Şimdi Ara

İP adresi değiştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Dosya indirme sitelerinden bir sey indirirken ip sıkıntı yapıyor ve modeme rest atsam dahi ip degismiyor. Biraz araştırdım ama kesin çözumu yok galiba her defasında musteri hizmetlerini arayıp degıstırebiliyorsun. Bunun dışında bizim yapabilecegımız bir şey varmı?

cevaplarınız icin simdiden tesekkurler

• Bridge mode'a geçersen değişir ancak 1 cihaz bağlanabilir ya da bridge mode ile arkasında router kullanabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cormen

Bridge mode'a geçersen değişir ancak 1 cihaz bağlanabilir ya da bridge mode ile arkasında router kullanabilirsin.

Tesekkurler.Bu olayı yaparsam turksatın bana yolladıgı dış ip'mi degisir ? ve herhangi bir ayar yapmam gerekiyormu modemi bridge moda almak dışında?
  • **Nightmare** kullanıcısına yanıt
    CGN'deysen değişmez. CGN'den çıkmak için MH'yi araman gerekiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yeni bir şey daha öğrendim teşekkurler. CGN ip yi arastırdım ,Modemde yazan ip numaram ile internette sorgulattıgım ip numaram aynı anladıgım kadarıyla CGN ip de değilim doğrumudur ?
  • quote:

Usta CGN olayı kabloda da var anladığım kadarıyla.

Peki müşteri hizmetleri arayınca hemen çıkabiliyor muyuz? D-Smart müşteri hizmetleri 3 gündür bekletiyor. Kablonette durum nedir acaba?

Bir de bu dediğiniz bridge mod olayını infinity 401 denen yeni cihazda kullanabilir miyim acaba?

Önceki modemim DHCP'sizdi uydunette. Sanırım bridge mode dediğiniz DHCP kapatmak oluyor. Bu durumda önceden bir değil iki cihaz bağlıyordum ben. Modem Switch (hub) a bağlıydı ve switche de bir router bağlıydı o router ile bir yandan interneti kablosuz dağıtırken switchden direk bilgisayara bağladığım kablo da farklı bir ip alıyordu. Yani iki ip alabiliyordum. Zaten iki ip alma durumunda ip değişimi çok kolay oluyor komut satırında:

ipconfig /release
    (1-2 dakika bekle salınan ip alan olur belki/aynı gelme olasılığı düşer)
    ipconfig /renew
    ve yeni ip gelir.

Anladığım bridge mode ile bu işlemi rahatlıkla yapabilecek olmamız lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engunaydin -- 24 Aralık 2016; 21:55:4 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Email adresi değiştirme?
    8 yıl önce açıldı
    Facebook İP adresi veriyormu ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.