Bildirim
İos 8 lig tvde maç özeti izleyemiyorum !
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
evt aynı sıkıntı bende de var uygulamadan kaynaklıdır dedim ama ios 8 den kaynaklanabileceğini hiç düşünmemiştim, olur mu olur. -
Aynı sorun bende de var şu anda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nette özet arayıp duruyorum ya ios8den kaynaklanıyor bence, telefonu aldığım gibi ilk yüklediğim uygulama yani lig tv
Evet aynı sorunu gecen hafta sonu mac özetlerini seyretmek istediğimde farketmiştim. Ayrıca Turkcell yedekleme de çalışmıyor.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
O değil birçok uygulama güncelleme verdi hemen, ligtv de popüler bi uygulama, yanlış hatırlamıyosam ios8den bu yana hiç güncelleme vermedi.
ios 8 ile çoğu uygulama hızlı bir şekilde güncellenip ios 8 desteği aldı..birkaç uygulama daha kaldı.. Lig tv de güncelleme alır yakında..dün diledğin yerde ve bugün digitürk play güncellendi -
Bende ios 7 yüklü bende izleyemiyorum 8le alakası yok
Anlaşıldı güncelleme ile hallolucak, şimdilik mobil siteden izlenebiliyor neyse k..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X