Şimdi Ara

IOS 4.3 yayınlandı, indirilmeye hazır (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
0
Favori
12.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • elimde hongkongdan gelme simfree iphone4 var 4.2.1 versionu..

ben bunu 4.3 upgrade yaparsam çalışırmı?

bazı simfreeler 4.3 e geçince çalışmıormş heralde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhat8634

quote:

Orijinalden alıntı: xyolcu

quote:

Orijinalden alıntı: mrhusnu

quote:

Orijinalden alıntı: xyolcu

arkadaşlar yardım

vodafone iphone4 4.2.1 cihaza itunes ile update yaparken itunes ve usb kablo işaretinde takıldı kaldı restore yapmıyor ne yapacagımı bilemiyorum.Cihazda jailkbreak yapılmadı.yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Bunun cevabını bende merak ediyorum,çoğu kişinin başına bu bağlantı hatası geliyor?Neden olabilir ki acaba?

biraz ugraştıktan sonra nette çözümü buldum
    Win7 bilgisayarda notepadi sag mouse ile yönetici olarak aç daha sonra
    c-windows-system32-drivers-etc-hosts dosyasını bul tümün kopyalayıp boş notepade yapıştır -gs apple yazan satır veya satırları rakamlarla birlikte sil ve farklı kaydetten hosts dosyasının üzerine kaydet.daha sonra dene
    ben böyle yap
    tım oldu.

Arkadaşın söylediği gibi de sorun çözülmezse başka pcde dene, ben bu şekilde çözdüm.

Yok arkadaşlar ben daha denemedim böyle bir sorunla karşılaşmadım ama işte herkezde oluyor karşılaşırım diye korkuyorum telefon sıfırlanır falan diye çünkü bi kaç kişiye olmuş öyle..Neyse zaten antivirüs kullanmıyorum birde itunes son sürüme güncellerim yarın öyle denerim.

• 4.3 te pil performansı nasıl arkadaslar, sırf bunun için jbyi bırakıp 4.3 yüklerim
  • quote:

arkasaşlar ben yukledim siz yuklemeyın jb yok gıttı butun dokumanlar

Neden hiç okumuyoruz? Madem foruma üyesiniz, bir zahmet yazılanları okusanıza. Bunu yapsanız zaten jb için beklemeniz gerektiğini de öğrenmiş olursunuz; 4.3'e geçme kararınızı da daha sağlıklı verirdiniz.
    Ayrıca yazmadan önce, önceki mesajların okunsa, bir problem karşısında arşiv araştırılsa sanırım mesaj sayısında hatırı sayılır bir azalma olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunebakan44 -- 11 Mart 2011; 10:26:03 >
  • ios 4.3 ile gelen özellikleri sırayla yazabilcek varsa cok sevinirim.Ne artılar getirdi?
  • Benim anlamadigim nokta neden 4.3 test surumunde olan multitouch ozeligini bu guncellemeyle kaldirmislar aciklayabilecek varsa cok sevinirim ayrica ben pek bi fark goremedim eski surumden safari dedikleri gibi biraz hizlanmis peki ya hotspot multitouch neden yok ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dejavoodoo
    Benim anlamadigim nokta neden 4.3 test surumunde olan multitouch ozeligini bu guncellemeyle kaldirmislar aciklayabilecek varsa cok sevinirim ayrica ben pek bi fark goremedim eski surumden safari dedikleri gibi biraz hizlanmis peki ya hotspot multitouch neden yok ?

Aynen arkadasim ya bende bu yuzden cok pismanim gectigime.ipadimi dungece sirf
    Multitasking ozelligini merak ettigim icin 4.3
    final surumune gecirdim ama birde baktim
    finalde multitasking yokmus:( simdi 4.2.1 shsh
    kaydim var acaba 4.3 GM ye yada 4.3 beta ya
    restore yapabilirmiyim ipadi mi? Yardimci olursaniz sevinirim...
  • bu nasıl iş ya bütün bilgi sayfalarında multitasking var yazıyor ama adamlar son versiyona koymuyorlar nedir bunun amacı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: helmer

quote:

Orijinalden alıntı: dejavoodoo
    Benim anlamadigim nokta neden 4.3 test surumunde olan multitouch ozeligini bu guncellemeyle kaldirmislar aciklayabilecek varsa cok sevinirim ayrica ben pek bi fark goremedim eski surumden safari dedikleri gibi biraz hizlanmis peki ya hotspot multitouch neden yok ?

