Şimdi Ara

IOS 4.3 yayınlandı, indirilmeye hazır (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
0
Favori
12.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sarj sorunu onceki surumlere gore belirgin bi sekilde fark etti bende.

ios 4.2.1 kesinlikle cok sarj harcıyordu. 4.3 dun gece yukledim sorunsuz calısıyor. ve su an itibariyle sarj ay sevyede dururuyor dun geceki seviyesinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan™

yuh güncelleme 700mb. maşallah

xp'yi geçti sırada 4gblık multi sürüm içeren win 7var :D:D
  • 4.3 yükledim ben de... kısa bir süre kullanmam oldu. Şu ana kadar pek bir farkı yok. Takılma falan gibi. Herşey normal. Tabi ki ekstra özellikler eklenmiş. Hem hot spot olayı hem de bilgisayarınızdaki itunes kullanma olayi müthiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: defected

jb olmadıktan sınra isterse ios 5 çıksın :) yüklemeyeceğim

+1 activator olmadan iphone kullanamıyorum artık sırf activator yüklemek için jb yapıyorum ana ekranda birçok kombinasyonla menüye girmeden işlem yapabiliyorum.

hot spot daha yeni çıktı biz mywii ile çok daha gelişmiş şekilde kullanıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmax50 -- 10 Mart 2011; 11:30:32 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bizhy

quote:

Orijinalden alıntı: Privatedem
    45sn civarında indirdi

itü
    quote:

8 saat kaldı diyor bana yüklensin bakalım.

(TTnet )

Oha ben hala gprs ile bağlanıyorum evde :)))))))

Benimkide sonunda indi arkadaslar bir hata gormedim, hotspot olayi super

Arkadaşlar ,

Bu Hotspot olayını tam olarak açıklayabilir misiniz?

• 4.3 te wifi çekimi nasıl
    home tusu yine 2 liyormu
  • 3GS kullanıyorsanız hiç yüklemeyin daha iyi hiç bir değişiklik yok Apple daha iki senelik telefona hotspot bile koymamış haram zıkkım olsun jb ile yapılıyor ama ben telefona jb yapmıyorum 15 gün önce yaptım 10 gün kullandım telefon jb yapınca hiçde stabil çalışmıyor yavaşlamalar donmalar hiçde stabil çalışmıyor Aplle kendine güveniyorsa jb le yapabildiklerimizi kendisi versin bize de o zaman bu telefonun ne ladar stabil çalışabildiğini görelim.
  • Az önce kurdum hotspot olayı çok başarılı, istediğiniz bilgisayar ve telefonla 3g internet bağlantınızı paylaşabiliyorsunuz...
    Telefonda herhangi bir yavaşlama da olmadı...Pil konusunda pek birşey soyleyemeyeceğim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: xcagatay

Az önce kurdum hotspot olayı çok başarılı, istediğiniz bilgisayar ve telefonla 3g internet bağlantınızı paylaşabiliyorsunuz...
    Telefonda herhangi bir yavaşlama da olmadı...Pil konusunda pek birşey soyleyemeyeceğim...

Bildiğim kadarıyla işlemciyi en çok zorlayan konu 3G dir. Hotspot olayında hem iphone'da hemde diğer bilgisayarda veya cihazda internete girdiğinizde telefonunuzda bir yavaşlama olmuyor mu? Veya bu konu ile ilgili daha fazla bilgi verecek olan biri varsa sevinirim. Çünkü ayda 60 lira TTnet'e 40 lirada GSM'e fatura ödüyorum. Eğer hotspot bu kadar başarılıysa kontratlı 120TL lik (4GB+mesaj+konuşma) bir iPHone 4 alıp iphone'u bedavaya getirmeyi düşünüyorum.

• iPhone 4'e yükledim... Sanki yavaşladı gibi geldi.
  • ip4 e yukledim fakat hotspot falan gelmedi:S nerde bulcam bunu?
  • Hot spot olayını denedim..

Gayet kullanışlı..

Arkadaştaki e72 ile paylaştım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: fndacil

3GS kullanıyorsanız hiç yüklemeyin daha iyi hiç bir değişiklik yok Apple daha iki senelik telefona hotspot bile koymamış haram zıkkım olsun jb ile yapılıyor ama ben telefona jb yapmıyorum 15 gün önce yaptım 10 gün kullandım telefon jb yapınca hiçde stabil çalışmıyor yavaşlamalar donmalar hiçde stabil çalışmıyor Aplle kendine güveniyorsa jb le yapabildiklerimizi kendisi versin bize de o zaman bu telefonun ne ladar stabil çalışabildiğini görelim.

Hangi sürümde hangi cihazla yaptınız merak ettim Ben iphone 3gs ve 4 ü çok etkin kullanan biriyim elimden hiç düşmez neredeyse ama jb ve jb'siz cihazlar arasında herhangi bir fark görmedim.İşin yazılımsal boyutuna baktığımızda da sisteme entegre edilmiş uygulamalar dışında sıkıntı oluşturması mantıksız

• Kişisel 3G hotspot: Bu özellik sayesinde iPhone'ün veri bağlantısını en fazla beş cihaza kadar paylaştırmak mümkün hale geliyor. Malesef bu beş cihaz tamamen aynı yolla bağlanamıyor ve WiFi, USB ve Bluetooth kombinasyonlarını kullanması gerekiyor.

Arkadaşlar yukarıda tam olarak ne fide ediliyor?
    örneğin 3 adet pc Iphone üzerindeki interneti kullanabiliyor mu?
  • 1- Tam olarak ne farkı var, ne özellikler eklendi?
    2- 4.2 versiyonu yüklemeden ilk versiyonun üstüne yüklenebilir mi?
    3- Nasıl yükleyebilirim, restore lazımmı? Yönlendirme yapabilecek kimse varmı?

Çok teşekkürler
  • arkadaşlar bu home sharing olayının olmasının nedeni,acaba itunes storedan paralı olarak indirilen şarkılar için mi geçerli??
  • Arkadaslar suanda iPhone da 4.2.1 var. Tutkcellden alinma cihaz jb yapmistim. Jb siz 4.3 e gecmek istiyorum. Direk update etsem bir sprun yasar miyim. Yoksa once jb yi kaldirip mi gecmem lazim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hksdejavu

Arkadaslar suanda iPhone da 4.2.1 var. Tutkcellden alinma cihaz jb yapmistim. Jb siz 4.3 e gecmek istiyorum. Direk update etsem bir sprun yasar miyim. Yoksa once jb yi kaldirip mi gecmem lazim.

restore+update dersen sıkıntı olmaz
  • Peki firmware i manuel indirebilecegim bir yer var mi. IDM ile indirip hizlandirmak istiyorum da.
  • Bence güncelleme süper olmuş aynı anda 5 tane bilgisayar wifi aracılıyla internetini kullanabilir süper şifrede belirleyebiliyorsunuz. Telefonunuz bir kablosuz modem oluyor. İnanılmaz bir özellik acayip hoşuma gitti...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.