Bildirim
İp atlıyamıyom
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ıp var farzet elınle bosa cevır zıpla aynı ısı goruyor -
valla benımde aklıma gelmmiştşi ::):):)quote:
Orijinalden alıntı: aydınayhan
ıp var farzet elınle bosa cevır zıpla aynı ısı goruyor -
ben evde var farzederek zıplarımquote:
Orijinalden alıntı: BanshEEEEEEEEE
valla benımde aklıma gelmmiştşi ::):):)
Alıntıları Göster
salonda cogu genc beceremıyor.alıskanlık ısıdır bu el yanda daıre cızme alıskanlık ısı,ayaklar dızden cekmek kısa zıplamak hepsı kombınasyon ısı
ınternette vıdeolar var ogretır -
Zamanla alışırsın hocam. Hızlıca ip atlamak kolay birşey değil çok pratik istiyor başlarda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hoca toplam 5 dakikka boyunca ipsiz atladıgım yani sanki elimde ip varmmış yaptım bunu 5dakıka 3 set boyunca yaptm bir terlledıım biir terleddım anlatamam bir nefes alaşım var rahmetli kemal sunan agzı acık halde şaşkınlık mınıkleri gibi nefes aalıyoormquote:
Orijinalden alıntı: aydınayhan
ben evde var farzederek zıplarım
salonda cogu genc beceremıyor.alıskanlık ısıdır bu el yanda daıre cızme alıskanlık ısı,ayaklar dızden cekmek kısa zıplamak hepsı kombınasyon ısı
ınternette vıdeolar var ogretır
Alıntıları Göster -
up arkadaslar bügün 1 ve 1.5 dakika arası zıplaya bılıyorum -
var farzet en kolayı o aynı seyler oluyor zıplayıp elını cevırıyorsun ip olsa ne olmasa ne cıddı dıyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X