Şimdi Ara

IOS 4.3 yayınlandı, indirilmeye hazır (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
0
Favori
12.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ne ya, 4.3 downloadı bitince hata veriyor, yok bağlantımı kontrol edeymişim. Bağlantımda sorun yok.

Üç defa denedim aynı şey, nedendir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ningauble

Bu ne ya, 4.3 downloadı bitince hata veriyor, yok bağlantımı kontrol edeymişim. Bağlantımda sorun yok.

virus programı kullanıyorsanız yükleme işlemi bitinceye kadar deaktif ediniz
  • Aynen öyle...

İndirmeye başlamadan önce antivirüs programını pasif duruma getirin. Mesela bende kaspersky sebebiyle öyle oldu...
  • Arkadaşlar Genpadan alınma JB siz IP 4 üm var.Son sürüme yükseltmem için direk itunes a bağlanıp oradan daha önceden yükselttiğim gibi yükseltebilirmiyim?Bazı arkadaşlar direk link vermişte o yüzden soruyorum itunesla otomatik olarak halledebilirmiyim diye?
    Birde bazı arkadaşlarlar sorunlarla karşılaşmış tel komple sıfırlanmış yada hata almışlar bunlarla karşılaşmamak için ne yapmam lazım?Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrhusnu

Arkadaşlar Genpadan alınma JB siz IP 4 üm var.Son sürüme yükseltmem için direk itunes a bağlanıp oradan daha önceden yükselttiğim gibi yükseltebilirmiyim?Bazı arkadaşlar direk link vermişte o yüzden soruyorum itunesla otomatik olarak halledebilirmiyim diye?
    Birde bazı arkadaşlarlar sorunlarla karşılaşmış tel komple sıfırlanmış yada hata almışlar bunlarla karşılaşmamak için ne yapmam lazım?Teşekkürler...

önceden nasıl yapıyorsan yine aynı şekilde yapabilirsin, itunes üzerinden tak fişi bitir işi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihsnlky

@GencayA
    ooo hocam benimki 8 gb. off kötü oldu bu.

Artık bize update yok hocam. 5G'ler gelse de kapsak bir tane.
  • arkasaşlar ben yukledim siz yuklemeyın jb yok gıttı butun dokumanlar
  • Herkes hotspot konusuyor da yok mu gestures la ilgili haber?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirkumsali

Herkes hotspot konusuyor da yok mu gestures la ilgili haber?

harbiden ya gestures - mute/reverse falan ee noldu bunlar ?
  • arkadaşlar yardım

vodafone iphone4 4.2.1 cihaza itunes ile update yaparken itunes ve usb kablo işaretinde takıldı kaldı restore yapmıyor ne yapacagımı bilemiyorum.Cihazda jailkbreak yapılmadı.yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: xyolcu

arkadaşlar yardım

vodafone iphone4 4.2.1 cihaza itunes ile update yaparken itunes ve usb kablo işaretinde takıldı kaldı restore yapmıyor ne yapacagımı bilemiyorum.Cihazda jailkbreak yapılmadı.yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Bunun cevabını bende merak ediyorum,çoğu kişinin başına bu bağlantı hatası geliyor?Neden olabilir ki acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arezzo

quote:

Orijinalden alıntı: sirkumsali

Herkes hotspot konusuyor da yok mu gestures la ilgili haber?

harbiden ya gestures - mute/reverse falan ee noldu bunlar ?

Evet, bilen bir arkadas aciklasa aslinda neden konmadigini...
  • quote:

Bu ne ya, 4.3 downloadı bitince hata veriyor, yok bağlantımı kontrol edeymişim. Bağlantımda sorun yok.

Hocam, aynı hatayı ben de her defasında alıyordum. Artık son 2 güncellemeyi direk linklerle bilgisayarıma indirip ordan kuruyorum. Linklerin olduğu başlık bu:http://forum.donanimhaber.com/m_47347628/mpage_1/key_/tm.htm
  • Arkadaslar 4.3 icin jb ne zaman cikar
  • quote:

quote:

arkadaşlar yardım

Bunun cevabını bende merak ediyorum,çoğu kişinin başına bu bağlantı hatası geliyor?Neden olabilir ki acaba?

biraz ugraştıktan sonra nette çözümü buldum
    Win7 bilgisayarda notepadi sag mouse ile yönetici olarak aç daha sonra
    c-windows-system32-drivers-etc-hosts dosyasını bul tümün kopyalayıp boş notepade yapıştır -gs apple yazan satır veya satırları rakamlarla birlikte sil ve farklı kaydetten hosts dosyasının üzerine kaydet.daha sonra dene
    ben böyle yap
    tım oldu.

• itunes sürümünün son sürüm olması lazım ve virüs programalarını kapat
    quote:

Orijinalden alıntı: Acgforth

quote:

Hocam, aynı hatayı ben de her defasında alıyordum. Artık son 2 güncellemeyi direk linklerle bilgisayarıma indirip ordan kuruyorum. Linklerin olduğu başlık bu:http://forum.donanimhaber.com/m_47347628/mpage_1/key_/tm.htm

quote:

Orijinalden alıntı: Acgforth

quote:

• Arkadaslar ben de yükledim de ayarlar kısmında hotspot özelliği yok ip4 kullanıyorum. Nerden nasıl halledebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan azeri
    Arkadaslar 4.3 icin jb ne zaman cikar

Arkadaslar cok mu uzun surer cikmasi eger oyleyse yukseltmiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan azeri -- 11 Mart 2011; 1:05:25 >
  • quote:

quote:

quote:

arkadaşlar yardım

biraz ugraştıktan sonra nette çözümü buldum
    Win7 bilgisayarda notepadi sag mouse ile yönetici olarak aç daha sonra
    c-windows-system32-drivers-etc-hosts dosyasını bul tümün kopyalayıp boş notepade yapıştır -gs apple yazan satır veya satırları rakamlarla birlikte sil ve farklı kaydetten hosts dosyasının üzerine kaydet.daha sonra dene
    ben böyle yap
    tım oldu.

Arkadaşın söylediği gibi de sorun çözülmezse başka pcde dene, ben bu şekilde çözdüm.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.