Şimdi Ara

İOS 5 KULLANMAK İSTEYENLER GELSİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu yöntemi kullanarak hiç kimseye 5 kuruş vermeden, dilenmeden iOS 5'i kullanabilirsiniz. UDİD kaydına gerek duymaksızın. Tüm fonksiyonlarıyla hattınızı kullanabilirsiniz.

YÖNTEM:

1-İOS 5'e update yada restore yapıyoruz.
    2-Cihazı kapatıyoruz
    3-Redsn0w 0.9.8b1 versiyonu internetten indirilir ve jb işlemi gerçekleştirilir.
    4-Totalcommander, winscp tarzı bi programla cihaz içindeki /System/Library/CoreServices/SystemVersion.plist'e ulaşılır.
    5-SystemVersion.plist içerisinden <key>ReleaseType</key><string>Beta</string> kısmı silinerek çıkarılır.
    6-Telefon kapatılır ve redsn0w aracılığıyla just tethered boot seçeneği kullanılarak telefon açılır.
    7-Kurulum aşamaları takip edilir ve İOS 5 kullanılmaya başlanır.

Hadi hayırlı olsun hepimize uyguladım ve şu an kullanıyorum.

• Performansı nasıl acaba?
  • Beta değilmi bu? Hocam dönersin yakında 4.3.3e:)
  • Konuyu İOS 5'i denemek isteyipte UDİD kaydına sahip olamadıklarından dolayı deneyemeyen arkadaşlar için açtım. Heleki bu kaydı parayla yapan fırsatçı bi grup insan türemişken faydalı olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucikibir
    Konuyu İOS 5'i denemek isteyipte UDİD kaydına sahip olamadıklarından dolayı deneyemeyen arkadaşlar için açtım. Heleki bu kaydı parayla yapan fırsatçı bi grup insan türemişken faydalı olacaktır.

Ellerine sağlık hocam
  • Yöntemin tethered jb olduğunu cihazın kapanması durumunda pc ve redsn0w olmadan açılmayacağınıda belirtmek gerek.
  • 6-Telefon kapatılır ve redsn0w aracılığıyla just tethered boot seçeneği kullanılarak telefon açılır.

burada yazıyor.

vurguladığın için teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 4 için oyun tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eline sağlık guzel paylasim biz hala 02 unlock bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucikibir

6-Telefon kapatılır ve redsn0w aracılığıyla just tethered boot seçeneği kullanılarak telefon açılır.

burada yazıyor.

vurguladığın için teşekkür ederim.

hocam orada yazan adımlar ki bende öyle anladım azdaha başlıyodum.

lütfen ilk mesajın altına
    "Not:bu işlemden sonra telefonunuzu kapatmanız gerekirse veya kapanırsa bilgisayar yardımı olmaksızın açılmaz" türü bir ifade kullanınız.
  • ios5 ten uzak durun sorunlarini yazmaktan ben yoruldum adi ustunde beta bir suru eksigi hatasi uyumsuzlugu mevcut.
  • ios 5 kullanmak isteyenler gelsin dedim bir sürü boş adam doluşmuş. kardeşim burada ios 5 betasını tartışan, yorumlayan yok. adamlar 4$ para ile udid kaydı satıyolar millette ios 5 betası için gidip para veriyor. bu yöntem o merakı kazıklanmadan kullanım için paylaşıldı amaç bu denenir heves alınır 4.3.3'e dönülür. bi heves için millet başkasına para yedirmesin diye paylaştım hepsi bu.
  • Eyvallah kardesim sagol varol Bende para verme ahmakliginda bulunacaktim
  • Arkadaşlar bugün yeni bir ip4 daha aldım cihaz yarın elimde olacak ve udid kaydına ihtiyacım olacak udid kaydımı yapacak arkadaşa fazla abartmamak kaydı ile paypal üzerinden ödemede yapabilirim ilgilenen arkadaşlar pm gönderirlerse memnun olurum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.