Şimdi Ara

IOS 4.3 yayınlandı, indirilmeye hazır (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
0
Favori
12.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4.2.1 Unlock ne zaman çıkar o zaman,doğru dürüst bir unlock?
  • Bende ingilizce oldugu icin shared yaziyordur. Bende bir problem olmadan bilgisayarimdaki iTunes librarysine basarili bicimde baglandi.
    Bir kez cahce yapti sonra her seferinde cok hizli baglanir durumda. Videolari izlemek istersem 3-5 saniye bekliyor acilirken ve kapanirken ama istedigim bolumune gidebiliyorum hizlica. Guzel yapmis adamlar...

Bu arada bulgularimi artik bu threadte paylasiyorum ancak daha once yazdiklarimhttp://forum.donanimhaber.com/m_47346669/tm.htm basliginda mevcut.
  • 4.2.1 jb li kullanıyorum, şimdi yeni versiyonu yüklesem jb gidecek ve yüklediklerim gidecek. indirmeye değer mi arkadaşlar yükleyen arkadaşlar bilgi paylaşırlarsa sevinirim.
  • Jb bilgisi verecek deneyecek kimse yok mu yahu :(

Surda var diyor

http://www.redmondpie.com/jailbreak-ios-4.3-iphone-4-with-pwnagetool-how-to-guide/
  • Sinir oldum home sharing i aktifleştiremiyorum ortam arşivine bağlanamadı ne demek yaw kesin itunesla ilgili bir ayarı vardır bunun
  • Sorunsuz yükledi şimdilik sorunsuz kullanıyorum.
    İLk etapta sayfalar arasında geçerken ufak takılmalar oldu ama şimdi geçti...
  • 15 dk da ındı ( TTNET )
    yuklemeye korkuyorum :) ya bi terslık olursa dıye
  • quote:

Orijinalden alıntı: römercan

Sinir oldum home sharing i aktifleştiremiyorum ortam arşivine bağlanamadı ne demek yaw kesin itunesla ilgili bir ayarı vardır bunun

romercan, iTunesda apple id ile login durumda misin? belki login durumda olman gerekiyordur home sharing ozelligini kullanabilmen icin. Herhelde iTunes uzerindeki share ayarlarini acik konum getirmissindir. zaten getirmeseydin iPod uygulamanda library bilgin gorunmezdi sanirim... Himmm... ilginc bir durum.
  • 4.3 icin jb var fakar kapatip acinca jb gidiyor devteam 4.3 jb ve unlock icin bekleyin dedi kendi aciklari halen calisiyormus 4.3 de

sabir...
  • jb olmadıktan sınra isterse ios 5 çıksın :) yüklemeyeceğim
  • jb olmadan asla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saydam

jb olmadan asla

aynen

isterse ios 5 çıksın :D
  • Multitasking ile ilgili bir özellik geldimi acaba ?
    Ayrıca jailbreak gelmeden yapmayı düşünmüyorum.Herşeyin başında activator bile benim için önemli bir sebep.
  • JB siz asla diyenlerdenim bende...
  • jb olmadan 4.1 den 4.2.1 e gecince birden ebemi gördüm şimdi hele yola gidecekken asla
  • Telefon çok yavaşladı. Kapatıp açın, bir kaç güne toparlar kendini. Güncellemeden sonra niyese hep böyle oluyo bu iPhone'lar. Home Sharing için bilgisayarınızı itunes hesabınıza authorize etmeniz gerekir ve bi heves denedim ben de gsm üzerinden çalışmıyor maalesef adı üstünde zaten; ''home'' sharing
  • kımse kurmadımı
  • Teknik bir sorundan dolayı konu silinmişti, artık geri gelmiştir. Devam edelim arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

Teknik bir sorundan dolayı konu silinmişti, artık geri gelmiştir. Devam edelim arkadaşlar.

Tesekkurler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HackAv

JB siz asla diyenlerdenim bende...

beklemedeyim ben de.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.