Şimdi Ara

IOS 4.3 yayınlandı, indirilmeye hazır (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
0
Favori
12.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

4.2.1 versiyon telefonuma iTunes üzerinden Restore yapmam lazım fakat "Update and Restore" diyor. Şimdi tamam desem 4.3 yükler mi? JB olmadığı için 4.3 şimdilik yüklemek istemiyorum, 4.2.1 de kalmam lazım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatz

Beyler 4.3 iTunes'da da var mı?

4.2.1 versiyon telefonuma iTunes üzerinden Restore yapmam lazım fakat "Update and Restore" diyor. Şimdi tamam desem 4.3 yükler mi? JB olmadığı için 4.3 şimdilik yüklemek istemiyorum, 4.2.1 de kalmam lazım :)

Maalesef normal yolla 4.3e update eder. Iphone için 4.2.1 firmware çekip telefonu DFU moda almanız ve üzerine shift tuşu ile restore'a basmak gerekli. Onun dışında jb yok ise cihazdan reset yaparak da deneyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

Maalesef normal yolla 4.3e update eder. Iphone için 4.2.1 firmware çekip telefonu DFU moda almanız ve üzerine shift tuşu ile restore'a basmak gerekli. Onun dışında jb yok ise cihazdan reset yaparak da deneyebilirsiniz.

Hocam telefonda JB var. Bu yüzden telefon üzerinden reset yapamıyorum sanırım? Dediğin yöntemi araştırayım bakalım.

• Telefonlar 4.2.1 gibi akıcımı kasma takilma varmi
  • quote:

quote:

quote:

Hocam telefonda JB var. Bu yüzden telefon üzerinden reset yapamıyorum sanırım? Dediğin yöntemi araştırayım bakalım.

jb olmadığı için diye o kuyunca telefonun jbli olmadığını anladım. O zaman tek yol bu şekilde yüklemek. Sıralamayı yazayım:

-- 4.2.1 firmware çekilir.
    -- Telefon DFU moda alınır.
    -- Shift+restore ile 4.2.1 dosyası gösterilir.
    -- Eğer 3194 hatası alınırısa hosts dosyasına apple server yönlendirmesi yapılır.
    -- En sonda 1015 hatası alınırsa tinyumbrella ile exit recovery yapılır.

• quote:

quote:

quote:

quote:

jb olmadığı için diye o kuyunca telefonun jbli olmadığını anladım. O zaman tek yol bu şekilde yüklemek. Sıralamayı yazayım:

-- 4.2.1 firmware çekilir.
    -- Telefon DFU moda alınır.
    -- Shift+restore ile 4.2.1 dosyası gösterilir.
    -- Eğer 3194 hatası alınırısa hosts dosyasına apple server yönlendirmesi yapılır.
    -- En sonda 1015 hatası alınırsa tinyumbrella ile exit recovery yapılır.

Hocam PM atmıştım ama burda açıklamışsın. Sağolasın

• Bu işlemi yapmaya üşendim yav. Son iki maddeyi anlamadım zaten 4.3 kurucam sanırım.

4.3 için JB ne zaman çıkar?
  • jb çıksada geçsek
  • Lanet olsun geçtim 4.3'e yav, JB beklicez şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 10 Mart 2011; 3:01:04 >
  • Sim kilitsiz iPhone 4 16 GB kullanıyorum. Bende 4.2.1 versiyonu yüklüydü. Önce 4.3.0 versiyonunu bilgisayarıma indirdim. Daha sonra iTunes aracılığıyla backup aldım. Daha sonra Shift+Restore seçeneğiyle temiz bir kurulum yaptım. Son olarak da backup'ı geri yükledim ve şu anda problemsiz bir şekilde kullanıyorum. Bir önceki versiyondan daha hızlı ve stabil çalışıyor. Safari de gerçekten hızlanmış. Siteler çok daha hızlı açılıyor.
  • 45sn civarında indirdi

itü
    quote:

Orijinalden alıntı: Kaan™

8 saat kaldı diyor bana yüklensin bakalım.

(TTnet )

• benim işim zaten safaride mutlaka bugun haletcem şunu.
    face time yapanlar varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Privatedem
    45sn civarında indirdi

itü
    quote:

(TTnet )

Oha ben hala gprs ile bağlanıyorum evde :)))))))

• quote:

Orijinalden alıntı: bizhy

quote:

Orijinalden alıntı: Privatedem
    45sn civarında indirdi

itü
    quote:

(TTnet )

Oha ben hala gprs ile bağlanıyorum evde :)))))))

Benimkide sonunda indi arkadaslar bir hata gormedim, hotspot olayi super

• Sizce JB'i feda edip gecmek mantikli mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: exiga

3gs de hotspot yok

off offf

hotspot telefondaki interneti bilgisayar veya mobil cihazlarla paylaşmak ise
    ben 3gs de ayarlardan kişisel erişim noktasını açarak usb kablo veya bluetooth ile interneti bilgisayarım ile paylaşabiliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezersunar

Sizce JB'i feda edip gecmek mantikli mi?

bence halihazırda 4.2.1 jb li kullanmanın keyfine 4.3 değmez nasıl olsa 4.3 jb çıkar ve o zaman tadına bakarız diyorum.
  • JeilBreak gelmeden 4.3 Hikaye.... :) 4,1 ile yola devam şimdilik....

Tek merak ettiğim 4,1 ve 4,2 deki şarj sorununu halletmişlermi...

Birçok kişi bundan yakınıyordu....
  • quote:

kesinlikle böyle bir hata yapma.... nasılsa geçte olsa jb gelecektir....

iphone u iphone yapan JeilBreak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlicanNalbat

quote:

kesinlikle böyle bir hata yapma.... nasılsa geçte olsa jb gelecektir....

iphone u iphone yapan JeilBreak :)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.