Şimdi Ara

IOS 7.1 Arama ekranı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Gelen aramalar da resmini kaydettiğimiz kişinin resmi ekranı kaplıyordu.. Şimdi sağ üstte küçük bir resim şeklinde çıkıyor. Bu bir yazılımsal hata mı? Bu resimleri büyütüp tam ekran yapmak mümkün mü?
    Saygılarımla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• malesef o ozelligi kaldirdi son guncelleme ile.
    yapabileceginiz bir ayar mevcut degil.

• Umarın yeni bir güncelleme ile gelir.
  • benimde cihazım ip4 pin kodu girerken veya bir numarayı ararken arkada karışık kuruşuk renkler beliriyor sebebi nedir bunun
  • Dün annemin iphone 4s'ine kurdum bu güncellemeyi, oğlum arama ekranındaki büyük resimler gitti dedi. Olur mu öyle şey demiştim bir baktım hakikaten gitmiş.. Bunun sebebi ne gerçekten anlamak mümkün değil.

Yeni güncellemede tekrar sunarlar umarım.
  • 7.1 güncellemesi ile beraber kaldırıldı o özellik..Şahsen mail attım geri getirilmesini istiyoum diye ve apple forumlarında da bir çok kullanıcı o şekilde mail atmaya başladı siz de atın eminim ki apple bunu değerlendirip küçük bir güncelleme ile geri getirecektir.

http://www.apple.com/feedback/iphone.html buradan gönderebilirsiniz feedback.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ichgeheinskino -- 12 Mart 2014; 11:42:56 >
  • 7.1 den önceki sürümlerde nereden ayarlanıyor?bende 7.0.4 yüklü..sağ üstte küçük gösteriyor resimleri
  • türbülans kullanıcısına yanıt
    Rehberden istediğiniz kişiye düzenle yapın.
    Resmin üstüne gelip tekrar düzenle yapın.
    Çıkan menüden seç deyip kaydedin.Küçük resimler tam ekran çıkar.
  • yani rehberde kullanacağımız resimlerin telefonda kayıtlı olması gerekiyor bu durumda..ben outlooktan senkronizasyon yapmıştım resimlerle birlikte
  • türbülans kullanıcısına yanıt
    Hayır kayıtlı olmasına gerek yok.
  • Yaptım ama olmadı.. Cevaplar için teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.