Aynen arkadasim ya bende bu yuzden cok pismanim gectigime.ipadimi dungece sirf
    Multitasking ozelligini merak ettigim icin 4.3
    final surumune gecirdim ama birde baktim
    finalde multitasking yokmus:( simdi 4.2.1 shsh
    kaydim var acaba 4.3 GM ye yada 4.3 beta ya
    restore yapabilirmiyim ipadi mi? Yardimci olursaniz sevinirim...

Videoyu izlemenizi öneririm.

http://www.viddler.com/simple/47719c34

• Ses seviyesinde bir artış var. iP4'de hem genel anlamda hemde ipod'da ses artışı söz konusu.
  • Biraz agırlaştı telefon. Yavaşlatan bazı yeni durumlar veya sorunlar var. Ekranda herhangi bir uygulamayı tıkladıgımızda;mesela mesajlar veya safari gibi, yeni ekran gelirken yavaşlıyor ve hafif zoom yaparak ekrana oturuyor. Bu da telefonda biraz kasıntıya sebebiyet veriyor. Safari mesajlar veya herhangi bir ogeyi tıkladıgınızda tam ekranın ortasına odaklanarak bakın anlayacaksınız. Herhangi bir programdan ana ekrana dönerkende aynısı oluyor. Ekran biraz geç oturuyor yerine hafif zoom yaparak. Bilmiyorum daha öncede böyle birşey var mıydı ama benim yeni dikkatimi çekti. Bazen ekran taşıyor. Mesela wifi göstergesi saat vs. olan en üst kısım ara sıra ekrana sıgmıyor ve yukarı dogru çok hafif taşma oluyor. Safariye girdigimde başıma geldi bu olay. Biraz acele çıkmış bir update oldu galiba. Çok yakın zamanda 4.3.1 gibi bir sürüm çıkacaktır tahminim. Mono ses sayesinde bir arkadaşında yazdıgı gibi seste iyileştirmeler var. Safaride bir kaç siteyi test ettim arkadaşın iphone 4 4.1 sürümü ile yan yana koyarak. Pek bir fark yok. Bazı siteleri benim telefon bazı siteleri arkadaşın telefonu erken açtı çok kısa farklarla. Benimki türkiyeden alınmış telefon onunki ise kilitli bir telefon. Sanırım tekrar dönecegim 4.2.1 e yeni bir update gelene kadar.

• İp4 um var ve jbli sizce 4.3 e gecmelimiyim gecersem kazancim ne olur kararsizim ?
  • Merhaba. iPhone 4 Turkcell den almıştım. 4.1 versiyondayim hala. Orjinal olarak kullanmaktayim. JB yapmadım hiç. Sizce 4.3 e gecmelimiyim. Geçerken ilk önce 4.2 versiyonumu yüklemem gerekiyor. Ayrıca bilgisayarım daki iTunes ile resim ve müziklerimi iPhone aktariyordum. Ancanbilgisayarimindegistirmem nedeni ile yaklaşık 3 aydır bilgisayara da baglayamiyorum. Yeni iTunes kurduktan sonra telefonumu bağlasam telefondaki bilgilerimi kaybederim diye korkuyorum. Neler yapmam gerekiyor. Ciddi destek almadan versiyon yükseltme isine girisemiycem. Boyle oluncada iPhone 4 gibi bir cihazı güncel kullanamayacağım. YardimlariniZ icin şimdiden çok teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MPS-55
    ios 4.3 ile gelen özellikleri sırayla yazabilcek varsa cok sevinirim.Ne artılar getirdi?

Siz armut agacinin dibine uzanin beyefendi armutlar pistikce agziniza duser
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mister Blöf

quote:

ios 4.3 ile gelen özellikleri sırayla yazabilcek varsa cok sevinirim.Ne artılar getirdi?

Ben sadece hepsini öğrenmek istedim ve her konuda farklı farklı konuşulmuş kullanan arkadaşların nasıl ozelliklerle karşılaştıklarını sırf konuşmak için konuşmayın
  • quote:

quote:

quote:

