Şimdi Ara

İp grubu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    modem ip grubu 192.168.1.xx dur. router la köpruleme yaptıgımda routerdaki ip grubunu 192.168.2.xx yapabilirmiyim?

• tam olarak anlamadım bıraz açarmısın? senın ip grubun nedir 2 mi?
  • modem in wirelesi 1 grubundan yayın yapıyor. ben de routerla modemi köprüleyip(wds) wireles dagıtmak isiyorum. ama 2 grubundan dagıtmak istiyorum. modem alt katta ust kat ın 192,168,2.xx grubundan nete baglanmasını istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutsreklams

modem in wirelesi 1 grubundan yayın yapıyor. ben de routerla modemi köprüleyip(wds) wireles dagıtmak isiyorum. ama 2 grubundan dagıtmak istiyorum. modem alt katta ust kat ın 192,168,2.xx grubundan nete baglanmasını istiyorum.

Ddwrt kur yaparsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tl wr841n v10 routerim. ddwrt kurmayı düşünüyorum fakat. v10 için net birşey söyleyen yok maalesef. sizin bilginiz varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutsreklams

tl wr841n v10 routerim. ddwrt kurmayı düşünüyorum fakat. v10 için net birşey söyleyen yok maalesef. sizin bilginiz varmı?

v10 için ddwrt yok gibi
    gargoylede görünmüyor
    openwrt de firmware var ama ap client router olarak çalışıyormu deneme yapmadım
    elimde tp link 740n var openwrt kurup denerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yücel52 -- 22 Kasım 2015; 12:54:10 >
  • Tesekkurler arkadasim. Aslinda tlwa7210 almayi planliyorum. Sadece routerle olacak is degil sanirim

• ddwrt formunda v10 a kuran varmıs sanırım. once v9 un kini kurup. v10 için firmware yukseltılmesi yapılabiliyormuş. peki ddwrt de ip grubunu hangi menuden yapacagız?
  • https://www.dd-wrt.com/demo/index.asp
    Menülerden anlarsınız

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.