Şimdi Ara

IP değişmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Modemin elektriği kesilmese bile telekomdan IP adresi değişir mi
    yoksa aynı mı kalır?

• ne amacla kullanıcaksınız bilmiyorum ama ip değiştirici programlar var modemin elektiriği kesilmeden İP adresi değişmez diye biliyorum adaptoru cıkarıp kondansatörlerdeki gücün boşalması lazım sanırım
  • hayır değişmez. her yeni bağlantıda modem ip alır ve bu ip bağlantı kesilene kadar kalır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eloko

Modemin elektriği kesilmese bile telekomdan IP adresi değişir mi
    yoksa aynı mı kalır?

hayırdır reis ip'ni değiştiren mi var
  • Örnek olarak güvenlik amaçlı kamera kayıt cihazları var.Uzaktan izlemek için ip sabit kalması lazım.
    statik ip alınabilir bu amaçla.
    Statik ip almadan modemi ups ye bağlarsak enerji kesilmez ama,
    benim öğrenmek istediğim , modemin enerjisi kesilmese bile
    internette kısa süreli kesintiler oluyor ,bu durumda da ip değişir mi acaba?
    sanırım değişir...
  • 1:)ip address Pcni her yeni actiginda degisir
    2:)Agbaglantilarimdan Manuel olarak degisebilir.
    3:)Otomatik ip switcher programlari ile degistirilebilir.
    Fakat Bkz:Static Degismeyen ip adresi.Aylik 2,99 tl gibi miktara satin alabilirsin Ne isime yarar=(Guvenlik amacli vb.)

Fakat ip adresini degistirmen Guclu sistemlerde ise yaramaz cunku Senin bide Modemdeki ip adresin var oda sadece modemin fisini cekip ortalama 30 sn bekledikten sonra yok oluyo ptc siteleri bununlar calisiyo

Dahada ileri gidersen mac addres var bunu degistirmek icin aternet kartinin degismesi gerekir. Gibi gibi
  • İnternet ip'si eğer static değilse 8 saatte bir değişir ya da modeme restart attığın zaman değişir. Modemi kapatıp açmakla ip numaran değişmez ama başka bir adres değişiyor ismini hatırlamıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IP Bloğunu değiştirmek
    2 yıl önce açıldı
    IP Sorunu
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.