Bildirim
iOS 8.3 Beta-1 / iOS 8.2 Beta-5 / iOS 8.1.3 Final 'Linkler Eklendi'
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Eyvallah hayirli yolculuklar
Ana konu yapilsin burdan guncelleme takip edelim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlgilenilirse bu konu iyi olur
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
8.3 linki açılmadı mobilde.
8.2 final ne zaman gelir arkadaşlar sizce
eski konudan devam ediliyordu zaten sadece başlığı değiştiremiyoruz. içerik sürekli güncelleniyor :)quote:
Orijinalden alıntı: Bakalemun090
8.2 final ne zaman gelir arkadaşlar sizce
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Makale_Helvetia -- 12 Şubat 2015; 13:56:31 > -
"iOS 8.2 Beta-4 Yayınlandı!! "Linkler Eklendi" iOS 8.1.2 Final YayınLandı" konusundan sürekli güncel şekilde iOS güncellemelerini değerlendiriyoruz. Sadece iFenix arkadaşımız ceza aldığı için başlık güncellenemedi. 156 sayfalık soru-cevap, yardımlaşma var. Şahsen başlık değişmese bile ordan devam edilmesi daha iyi olacaktır.quote:
Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia
eski konudan devam ediliyordu zaten sadece başlığı değiştiremiyoruz. içerik sürekli güncelleniyor :)
Alıntıları Göster -
8.1.3 ü de yayınla
Costu bu guncellemeler ama kayda deger hic bir sey yok hala telefon acilisindaki ses gelmeme sorunu devam ediyor
O kadar güncelleme var ama kayda değer hiç bişey yok.
takipquote:
Orijinalden alıntı: TrolTrolleyenAdam
O kadar güncelleme var ama kayda değer hiç bişey yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: dehacocuk
O kadar güncelleme var ama kayda değer hiç bişey yok.
Aynen oyle eskiden betalar icin bile can atıyordum simdi ana Sürüm çıksa bile ilgimi çekmiyor
iFenix ve Kalora arkadaşımız foruma veda ettiler. O yüzden hali hazırda bulunan konuya devam edeceklerini zannetmiyorum. Kalora yazmıştı veda ettiklerini ki iFenix'in de ilgilenmemesi bunu işaret etti. O açıdan başlık güncellenemeyeceğine göre, yeni konudan devam edilmesi daha doğru olacaktır. -
Arkadaşlar ana konunun var olduğunu biliyorum. Ben de takipçilerden biriydim. Kalora ve iFenix foruma veda ettiklerini söylediler. Bunun üzerine bir çok arkadaş o konuların yöneticisinin değiştirilmesini istedi ama bir tepki verilmedi. Bu süreçte de gelişmeler geride kaldı. O konulara devam edilecekse kapatırız bu konuyu sorun olmaz ama şu an o konular ölmüş gibi gözüküyor..quote:
Orijinalden alıntı: VR_27
iFenix ve Kalora arkadaşımız foruma veda ettiler. O yüzden hali hazırda bulunan konuya devam edeceklerini zannetmiyorum. Kalora yazmıştı veda ettiklerini ki iFenix'in de ilgilenmemesi bunu işaret etti. O açıdan başlık güncellenemeyeceğine göre, yeni konudan devam edilmesi daha doğru olacaktır.
İos 8.2'in finalinin yabancı forumlarda mart ayının ilk haftası yayınlanacağı söyleniyor.
İos 8.1.3 linklerini de ekleyeceğim, bir arkadaş istemiş.
Mobilden giremediğini söylemiş başka bir arkadaş. Bende giriyor. Nedenini bilmiyorum. Dns değiştirmen, başka bir tarayıcıdan girmen işe yarayabilir. Torrent linki zaten.
İos 8.1.2 den Shift+Güncelle yolu ile UDİD'siz yüklenebiliyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Toothieshrimp
Arkadaşlar ana konunun var olduğunu biliyorum. Ben de takipçilerden biriydim. Kalora ve iFenix foruma veda ettiklerini söylediler. Bunun üzerine bir çok arkadaş o konuların yöneticisinin değiştirilmesini istedi ama bir tepki verilmedi. Bu süreçte de gelişmeler geride kaldı. O konulara devam edilecekse kapatırız bu konuyu sorun olmaz ama şu an o konular ölmüş gibi gözüküyor..
İos 8.2'in finalinin yabancı forumlarda mart ayının ilk haftası yayınlanacağı söyleniyor.
Mobilden giremediğini söylemiş başka bir arkadaş. Bende giriyor. Nedenini bilmiyorum. Dns değiştirmen, başka bir tarayıcıdan girmen işe yarayabilir. Torrent linki zaten.
o verdiğiniz torrent linkine normal dnsle girilmeyebilir. google dnsler işe yarayacaktır.
-
Torrent kullanmayan arkadaşlar; bu sitenin linkleri de kullanılabilir.quote:
Orijinalden alıntı: myfrancoquote:
Arkadaşlar ana konunun var olduğunu biliyorum. Ben de takipçilerden biriydim. Kalora ve iFenix foruma veda ettiklerini söylediler. Bunun üzerine bir çok arkadaş o konuların yöneticisinin değiştirilmesini istedi ama bir tepki verilmedi. Bu süreçte de gelişmeler geride kaldı. O konulara devam edilecekse kapatırız bu konuyu sorun olmaz ama şu an o konular ölmüş gibi gözüküyor..
o verdiğiniz torrent linkine normal dnsle girilmeyebilir. google dnsler işe yarayacaktır.
Alıntıları Göster
https://www.atfdl.com/
-
adamlar bonzai çekmiş galiba 8.2'yi yayınlamadan 8.3 betada.
quote:
Orijinalden alıntı: myfranco
quote:
Evet bende google dns girilmiş durumda. Google dns ile sorunsuz indiriliyor..
-
quote:
Orijinalden alıntı: akmac
Torrent kullanmayan arkadaşlar; bu sitenin linkleri de kullanılabilir.
Dostum linki yukarı ekliyorum.. -
cahilliğime verin birşey soracağım, 8.3 beta1 veya 8.2 betalarını kurmak için udid gerekli mi?quote:
Orijinalden alıntı: Toothieshrimpquote:
Orijinalden alıntı: akmac
Torrent kullanmayan arkadaşlar; bu sitenin linkleri de kullanılabilir.
Dostum linki yukarı ekliyorum..
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- dopamine jailbreak
- iphone çift uygulama yükleme
- carplay ekran yansıtma
- icloud isim örnekleri
- whatsapp gruptan çıkmadan grubu silme
- ios 17 alacak telefonlar
- jailbreak nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X