Şimdi Ara

Ip Olayı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öğrendiğim kadarıyla oyunda 78 li ip si bulunan türk oyuncular sorun yasıyormus(dc,yüksek ping vb.)ben ip me baktım 78 li bunu 85 veya 88 li yapmak içinde modemi resetlemek ve gelmesini ummak gerekioancak ben modemi resetleyip aynı internet sitesinden(showip) ip me baktığımda ip komple aynıydı napabilirim ben?

• yav 1 ayda 130 mesaj atmayı biliosunda hiç okumuomusun forumu.otunda bu gibi durumlarda ffs noob derler haberin olsunsoruya bak napalbilirm.olana kadar reset atmaya ne dersin?

veya seninki sabit ip olabilir dicem ama düşük ihtimal gibi gelio o
  • İp ne ayaksın falaln çek, tırsar değiştiri belki

No: AAAAAAAAA!zdaha unutuyordum

Kasayı yan yatır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andzone -- 27 Mayıs 2008; 20:11:56 >
  • Sigortaları aç kapa olmadı musluğu aç sifonu çek olur
  • tüh yav ben biraz az dalga gecmişim kusura bakmayn bu seferlik böyle oldu.bi daha böyle konu bulursam kapatırım aradaki eksigimi
  • Ehuehuhe
    Proxy kullan Ama güvenilir olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: halil88

yav 1 ayda 130 mesaj atmayı biliosunda hiç okumuomusun forumu.otunda bu gibi durumlarda ffs noob derler haberin olsunsoruya bak napalbilirm.olana kadar reset atmaya ne dersin?

veya seninki sabit ip olabilir dicem ama düşük ihtimal gibi gelio o

1 ayda 130 mesaj atmışımdır ama hiçbiri boşyere değil emin ol yinede cevap vermişsin teşekkür ederim diğerlerine sözüm ise yazıklar olsun sizin gibi insanlara,doğru bi şekilde cevap vermeyip alay ediyosunuz.Adam olamadıktan sonra sizin gibi 700-800 atmışım neye yarar, eğer boşa mesaj atanları arıyorsanız forumda bir tur atmanız yeterlidir onlar hemen göze çarpar yada eğer sizin gibi alaycı birilerini arıyorsanız yine birkaç tur atın forumda birilerini daha kendinize benzetirsiniz belki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yunus Akkan -- 27 Mayıs 2008; 23:35:57 >

• 20 kere modemi resetleyip kontrol ettinmi?
    eğer etmediysen benimde sana diğebileceğim tek şey kasayı yan yatır veya muslukları açık tut gibi yukardakilere benzeyen mesajlardan olucak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: killerdevill

20 kere modemi resetleyip kontrol ettinmi?
    eğer etmediysen benimde sana diğebileceğim tek şey kasayı yan yatır veya muslukları açık tut gibi yukardakilere benzeyen mesajlardan olucak.

Ben ip nin tamamen aynı kalmasına şaşırmıştım bunu dile getirdim tamam denememiş bulunsam bile bazılarının böyle kelimeler kullanması çok aptalca ve ayrıca hadi "wow a nasıl başlarım" diye bir konu açsam tamam ama bu konuda böyle davranmaya gerek yok bence
  • nasıl 85 getirirsin bilmem ama bana %90 hep 85 geliyor usb modemim var ve pc actıgımda her seferinde modem kapalı oluyor ve bağlan demek zorunda kaldıgım icin ola bilir en kötü bir kere 81 gelmişti 88 falanda geliyor arada
  • forumdakilerin aksine bu sorunun tek çözümünü söleyim sana ben 1 ay uğraştım ve modem resetlemekle o 78 li ip asla değişmio...adsl üyeliği eski olanlarda bu sorun var çünkü verdikleri portlar dandik...ben 500 defa resetlemişimdir belki modemi ama gene 78 li verdi hep..

çözüm ise telekomdan portu değiştirttmek..şahsen ben böle yaptım biraz uğraştırıo..

önce 444 lü telekomu arıycaksınız ordaki müşteri hizmetlerine benim ip dinamik olduğu halde modem resetle değişimio sürekli 78 li ipler gelio ve kullandığım programlarda o ip bi işime yaramıo portumu değiştirin lütfen..çok büyük ihtimalle yardım edemicekler veya teknik servise yönlendircekleri...o zaman 118 den bulunduğunuz yerin telekom şubesinin telefonunu alın onlarada aynı şeyleri söleyip portun değiştirilmesini talep edin...benimkini değiştirdiler ve şu an modeme reset attığım an 88 85 li her türlü ip i yakalıorum ve ms 150 den yukarı çıkmıor...bu en garanti yol tabi telekomdakilere birz dil dökmeniz kaçınılmaz ama sonuç kesin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdass -- 28 Mayıs 2008; 9:37:07 >

• quote:

Orjinalden alıntı: asdass

forumdakilerin aksine bu sorunun tek çözümünü söleyim sana ben 1 ay uğraştım ve modem resetlemekle o 78 li ip asla değişmio...adsl üyeliği eski olanlarda bu sorun var çünkü verdikleri portlar dandik...ben 500 defa resetlemişimdir belki modemi ama gene 78 li verdi hep..

çözüm ise telekomdan portu değiştirttmek..şahsen ben böle yaptım biraz uğraştırıo..

önce 444 lü telekomu arıycaksınız ordaki müşteri hizmetlerine benim ip dinamik olduğu halde modem resetle değişimio sürekli 78 li ipler gelio ve kullandığım programlarda o ip bi işime yaramıo portumu değiştirin lütfen..çok büyük ihtimalle yardım edemicekler veya teknik servise yönlendircekleri...o zaman 118 den bulunduğunuz yerin telekom şubesinin telefonunu alın onlarada aynı şeyleri söleyip portun değiştirilmesini talep edin...benimkini değiştirdiler ve şu an modeme reset attığım an 88 85 li her türlü ip i yakalıorum ve ms 150 den yukarı çıkmıor...bu en garanti yol tabi telekomdakilere birz dil dökmeniz kaçınılmaz ama sonuç kesin..

Çok sağolun ben direk 118 den öğrenip ariyim telekom şubesini değiştirtiyimtekrar teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.