Bildirim
IOS 4.3 - PİL İLE İLGİLİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bende de aynen öyle birde telefonum odamda 2 bar çekerken şuan full çekiyor -
quote:
Orijinalden alıntı: blackalbum23
Ios 4.2 'de felaket olan pil problemi, ios 4.3 ile beraber inanılmaz bir şekilde ortadan kalkıyor. Her gün aynı saatte %60-65 lerde olan pilim aynı kullanıma %90 da. Gerçekten çok iyi. Sizdeki durumlar nedir ?
aynı valla -
şebekede iyileşme var bendede normalde odamda 2-3 bvar çekerken artık hep 4 yada 5quote:
Orijinalden alıntı: oldboy83trquote:
Ios 4.2 'de felaket olan pil problemi, ios 4.3 ile beraber inanılmaz bir şekilde ortadan kalkıyor. Her gün aynı saatte %60-65 lerde olan pilim aynı kullanıma %90 da. Gerçekten çok iyi. Sizdeki durumlar nedir ?
aynı valla -
Pil olayi cok iyi olmus yaa,bide jb ciksa 4.3 gecmemek icin hicbir sebep kalmayack -
quote:
Orijinalden alıntı: shadow99tr
quote:
aynı valla
İyi gözümüz aydın -
Acaba 4.3 jb ne zaman gelir :O -
jb gelsinde test edelim bizdequote:
Orijinalden alıntı: 6464756hythht
Acaba 4.3 jb ne zaman gelir :O -
quote:
Orijinalden alıntı: anLhnTa
Acaba 4.3 jb ne zaman gelir :O
+1 bende bunu cok merak ediyorum insallah cok yakinda gelir -
yani bir yazılım güncellemesiyle pi performansı nerdeyse yüzde 50 arttı ayrıca çekim kuvvetide 2 kat mı arttı? her güncellemeden sonra dejavu... :))quote:
Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcıquote:
Orijinalden alıntı: anLhnTa
Acaba 4.3 jb ne zaman gelir :O
+1 bende bunu cok merak ediyorum insallah cok yakinda gelir
Alıntıları Göster -
evet 4.3 le aynı durum bendede söz konusu çekim gücü ve pilde performans farkı varquote:
Orijinalden alıntı: elve
yani bir yazılım güncellemesiyle pi performansı nerdeyse yüzde 50 arttı ayrıca çekim kuvvetide 2 kat mı arttı? her güncellemeden sonra dejavu... :))
Alıntıları Göster -
Evet pildede iyilestirmeler var -
Offf ağzımın suyu akıyor ama geçmiyorum jB çıkmadan inşallah bi an önce çıkar...quote:
Orijinalden alıntı: mucojojo
evet 4.3 le aynı durum bendede söz konusu çekim gücü ve pilde performans farkı var
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: HackAv
Offf ağzımın suyu akıyor ama geçmiyorum jB çıkmadan inşallah bi an önce çıkar...
+1 -
Pilde performans atışının en büyük sebebi jb omadan şuan telefon kullanmanız jb ile pil yiyen bazı uygulamalar şuan olmadığı için pil ömrü çok gibi geliyor.quote:
Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcıquote:
Orijinalden alıntı: HackAv
Offf ağzımın suyu akıyor ama geçmiyorum jB çıkmadan inşallah bi an önce çıkar...
+1
Alıntıları Göster
jb çıktıktan sonra açılacak başlıklar klasik olarak şöyle olacaktır.
JB Pil'i içiyor yok jb pili bitiriyor şeklinde.
herkese iyi forumlar
-
jb çıkınca deneyecelsiniz..pili içip bitiren jb değil mi zatenquote:
Orijinalden alıntı: CTU
Pilde performans atışının en büyük sebebi jb omadan şuan telefon kullanmanız jb ile pil yiyen bazı uygulamalar şuan olmadığı için pil ömrü çok gibi geliyor.
herkese iyi forumlar
Alıntıları Göster
-
pil ve performansta gosle gorulur bir fark var.quote:
Orijinalden alıntı: speedman
jb çıkınca deneyecelsiniz..pili içip bitiren jb değil mi zaten
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı
Pil olayi cok iyi olmus yaa,bide jb ciksa 4.3 gecmemek icin hicbir sebep kalmayack
-
quote:
Orijinalden alıntı: CTU
Pilde performans atışının en büyük sebebi jb omadan şuan telefon kullanmanız jb ile pil yiyen bazı uygulamalar şuan olmadığı için pil ömrü çok gibi geliyor.
herkese iyi forumlar
Katılıyorum.. -
Evet pil konusunda jb pilin performansini 4.3 de bile etkileyebilir ama ben gecersem asil safari iyilestirmesinden yararlanmak icin gecerim :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi It's My Life -- 10 Mart 2011; 19:14:33 >
Benzer içerikler
- iphone son aramalar kendiliğinden siliniyor
- telefonda kayıtlı kişiler görünmüyor
- arka planda uygulama yenileme nedir
- hayday hile
- iphone ses kaydı gizleme
- iphone uygulama şifreleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X