Bildirim
ios 8.1 whatssapp çıldırtıcak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
herkesde var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mrxtsoguz17
ios 8.1 de wifi ke girdiğimde resimler atarken sürekli hata alıyorum mesajlar geç giidio sorun wifi de deil hız ii nette ama whatssapp çıdlırtıcak bu sorun sizlerdede mevcutmu ❓❓❓❓
Herkeste var maalesef..Ben onun yüzünden modem siparişi bile verdim..Sorunun modem kaynaklı olduğunu düşünerek ama yazılımsal olduğunu öğrendim..Artık iki tane AİRTİES modemim var
-
Herrkeste olan bir sorun maalesef -
abi allah belami versin duvarda kiracam artik telefonuda modemi de az kaldi
quote:
Orijinalden alıntı: MyWorldLife
abi allah belami versin duvarda kiracam artik telefonuda modemi de az kaldi
Ya biz napalım..Gittik bide modem aldın 200 kusur liraya..Hala aynı sorun devam..Bilseydikyazılımdan olduğunu..NOTE 4 alıcam ben.. -
İıs 8.1 knockout
İp 5 iıos 6.1.4 ile hayat güzel:) ne whatsapp problemi ne wifi ne abuk subuk buglar harbiden son kral yahu...
telegram varken hala whatsapp mı -
Herkes telegram kullanıyorduda bizmi kullanmak istemedik sanki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atif Zafrak -- 2 Kasım 2014; 20:32:42 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
whatsappta bozdu -
Zaten iPhone 6 icin bir çözünürlük güncellemesi de gelmesi lazim.
Bu eşşek kadar puntolarla evet çıldırtacak. Cihaz çıkalı 1,5 ay olmuş çözünürlük desteği için neyi bekliyorlar arkadaş ?
ios 7.1.2 var bende 5S. whatsappta bahsettiginiz sorunları yaşıyorum sanırım whatsapp sunucularıyla alakalı. twitter özellikle çok yavaş onun sebebi ne acaba? -
Koskoca firma güncellemeyi bu kadar geciktiriyor. Böyle giderse bir gün yerini başka bir rakibe kaptıracak. Kullanıcı alışkanlıklarını değiştirmek kolay olsa piyasadan silinmişti.
Bence mac ve ipad uygulamaları da çıkmalı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X