4.2.1 Unlock ne zaman çıkar o zaman,doğru dürüst bir unlock?
Bende ingilizce oldugu icin shared yaziyordur. Bende bir problem olmadan bilgisayarimdaki iTunes librarysine basarili bicimde baglandi. Bir kez cahce yapti sonra her seferinde cok hizli baglanir durumda. Videolari izlemek istersem 3-5 saniye bekliyor acilirken ve kapanirken ama istedigim bolumune gidebiliyorum hizlica. Guzel yapmis adamlar...
4.2.1 jb li kullanıyorum, şimdi yeni versiyonu yüklesem jb gidecek ve yüklediklerim gidecek. indirmeye değer mi arkadaşlar yükleyen arkadaşlar bilgi paylaşırlarsa sevinirim.
Sinir oldum home sharing i aktifleştiremiyorum ortam arşivine bağlanamadı ne demek yaw kesin itunesla ilgili bir ayarı vardır bunun
Sorunsuz yükledi şimdilik sorunsuz kullanıyorum. İLk etapta sayfalar arasında geçerken ufak takılmalar oldu ama şimdi geçti...
15 dk da ındı ( TTNET ) yuklemeye korkuyorum :) ya bi terslık olursa dıye
quote:
Orijinalden alıntı: römercan
Sinir oldum home sharing i aktifleştiremiyorum ortam arşivine bağlanamadı ne demek yaw kesin itunesla ilgili bir ayarı vardır bunun
romercan, iTunesda apple id ile login durumda misin? belki login durumda olman gerekiyordur home sharing ozelligini kullanabilmen icin. Herhelde iTunes uzerindeki share ayarlarini acik konum getirmissindir. zaten getirmeseydin iPod uygulamanda library bilgin gorunmezdi sanirim... Himmm... ilginc bir durum.
4.3 icin jb var fakar kapatip acinca jb gidiyor devteam 4.3 jb ve unlock icin bekleyin dedi kendi aciklari halen calisiyormus 4.3 de
Multitasking ile ilgili bir özellik geldimi acaba ? Ayrıca jailbreak gelmeden yapmayı düşünmüyorum.Herşeyin başında activator bile benim için önemli bir sebep.
JB siz asla diyenlerdenim bende...
jb olmadan 4.1 den 4.2.1 e gecince birden ebemi gördüm şimdi hele yola gidecekken asla
Telefon çok yavaşladı. Kapatıp açın, bir kaç güne toparlar kendini. Güncellemeden sonra niyese hep böyle oluyo bu iPhone'lar. Home Sharing için bilgisayarınızı itunes hesabınıza authorize etmeniz gerekir ve bi heves denedim ben de gsm üzerinden çalışmıyor maalesef adı üstünde zaten; ''home'' sharing
kımse kurmadımı
Teknik bir sorundan dolayı konu silinmişti, artık geri gelmiştir. Devam edelim arkadaşlar.
quote:
Orijinalden alıntı: myfranco
Teknik bir sorundan dolayı konu silinmişti, artık geri gelmiştir. Devam edelim arkadaşlar.