Şimdi Ara

İOS 9.2 Beta 4 ve Final Sürümlü İOS 9.2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, İos 9.2 beta 4'ü yüklemiştim telefonuma ve duydum ki 1-2 gün önce ios 9.2 yayınlanmış. Bende final sürümünün güncellenmesi gözükmüyordu apple'ın sitesinden baktığımda telefonunda beta yüklü kişilerin telefonlarını itunes'a bağlayıp dfu moduna alıp öyle final sürümü yükleneceği yazıyordu. Bende aynen öyle yaptım fakat hem betanın hem de final sürümlü İosun sürümü 13C75. Dediğim gibi benim telefonumda güncelleme gözükmüyordu ve şuan telefonumda normal ios 9.2 mi yoksa beta 4 mü var anlamadım? Ayrıca telefonu güncellemeden önce telefon gayette stabildi şuan performansından hiç memnun değilim (Telefon 5S). Yani ben telefonumda ios 9.2 final sürümümü yoksa beta 4 mü olduğunu nasıl anlayabilirim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ios 9.2 beta 4 ve ios 9.2 sürümleri aynı sürüm numarasına sahip. apple ios 9.2 beta 4 üzerinde hiç bir değişiklik yapmadan final sürümü olarak indirmeye sürdü. aynı sürüm numarasına sahip olduğu için güncelleme gelmedi beta 4 yazılımına sahip olanlara. ikisi de aynı bir farkı yok. dfu modu ile yükleme yaptıysan beta sürüm değildir zaten.
  • bende de beta 4 yüklü idi. Sonradan 9.2 yi ipsw.me den indirdim telefon açıkken bağladım itunes den shift ile günccellemeleri denetle ye tıkladım hemen atmaya başladı.(beta 4 için yüklenen profili ayarlardan sildikten sonra oldu)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yardımlarınız için teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.