Şimdi Ara

ios 9 güncellemesinden sonra kamera sorunu (5s)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonu ios 9a güncelledikten sonra arka kamera açılmamaya başladı. Ön kamerada sıkıntı yok sadece arka kamera çalışmıyor. Telefonu kapatıp açtığımda kamera 5-10 saniye çalışıyor sonra yine çalışmıyor. Bu arada flaş da kamerayla aynı. Kamerayla flaş aynı anda çalışıyor veya aynı anda bozuluyor.
    İos 9 güncellemesinden sonra oldu. Snapchat vs. Uygulamalarda da açılmıyor kamera.

Telefonu itunesdan değil direk telefondan güncelledim, acaba itunestan sıfır kurulum yapsam düzelir mi? Veya başka fikirleriniz var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• itunes den sifir temiz kurulum yap. Ota üstünden her guncelleme sorun cikarir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazılımsal bir sorun, az önce benim 4s'de oldu güncelleme falan yapmamıştım cihazı kapatıp açtım düzeldi
  • Bende de aynı problem olmuştu fakat güncelleme yapmamıştım yani stabil çalışırken birden kamera çalışmamaya başladı açtım kapadım o sırada 5-10 sn çalıştı sizin dediğiniz gibi sonra benimkisi komple gitmişti ön, arka kamera ve flaş. Sürekli kameraya giriyorum simsiyah ekran 2 gün sonra açıldı hepsi fakat 2 saat sonra yine gitmişti. Sonra Akasyaya gittim Apple Store'a bu probleme ek olarak ön kamera kayması ve kendi kendine ses kısma probleminden ötürü cihaz değişim oldu. (Cihaz iPhone 6)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 6 wifi sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.