Şimdi Ara

iOS7 hakkında birkaç sorum olacak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Durum çubuğunda 3G simgesinin sagında bir telefon simgesi var ve yanında saga dogru bir ok var ne anlama geliyor bu ilk defa karşılaşıyorum. Arama yönlendirme mı tekrar arama mı çözemedim yardım eden olursa cok sevineceğim. :)
    Bir de iPhone 4'e yüklediğim iOS 7'de orijinal olmasına rağmen bariz bir sorunla karşı karşıyayım. Karşılaştınız mı bilmiyorum ama uygulamalara girerken malum ip4 cok yavaş. Benim de beklerken ekrandaki parmak izlerini kirleri temizleme tikim var. uygulama acilirken ekranda parmak sürükleyip veya basik tuttuğunuzda telefon tarif edemeyeceğim sekilde saçmalıyor. Foursquarede mesela ekran görüntüsü titriyor. Bu sorunu bir ben mı yasıyorum?
    Bur de farkettigim birşey var ki paylaşmak isterim bilmeyen arkadaşlarla. Menüde saat simgesi analog olarak hareket ediyor. Saniye kısmı lazım olan arkadaslar icin güzel düşünülmüş birşey.

iOS7 hakkında birkaç sorum olacak. iOS7 hakkında birkaç sorum olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ekran titremesi olayı donanımsal olabilir, onun dışında durum çubuğundaki simgeyi bilmiyorum, cevapsız aramaları bi kontrol edin derim.
  • Cevapsız aramaları kontrol ettim kapattım açtım sildim cevapsız aramaları yine sonuç yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.