydi sonrasında açı daralmış gibiydi şimdi tekrar düzelmiş gibi.

• İos 18.3 rc kullanıyorum cihaz çok iyi çalışıyor

• 
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.