Şimdi Ara

ios 9.0.2 jb hatasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar iphone 5S ve 6S i jailbreak yaptım ama 3 er gün kullanabildikten sonra telefonlarin ikisi de kafayı yedi ve dfu moduna alıp 9.1 yuklemek zorunda kaldım istemesem de . Araştırdım ama kimsede böyle bir sorun olmamıs yüklediğim temadan olmuş olabilir mi ? Tema Flatish . Cevaplarsaniz sevinirim nerede hata yaptigimi merak ediyorum .

• Kimse bilmiyor mu ?
  • Tema ios9 ile uyumlu degilse olmus olabilir fakat bana kalirsa baska bir tweakten oldu.
    Yuklediginiz tweakleri hatirliyorsaniz, yazarsaniz yardimci olabiliriz. Genelde dedigin sorunlar tweak uyumsuzlugundan oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • flickflick F kullanıcısına yanıt
    Bloard , BytaFont , GuestMode , BioProtect , WinterBoard , Flatish , VideoPane , Barrel , iFile , NoVoiceMail ,CustomLS2
  • Kafayi tam olarak nasil yedi? Daha detayli anlatirsan

• Kendi kendine kapandı sonra açıldı ama programların hiç biri yoktu sadece belli başlı uygulamalar kalmıstı app store bile kaybolmustu ardından bir daha kapandı açılmaya zorladı kendi kendini ama bir türlü açılamadı sürekli kapanıp açılıodu apple logosundayken . Büyük ihtimalle ekran çöktü diye düşündüm ama anlayamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: cagdastopal61

Kendi kendine kapandı sonra açıldı ama programların hiç biri yoktu sadece belli başlı uygulamalar kalmıstı app store bile kaybolmustu ardından bir daha kapandı açılmaya zorladı kendi kendini ama bir türlü açılamadı sürekli kapanıp açılıodu apple logosundayken . Büyük ihtimalle ekran çöktü diye düşündüm ama anlayamadım

Ne ile jb yaptın sen? o cakma pangular yüzünden falanda oluyor bu. Ama muhtemelen şu ekranla ilgili tweaklerden biri yüzündendir. Keşke aynı sürüme restore etseydin bu arada
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İos 6.1.3 wifi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pangu ile JB yaptim kendi sitesinden indirdim . Ayni surume restore edemedim hata veriyordu surekli 9.1 e gecmeyi zorluyor onun haricinde eski versiyona restore edilemiyormus arastirdim .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.