Ben sadece hepsini öğrenmek istedim ve her konuda farklı farklı konuşulmuş kullanan arkadaşların nasıl ozelliklerle karşılaştıklarını sırf konuşmak için konuşmayın

iOS 4.3 ile gelen iPhone için gelen birçok yenilik ve düzeltme bulunuyor:
    • Kişisel Erişim Noktası (Internet paylaşımı veri planına sahip bir iPhone 4 gerektirir)
    - iPhone 4′’ün Hücresel Veri Bağlantısını en fazla 5 aygıtla paylaşma (en fazla 3 Wi-Fi, 3 Bluetooth ve 1 USB’’nin kombinasyonu)
    •iTunes Ev Paylaşımı
    - Bir Mac veya PC üzerindeki paylaşılan iTunes arşivinde bulunan müzikleri çalma, filmleri ve TV şovlarını oynatma (iTunes 10.2 gerektirir)
    • Yeni AirPlay özellikleri (4.2 yazılımını veya daha yenisini çalıştıran bir Apple TV (2. nesil) gerektirir)
    - Film Rulosu albümü de dahil olmak üzere Fotoğraflar uygulamasındaki videoları, iTunes önizlemelerini ve destekleyen üçüncü parti uygulamaları ve web sitelerini Apple TV’de oynatma
    • Apple Nitro JavaScript motoru ile daha hızlı Safari performansı
    • Apple Digital AV adaptörü kullanarak HD video çıkışı (iPhone 4, iPad, iPod touch (4. nesil))
    - Videolar uygulamasındaki, iPod uygulamasındaki, Fotoğraflar, YouTube, Safari, Keynote ve destekleyen üçüncü parti uygulamalardaki 720p HD videoları, HDMI ekranda görüntüleme
    • Yeni Ayarlar
    - Mesajlar’da uyarının yinelenme sayısı ayarı
    - iPad’de ekran yönünü kilitlemek veya sesli bildirimlerin ve ses efektlerinin sesini kapatmak için yandaki anahtar ayarı
    •- Bir parolanın gönderilmesini mümkün kılan duraklama da dahil olmak üzere tek dokunuşla konferans görüşmesi yapma
    •- Hata düzeltmeleri

• 27 dakika yazıyor, indirelim bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gopgop

quote:

quote:

quote:

iOS 4.3 ile gelen iPhone için gelen birçok yenilik ve düzeltme bulunuyor:
    � Kişisel Erişim Noktası (Internet paylaşımı veri planına sahip bir iPhone 4 gerektirir)
    - iPhone 4′�ün Hücresel Veri Bağlantısını en fazla 5 aygıtla paylaşma (en fazla 3 Wi-Fi, 3 Bluetooth ve 1 USB’�nin kombinasyonu)
    �iTunes Ev Paylaşımı
    - Bir Mac veya PC üzerindeki paylaşılan iTunes arşivinde bulunan müzikleri çalma, filmleri ve TV şovlarını oynatma (iTunes 10.2 gerektirir)
    � Yeni AirPlay özellikleri (4.2 yazılımını veya daha yenisini çalıştıran bir Apple TV (2. nesil) gerektirir)
    - Film Rulosu albümü de dahil olmak üzere Fotoğraflar uygulamasındaki videoları, iTunes önizlemelerini ve destekleyen üçüncü parti uygulamaları ve web sitelerini Apple TV�de oynatma
    � Apple Nitro JavaScript motoru ile daha hızlı Safari performansı
    � Apple Digital AV adaptörü kullanarak HD video çıkışı (iPhone 4, iPad, iPod touch (4. nesil))
    - Videolar uygulamasındaki, iPod uygulamasındaki, Fotoğraflar, YouTube, Safari, Keynote ve destekleyen üçüncü parti uygulamalardaki 720p HD videoları, HDMI ekranda görüntüleme
    � Yeni Ayarlar
    - Mesajlar�da uyarının yinelenme sayısı ayarı
    - iPad�de ekran yönünü kilitlemek veya sesli bildirimlerin ve ses efektlerinin sesini kapatmak için yandaki anahtar ayarı
    �- Bir parolanın gönderilmesini mümkün kılan duraklama da dahil olmak üzere tek dokunuşla konferans görüşmesi yapma
    �- Hata düzeltmeleri

Konuyu özetlediginiz icin tessekürler

• Arkadaşlar Hotspot özelliğini bi kullanamadım... Birşeyleri yanlış mı yapıyorum acaba?

Sürekli aşağıdaki uyarıyı veriyor

Edit : Tamam arkadaşlar düzelttim. Ağ Ayarlarında APN kısmına internet yazıyormuşuz. Denedim yanılmadım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoSSiBiLiTY -- 12 Mart 2011; 13:57:58 >

• bende de aynı durum :(
    ctesi akşamüstü 4.3 e yükselteyim derken oldu.. iphone 4 tcell kontratsız
    ne yapacağım?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.