Bildirim
IOS 4.3 yayınlandı, indirilmeye hazır (6. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hotspot olayi gercekten cok iyi. Ama Turkiye icin yetersiz.
Wireless'a bagli olsam, benden baska bilgisayarlara dagitsam, e zaten o bilgisayarlar direkman baglanabilir wireless'a, bana neden baglansin?
Bendeki 3G yi dagitsam, Vodafone sagolsun, 3G berbat. Bana bile yetmiyor, bir de dagitinca, basit bir gazete uygulamasi bile acilana kadar 2 dakika gecti.
Ama ozellik teoride cok guzel. -
Turkcell'in 3G si çoğu yerde ttnet'in hızından daha iyi Turkcell Kullananlar oldukca şanslı bu konuda tabi benim gibi 3GS kullanıpta Apple'ın gazabına uğramadıysanız -
arkadaslar sim free olan jb li cihaza 4.3 güncelleme yaparsak eğer cydia calısır mı ? -
arkadaşlar bir sorum olacak, iphone 4 kullanıyorum turkcellden aldım. 4.2.1 versiyon jb yaptım. sorum şu; cihazımı itunese bağlayıp direk versiyon yükseltsem bir sakatlık çıkarmı ? (jb'nin gideceğini ve jb'li iken yüklediklerimin sileneceğini biliyorum.) -
quote:
Orijinalden alıntı: kahtalı_mıçı
arkadaşlar bir sorum olacak, iphone 4 kullanıyorum turkcellden aldım. 4.2.1 versiyon jb yaptım. sorum şu; cihazımı itunese bağlayıp direk versiyon yükseltsem bir sakatlık çıkarmı ? (jb'nin gideceğini ve jb'li iken yüklediklerimin sileneceğini biliyorum.)
çıkmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: celfatih
arkadaslar sim free olan jb li cihaza 4.3 güncelleme yaparsak eğer cydia calısır mı ?
çalışmaz. jb gideceği için -
Arkadaslar 3Gs ye hotstop gelmedi diye kizacaginiza mywi yuklesenize. Gelen ozellik o kadar buyutulecek bir sey degil. -
quote:
Orijinalden alıntı: Privatedem
45sn civarında indirdi
itü
quote:
Orijinalden alıntı: Kaan™
8 saat kaldı diyor bana yüklensin bakalım.
(TTnet )
Seviyorum bu ULAKNET'i sabit 12MB/sec. Apple'ın serverları gibisi yok. Nasıl bir server kullanıyorlardır merak ediyorum.
Daha 1 hafta önce cihazı yeniledim. Shrink ile ikonlara güzel bi şekil de verdim. Tam ayar çektik. Tak yeni sürüm çıktı. Neyse fazla fark yok herhalde. Tek farkı safari biraz daha hızlı olması. MyWi hotspot işini fazlasıyla görüyor zaten. Mywi'nin İOS'un hotspot özelliğine göre artısı bile var. Yukarda çubukta o bağlantıda kaç mb kullanıldığınıda gösteriyor.
Jailbreak'çiler takip noktanız http://en.wikipedia.org/wiki/IOS_jailbreaking#New_bootrom_devices burası olsun. Forumları karıştırmaya gerek yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @bdullah -- 10 Mart 2011; 16:52:48 >
-
beyler ipod touch 3G var elimde. iTunes a bağladım ama güncellemeyi görmüyor. nedendir sizce ? jb yok ve fw 4.2.1 yüklü. -
quote:
Orijinalden alıntı: ihsnlky
beyler ipod touch 3G var elimde. iTunes a bağladım ama güncellemeyi görmüyor. nedendir sizce ? jb yok ve fw 4.2.1 yüklü.
Sizin 3G kaç gb. 3G'ler sadece 32 ve 64 gb oluyor dolayısıyla sizinki 2G olabilir. 2G'ye de yok bu update. -
ipod touch 3g burda var
http://forum.donanimhaber.com/m_47347628/tm.htm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan.. -- 10 Mart 2011; 18:03:20 > -
peki hocam neden iTunes ta çıkmıyor peki, hani burdan yükleyebilirim ama içim çok rahat etmeyecek açıkçası -
@ihsnlky
İtunes en son sürüm mü? Değilse güncelleyin. -
@GencayA
ooo hocam benimki 8 gb. off kötü oldu bu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihsnlky -- 10 Mart 2011; 18:12:12 > -
pil performansı hakkında bilgi verecek olan yokmu? -
quote:
Orijinalden alıntı: abdsev
quote:
45sn civarında indirdi
itü
quote:
Orijinalden alıntı: Kaan�
(TTnet )
Seviyorum bu ULAKNET'i sabit 12MB/sec. Apple'ın serverları gibisi yok. Nasıl bir server kullanıyorlardır merak ediyorum.
Daha 1 hafta önce cihazı yeniledim. Shrink ile ikonlara güzel bi şekil de verdim. Tam ayar çektik. Tak yeni sürüm çıktı. Neyse fazla fark yok herhalde. Tek farkı safari biraz daha hızlı olması. MyWi hotspot işini fazlasıyla görüyor zaten. Mywi'nin İOS'un hotspot özelliğine göre artısı bile var. Yukarda çubukta o bağlantıda kaç mb kullanıldığınıda gösteriyor.
Jailbreak'çiler takip noktanız http://en.wikipedia.org/wiki/IOS_jailbreaking#New_bootrom_devices burası olsun. Forumları karıştırmaya gerek yok.
dovnload programın adı ne yada paylasırmısın
-
erkenmi ios5 -
Telefonum jb'li. 4.3 e upgrade edersem ne olur? -
bilgisayardakini diyorsan ben söyleyeyim internet download manager ben de onu kullanıyorum tertemiz programdır, akarı yok kokarı yok
quote:
Orijinalden alıntı: özkan1616
quote:
Orijinalden alıntı: abdsev
quote:
45sn civarında indirdi
itü
quote:
Orijinalden alıntı: Kaan�
(TTnet )
dovnload programın adı ne yada paylasırmısın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdorado -- 10 Mart 2011; 20:31:05 >
-
@Privatedem
ewet bilgisayardakini kast ettim bende kullanıyorum ama benim ki senin ki gibi parcalara bölüp indirmiyor hangi sürüm sendeki yada setup ı varsa paylasırsan sevinirim
teşekkürler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X