Şimdi Ara

IOS 4.3 yayınlandı, indirilmeye hazır (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
0
Favori
12.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: edipoli

bende de aynı durum :(
    ctesi akşamüstü 4.3 e yükselteyim derken oldu.. iphone 4 tcell kontratsız
    ne yapacağım?

not: cihazım jb siz
  • iphone 3g icin son versiyon hangisi ?
  • Ben 4.2.1 versiyonundan 4.3 yükseltim, şu an belirgin bir performans sıkıntısı yaşıyorum. Uygulama geçişlerinde yavaşlama var, oyunlarda donmalar oluyor. Ayrıca görüntü kalitesi biraz değşimiş gibi geldi. Bazı ekranda, renk geçişleri sanki yatay çizgiler halinde görünüyor gibi, (Yani interlaced görüntü gibi görünüyor, örnek =http://en.wikipedia.org/wiki/Interlaced_video )
  • şanssızlıktan dolayı 4.2.1 shsh kaydı alamadım. 4.3 için ne zaman jb cıkar arkadaslar.

ayın 10 unda telefonu aldı arakdas dun shsh kaydı aldım 4.3 e aldı :S 1 gunle mı kacar rolf :S

telefon kitlendi kurukafada bekliyor öyle :S
  • ya ben 4.3 e geçtimde bu hot spot bende gözükmüyo ag ayarlarınıda sıfırladım niye yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7nbitirdin
    iphone 3g icin son versiyon hangisi ?

4.2.1
  • quote:

Orijinalden alıntı: husNUKE

Ben 4.2.1 versiyonundan 4.3 yükseltim, şu an belirgin bir performans sıkıntısı yaşıyorum. Uygulama geçişlerinde yavaşlama var, oyunlarda donmalar oluyor. Ayrıca görüntü kalitesi biraz değşimiş gibi geldi. Bazı ekranda, renk geçişleri sanki yatay çizgiler halinde görünüyor gibi, (Yani interlaced görüntü gibi görünüyor, örnek =http://en.wikipedia.org/wiki/Interlaced_video )

restore iyi gelebilir

• bende hongkongdan gelme iphone var hattımı taktım calıştırdım versionu 4.2.1 şimbide ben ios4.3 e ykseltrsem unlocku gdermi
  • bendu yurtdışı 3gs var ve şu an 3.1.3 yüklü arkadaşlar... nezaman yüklemeliyim aynı zamanda jb ve unlock yapabilmem için?
  • Arkadaşlar Hotspot yapabilmeniz için Genel>Ağ>Hücresel Veri açık olmalıdır. Bunun dışında önceden Genel>Ağ>Hücresel Veri Ağı kısmında İnternet Paylaşımı kısmına, kullandığınız operatörün internet ayarlarını girmelisiniz. (Benim Avea olduğu için ayarları : APN kısmına "internet" yazıyoruz. Herşey tamam)

Örnek resim:

IOS 4.3 yayınlandı, indirilmeye hazır
  • quote:

Orijinalden alıntı: YCAYTUG

bende hongkongdan gelme iphone var hattımı taktım calıştırdım versionu 4.2.1 şimbide ben ios4.3 e ykseltrsem unlocku gdermi

Benimki de Çin'den gelme ve Hong Kong sürümü. Modeli MC605ZP mi? Evet ise korkun olmasın. Zaten hattını takıp çalıştırdıysan bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Factory Unlock'tur o yani Sim Free dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoSSiBiLiTY -- 14 Mart 2011; 18:52:32 >
  • 4.2.1 jb ye göre 4.3 de pil perfomansında ~%30 artış gördüğümü söyleyebilirim, artık 2 günde bir şarj ediyorum telefonu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meluq
    4.2.1 jb ye göre 4.3 de pil perfomansında ~%30 artış gördüğümü söyleyebilirim, artık 2 günde bir şarj ediyorum telefonu

Bende düşüş var . jb siz . 4.2 den 4.3 e geçtim
  • Arkadaşlar ben update yapamıyorum bende connection timed out diyor ama öyle birşey yok yani itunes ta err=3259 yazıyor bunun nedenini bilen varmı?itunes u sildim yükledim pcyi kapatıp açtım modemi kapatıp açtım herşeyi yaptım kaç gündür deniyorum 10 defa 423mb lık update i indirdm deliricem :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: tylnugr

Arkadaşlar ben update yapamıyorum bende connection timed out diyor ama öyle birşey yok yani itunes ta err=3259 yazıyor bunun nedenini bilen varmı?itunes u sildim yükledim pcyi kapatıp açtım modemi kapatıp açtım herşeyi yaptım kaç gündür deniyorum 10 defa 423mb lık update i indirdm deliricem :/

Antivirüs programını devre dışı et. Sonrasında update işlemine (indirme dahil) başla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: husNUKE

Ben 4.2.1 versiyonundan 4.3 yükseltim, şu an belirgin bir performans sıkıntısı yaşıyorum. Uygulama geçişlerinde yavaşlama var, oyunlarda donmalar oluyor. Ayrıca görüntü kalitesi biraz değşimiş gibi geldi. Bazı ekranda, renk geçişleri sanki yatay çizgiler halinde görünüyor gibi, (Yani interlaced görüntü gibi görünüyor, örnek =http://en.wikipedia.org/wiki/Interlaced_video )

Aynen,
    4.3'e geçtikten sonra, ekranda interlaced durumu oluyor ara sıra, ayrıca gelen aramada cevaplayı sağa çekemiyorum bazen. beni deli etti bu 4.3,
    ayrıca hız olarak hiçbir fark göremedim.

51. hafta üretimi benim.

• quote:

Orijinalden alıntı: rakipyasar

quote:

Orijinalden alıntı: tylnugr

Arkadaşlar ben update yapamıyorum bende connection timed out diyor ama öyle birşey yok yani itunes ta err=3259 yazıyor bunun nedenini bilen varmı?itunes u sildim yükledim pcyi kapatıp açtım modemi kapatıp açtım herşeyi yaptım kaç gündür deniyorum 10 defa 423mb lık update i indirdm deliricem :/

Antivirüs programını devre dışı et. Sonrasında update işlemine (indirme dahil) başla...

Kesinlikle....
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.