Şimdi Ara

İOS SÜRÜMLERİ HAKKINDA YARDIMCI OLACAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5S VAR ELİMDE CİHAZDA 9.3.2 YÜKLÜ BEN JAİLBREK YAPTIRIP DOWNGRADE YAPTIRACAGIM BU SÜRÜMDE ÖNCEKİ SÜRÜMDE KAMERA VB ÇALISIYORDU BU SÜRÜMÜ YÜKLEDİKTEN SONRA AGIR ÇEKİM MODUNA VB MODLARDA KAMERA DONUP KALIYOR GERİ GELİYOR ARADA GENE KAPANIYOR BANA EN İYİ İOS SÜRÜMÜNÜ SÖYLEYECEK VARMI JAİLBREAK YAPACAGIM İPSW DOSYASINI LİNKLE ATARSANIZ SEVİNİRİM :) TEŞEKKÜRLER

• YARDIM EDEBİLECEK
  • rintintin95 R kullanıcısına yanıt
    Malesef kardeşim sürüm downgrade yapamıyoruz Apple imzaları kapatıyor yanı bu sürümden alt sürümlere geçemezsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi zamanlar yaparken hata verince baglantı kesip yapılabiliyorduk şimdi onu kapadılarmı :O
  • 9.3.1 e dönemezmiyim dün yükledim kamera vb çalısmamaya başladı
  • 9.3.1'in imzaları açıktır, dönebilirsin.
  • Eski sürüme düşmek imkansız. Anca bir önceki ara sürüme geçebilirsiniz (9.3.1).

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 9.3.2 yi temiz kueulum yapmayı dene. Dfu moda al baştan kur sürümü telefona

• quote:

Orijinalden alıntı: brkbrktgl

Hocam 9.3.2 yi temiz kueulum yapmayı dene. Dfu moda al baştan kur sürümü telefona

Hocam downgrade yaptım gene aynı kamera donuyor dfu modunda dediğinizi yapsam düzelimi ne dersiniz ? birde anlatımrısınz viede vb varsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: rintintin95

quote:

Orijinalden alıntı: brkbrktgl

Hocam 9.3.2 yi temiz kueulum yapmayı dene. Dfu moda al baştan kur sürümü telefona

Hocam downgrade yaptım gene aynı kamera donuyor dfu modunda dediğinizi yapsam düzelimi ne dersiniz ? birde anlatımrısınz viede vb varsa

Hocam sorun yazılımsalsa düzelecektir. Google a dfu modda restore yazarsan video ve resimli anlatım çıkacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: SEANKingston

Şuan 9.3 sürümündeyim. Touch ID laglı çalışıyor. 9.3.2' de bu sorunu düzelttiler mi? Düzelttilerse geçeceğim.

Bir de uğraşıp da temiz kurulum yapasım yok. Telefonun üstünden güncellesem çok farkı olur mu?

Hocam şuan touch ıd de sıkıntı yok. Tabiki temiz kurulum yapmak daha sağlıklı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.